Μετά απο 7 χρόνια ήρθε και η δική μου ώρα.....Αναβει το check engine....Στιγμιαία και σβήνει μόνο του....
Ας τα παρουμε τα πράγματα απο την αρχη.....
1.Το χειμωνα μου εκανε κατι μπερδέματα στο ρελαντι στην πρωτη εκκινηση....με το πατημα του γκαζιου εστρωνε και αυτο εγινε ολο κ ολο 2 φορες οπότε δεν το εψαξα...δεν αναψε λαμπάκι
Αλλαξα φιλτρο βενζινης το οποίο ειχε πολλα σκουπίδια οποτε θεωρησα οτι εκει ηταν το θέμα...
2. Εδω και καποιες μέρες μου κάνει βυθίσματα το ρελαντι στο αέριο... Λεω μαλλον τα φίλτρα θέλουν αλλαγμα??? Και να σου εκει που κατεβαινω μια κατηφορα χαλαρα αναβει το check....παταω συμπλέκτη, δινω λιγο γκάζι (δεν ειχαν πεσει οι στροφές κατω απο 800) και σβήνει το check....
Μου το ξανακανε αλλες 2 φορές σε αφημα του γκαζιού....αναβει στιγμιαία και σβήνει....
Λεω οκ ειναι θεμα με το αεριο....
Εν τω μεταξυ οταν ζεσταθεί και σταματήσω σε φαναρί κανει πάλι ψιλοβυθίσματα το ρελαντί χωρίς να σβήνει το αμάξι....Το κακο ειναι οτι δε το κανει συνεχεια για να τσεκάρω lpg και βενζίνη
3. Σημερα βαζω μπροστά και αρχιζει παλι τις αρρυθμίες του χειμώνα αυτη τη φορά με check engine όμως...Εσβησε μονο του στιγμιαία....
Αρα το θεμα δεν ειναι αεριο γτ το κανει κ στη βενζίνη....Η διαφορά του είναι οτι με βενζινη εγινε μονο σημερα στην 1η εκκινηση (εκει που δουλευει στις 1500 σαλ) και τρεμοπαίζει ενω στο αεριο κανει βυθισματα απο τις 800-900 στις 500 σαλ χωρίς να σβήνει ηη μηχανη....
Παμε τωρα στα ουσιωδη....Το αμαξι παει μια χαρα, δε ρετάρει, δεν κλωτσάει δε σβήνει....Η καταναλωση μετρήθηκε πρακτικα απο γέμισμα σε γέμισμα με τα ίδια λιτρα (σε lpg) καρφωμένη στα 13l/100 km σταθερά....
Μπουζί πολστες καινουριοι φιλτρο βενζινης αλλαγμένο, η βενζινη ανανεωνεται συχνα, τα φιλτρα lpg θελουν αλλαγμα....
Η μηχανή δεν ειναι σίγουρα οπως ηταν παλιά....Νιώθω μια ελαφρά πτώση (ίσως ειναι και ψυχολογικό

) αλλα το αυτοκινητο παει μια χαρά, ανεβάζει στροφές και οι φιλοι μου λένε οτι παει μια χαρα και ολα ειναι στο μυαλό μου
Επομενο βημα δικο μου, καθαρισμος πεταλουδας και φιλτρο αέρα....
Πηγα στο μηχανικο το κουμπώσαμε αλλα δεν βρήκαμε βλάβη....Βεβαια το μηχανημα δεν μπορουσε να συνδεθει (το GV μου ειναι 99 μοντέλο και κατι παίζει με την OBD? οτι δε μπορεί να δώσει στιμιαία αποτελεσματα? κάτι τέτοιο ειχα διαβασει εδω μεσα) το δοκιμασαμε σβηστο, σβηστο με το κλειδι ον και αναμμένο....τελικα μπήκε με καποιο τρόπο που βλέπει μονο τις βλάβες αλλα δεν βρηκαμε καμία....
Το αυτό λοιπόν.....
Για πείτε την αποψη σας....
Η είναι λ που αρχίζει να τα φτύνει, ή καποια βαλβίδα αρχισε να χάνει και ο λ διαβαζει παραπάνω καυσαέρια?? (παιζει αύτο σα σκεπτικό ????)
Τελος του μηνα θα παω για λαδια κλπ και θα μετρησουμε ξανα συυμπίεση για να γίνει συγκριτικό με τα προηγούμενα...
Ο μαστορας που το ακουσε και αυτος μου λέει δουλευει μια χαρά, αν ηταν βαλβιδα θα ακουγοταν, θα ρεταριζε, κλπ κλπ
Ααααα και για να κλείσω...εχει κανα κόλπο για το OBD? Γτ δε μπορούμε να συνδεθούμε?