Για τα πανηγύρια

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Για τα πανηγύρια

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Ιουν 30, 2009 8:52 am

Μετα απο τρείς μέρες ασθένειας, έπρεπε να κατέβω γραφείο. Το λεωφορείο ως συνήθως ασυνεπές, και αποφάσισα να πάρω το τουτού. Μέσα στην θολούρα μου όμως δεν πρόσεξα την ημερομηνία. Και έπεσα στο Πανηγύρι :evil: :evil: :evil: :evil: Για όσουν κινούνται στα Δυτικά προάστεια, θα ξέρουν οτι οι Αγιοι Ανάργυροι, γιορτάζουν δύο φορές τον χρόνο, και ο εκάστοτε βλαχοδήμαρχος της οποιασδήποτε παράταξης στήνει πανηγύρι. Αλλα όχι κι ότι. Κλείνουμε την μισή λεωφόρο Δημοκρατίας και δημιουργούμε κυκλοφοριακό κομφούζιο απο το Ηλιον και την Πετρούπολη έως την Λιοσίων :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Τι εστί δε πανηγύρι :?: Πάγκοι Πακιστανών, Αφρικανών και λοιπών με πλαστά CD ,τσάντες ρολόγια κλπ διαφόρων ¨οίκων ¨ και πάει λέγοντας. Και οι οδηγοί, αντί να κάνουν τον σταυρό τους να κατεβάζουν καντήλια :evil: :evil:
Θεμιτό το να εορτάζει η εκκλησία. Και λιτανεία της εικόνας να γίνει, και ο κόσμος να πάει. Αλλα να στήνεται μία ζωωπανήγυρη επειδή πρέπει ο Δήμος να τα κονομήσει απο τους πάγκους, και να υπάρχει ένα τουλάχιστο αδίκημα όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών [ για να μην αναφέρω το λαθρεμπόριο των πωλητών ] πάει πολύ :evil: :evil: :evil: :evil:
Είχα την αίσθηση οτι τα πανηγύρια είχαν και έχουν το νοημά τους στα χωριά. Και αυτά να ξαναζωντανέψουν έστω και για λίγο, και οι κάτοικι όσοι τουλάχιστον έχου μείνει να έχουν μια μορφή διασκέδασης και ο κόσμος να ανταμώσει και πάλι. Και είναι ονομαστά τα πανηγύρια της Ελληνικής υπαίθρου κυρίων για την μουσική τους και μπράβο.
Σε ένα κομβικότατο όμως σημείο της πρωτεύουσας, σε εργάσιμες μέρες και ώρες τι δουλειά έχει αυτό το χάλι :?: :evil: :evil: :evil: :evil:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό char » Τρί Ιουν 30, 2009 11:11 am

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..." που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Καλογήρου... :-x :-x :-x
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Re: Για τα πανηγύρια

Δημοσίευσηαπό FLOOV6 » Τρί Ιουν 30, 2009 1:13 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Μετα απο τρείς μέρες ασθένειας, έπρεπε να κατέβω γραφείο. Το λεωφορείο ως συνήθως ασυνεπές, και αποφάσισα να πάρω το τουτού. Μέσα στην θολούρα μου όμως δεν πρόσεξα την ημερομηνία. Και έπεσα στο Πανηγύρι :evil: :evil: :evil: :evil: Για όσουν κινούνται στα Δυτικά προάστεια, θα ξέρουν οτι οι Αγιοι Ανάργυροι, γιορτάζουν δύο φορές τον χρόνο, και ο εκάστοτε βλαχοδήμαρχος της οποιασδήποτε παράταξης στήνει πανηγύρι. Αλλα όχι κι ότι. Κλείνουμε την μισή λεωφόρο Δημοκρατίας και δημιουργούμε κυκλοφοριακό κομφούζιο απο το Ηλιον και την Πετρούπολη έως την Λιοσίων :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Τι εστί δε πανηγύρι :?: Πάγκοι Πακιστανών, Αφρικανών και λοιπών με πλαστά CD ,τσάντες ρολόγια κλπ διαφόρων ¨οίκων ¨ και πάει λέγοντας. Και οι οδηγοί, αντί να κάνουν τον σταυρό τους να κατεβάζουν καντήλια :evil: :evil:
Θεμιτό το να εορτάζει η εκκλησία. Και λιτανεία της εικόνας να γίνει, και ο κόσμος να πάει. Αλλα να στήνεται μία ζωωπανήγυρη επειδή πρέπει ο Δήμος να τα κονομήσει απο τους πάγκους, και να υπάρχει ένα τουλάχιστο αδίκημα όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών [ για να μην αναφέρω το λαθρεμπόριο των πωλητών ] πάει πολύ :evil: :evil: :evil: :evil:
Είχα την αίσθηση οτι τα πανηγύρια είχαν και έχουν το νοημά τους στα χωριά. Και αυτά να ξαναζωντανέψουν έστω και για λίγο, και οι κάτοικι όσοι τουλάχιστον έχου μείνει να έχουν μια μορφή διασκέδασης και ο κόσμος να ανταμώσει και πάλι. Και είναι ονομαστά τα πανηγύρια της Ελληνικής υπαίθρου κυρίων για την μουσική τους και μπράβο.
Σε ένα κομβικότατο όμως σημείο της πρωτεύουσας, σε εργάσιμες μέρες και ώρες τι δουλειά έχει αυτό το χάλι :?: :evil: :evil: :evil: :evil:

Άσε φιλε ΜΩΡΑΙΤΗ σε καταλαβαίνω απόλυτα . Και που νασουν Κέρκυρα στη σύνοδο ( Π/Π/Σ/Κ 25/26/27/28 ο χαμός. (όταν ήρθε ο πρωθυπουργός μας) δικτατορία φιλε όλη η δρόμοι κλειστοί, Κάθε 100 μετρα και ένα (όργανο) της τάξης. :evil: δεν κουνιόνταν φύλλο
Τελευταία επεξεργασία από FLOOV6 και Τρί Ιουν 30, 2009 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
FLOOV6
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BF GOODRICH Τ/Α
Suspension: ΜΟΝΡΟΕ-ΚΥΒ
Name: ΜΠΑΜΠΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Ιουν 30, 2009 6:57 pm

Νίκο όπως τα έγραψες στο θέμα σου....
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Ιουν 30, 2009 10:42 pm

Ασε Νικο , υπαρχουν και χειροτερα φιλε!!!

Απο το Π. Φαληρο στο Δαφνι εκανα μιαμιση ωρα σημερα το απογευμα και χωρις πανηγυρι ....

Ειμαστε για λυπηση τελικα :twisted:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Τρί Ιουν 30, 2009 11:09 pm

Eίμαστε για τα πανηγύρια ..... :evil:
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τετ Ιούλ 01, 2009 3:09 am

Φίλε Νίκο ήρθες μετά από τα topic για τους νέους φόρους που λέγαμε και τα επαναληπτικά Ε9 που συζητήσαμε να μας θυμίσεις άλλη μια φορά εύστοχα γραφόμενο όπως μόνο εσύ το καταφέρνειςΕικόνα ότι είμαστε...

ΟΜΑΔΙΚΟΣ - ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Εικόνα

Α! με αφορμή αυτό που είπα παραπάνω για τα Ε9 να επισημάνω ότι πήγα σημερα στον λογιστή να τακτοποιήσω τις διαφορές που μου επισήμανε το υπουργείο οικονομικών όπως και σε εκατομήρια άλλους συμπολίτες μας,βρήκα μια ουρά απίστευτη έξω από το γραφείο του και αφου μπήκα το τακτοποίησε και το δικό μου μετά μου ζήτησε και 10 ε και καλά για το internet που ''έκαψε'' για να περάσει τα στοιχεία όπως μου είπε. :lol: Δεν είναι για γέλεια?Άκου για το internet!!!Και τα είχαν πάρει στις φορολογικές δηλώσεις και στα Ε9 που είχαμε κάνει και πρίν ενάμιση χρόνο.
Επίσης μου είπε ότι αυτό το αλαλούμέγινε γιατί όπως πληροφορήθηκε χάθηκαν αρχεία από τους υπολογιστές της μηχανοφραφικής υπηρεσίας και δεν έβρισκαν ούτε τα στοιχεία των ιδιοκτητών.Άκουσον, ακουσον!!!!!
Ένα ρδελομπού δηλαδή παντού. :evil: :evil:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Ιούλ 01, 2009 10:00 am

MAVERICK έγραψε:......γιατί όπως πληροφορήθηκε χάθηκαν αρχεία από τους υπολογιστές της μηχανοφραφικής υπηρεσίας και δεν έβρισκαν ούτε τα στοιχεία των ιδιοκτητών
Τα στοιχεία για να στείλουν τις επιστολές όμως...τα βρήκαν!!! :wink: 8) :evil: :evil: :evil:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό vaxevana » Τετ Ιούλ 01, 2009 11:26 am

MAVERICK έγραψε:Φίλε Νίκο ήρθες μετά από τα topic για τους νέους φόρους που λέγαμε και τα επαναληπτικά Ε9 που συζητήσαμε να μας θυμίσεις άλλη μια φορά εύστοχα γραφόμενο όπως μόνο εσύ το καταφέρνειςΕικόνα ότι είμαστε...

Α! με αφορμή αυτό που είπα παραπάνω για τα Ε9 να επισημάνω ότι πήγα σημερα στον λογιστή να τακτοποιήσω τις διαφορές που μου επισήμανε το υπουργείο οικονομικών όπως και σε εκατομήρια άλλους συμπολίτες μας,βρήκα μια ουρά απίστευτη έξω από το γραφείο του και αφου μπήκα το τακτοποίησε και το δικό μου μετά μου ζήτησε και 10 ε και καλά για το internet που ''έκαψε'' για να περάσει τα στοιχεία όπως μου είπε. :lol: Δεν είναι για γέλεια?Άκου για το internet!!!Και τα είχαν πάρει στις φορολογικές δηλώσεις και στα Ε9 που είχαμε κάνει και πρίν ενάμιση χρόνο.
Επίσης μου είπε ότι αυτό το αλαλούμέγινε γιατί όπως πληροφορήθηκε χάθηκαν αρχεία από τους υπολογιστές της μηχανοφραφικής υπηρεσίας και δεν έβρισκαν ούτε τα στοιχεία των ιδιοκτητών.Άκουσον, ακουσον!!!!!

Σε σένα τουλάχιστον φίλε maverick υπήρχε καταχωρημένο κάτι και ζητούσαν διορθώσεις, σε μένα και σε έναν γνωστό μου που μου ήρθε επιστολή και μπήκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ... δηλ. τι ακριβώς έκαναν από το 2005 που υποτίθεται που τα δήλωσες όλα από την αρχή? πετάλωναν τζιτζίκια? που πήγαν τα δεδομένα από όλες τις δηλώσεις Ε9?
Και περιμένουν να τα ξαναπεράσεις από την αρχή? αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? και αν τα ξαναχάσουν? έτσι θα εισπράξουν το Ε.Τ.Α.Κ.?
Nissan Qashqai +2, 1.6 dci,
vaxevana
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cr
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Ιούλ 01, 2009 11:33 am

Στην δικη μου υπηρχαν καταχωρημενα τα μισα και τα υπολοιπα ανυπαρκτα ... :shock:

Στου πατερα μου που εχει την επικαρπια δεν υπηρχε τιποτα ...Και να φανταστειτε οτι εχουμε τα ιδια και τα ειχαμε δηλωσει μαζι , στον ιδιο λογιστη!!! :shock:

Παντως περα απο το ποσο αχρηστοι ειναι ολοι τους , μην τρεχετε σε γραφεια για να σας τα φτιαξουν ...μπειτε στο e-9.gr και βαλτε τον κωδικο που γραφει στο χαρτι που σας στειλανε και φτιαξτε τα μονοι σας !!! Ειναι πανευκολο!!!

Και μην ξεχασετε στο τελος να αποθηκευσετε την επιβεβαιωση της καταθεσης (αρχειο PDF) στον υπολογιστη σας ή και να το εκτυπωσετε!!! :wink:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τετ Ιούλ 01, 2009 1:19 pm

vaxevana έγραψε:
MAVERICK έγραψε:Φίλε Νίκο ήρθες μετά από τα topic για τους νέους φόρους που λέγαμε και τα επαναληπτικά Ε9 που συζητήσαμε να μας θυμίσεις άλλη μια φορά εύστοχα γραφόμενο όπως μόνο εσύ το καταφέρνειςΕικόνα ότι είμαστε...

Σε σένα τουλάχιστον φίλε maverick υπήρχε καταχωρημένο κάτι και ζητούσαν διορθώσεις, σε μένα και σε έναν γνωστό μου που μου ήρθε επιστολή και μπήκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ... δηλ. τι ακριβώς έκαναν από το 2005 που υποτίθεται που τα δήλωσες όλα από την αρχή? πετάλωναν τζιτζίκια? που πήγαν τα δεδομένα από όλες τις δηλώσεις Ε9?
Και περιμένουν να τα ξαναπεράσεις από την αρχή? αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? και αν τα ξαναχάσουν? έτσι θα εισπράξουν το Ε.Τ.Α.Κ.?

Μάλλον δεν κατάλαβες ή εγώ δεν το εξήγησα σωστά.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Ε9 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ :evil: :evil: :evil:
Ούτε κάν το όνομα και τα στοιχεία της γυναίκας μου :evil:
Όλα από την αρχή τα έκανα :shock:
MAVERICK

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες