Έχουμε και λέμε
--Το Α και το Ω είναι η καλή κεραία που αγόρασα κάνοντας έρευνα αγοράς--Δυστυχώς έχω αφήσει την συσκευασία της στο εξοχικό, όμως την αγόρασα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη Νίκαια
ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε.
Ράλλη Πέτρου 343, 184 50 Νίκαια Αττικής
Τηλέφωνο
2104933130
Πρόκειται για μια μαγνητική κεραία με ενισχυτή στα 12V που προσαρμόζεται στον αναπτήρα σας ή σε πηγή 12V απευθείας
Φυσικά στο άλλο άκρο της συνδέθηκε ένα απλό φις κεραίας, προτιμήθηκε γωνιακό το οποίο συνδέθηκε στον αποκωδικοποιητή
Για αποκωδικοποιητή χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε μικρού μεγέθους βρείτε στην αγορά, ευτυχώς το μέγεθός τους πλέον έχει μικρύνει πολύ γιατί δεν έχουν βύσματα RCA αλλά σκάρτ στο οποίο προσαρμόσαμε ένα σκαρτ που από την άλλη μεριά καταλήγει με RCA στο ΑV- ΙΝ του KENWOOD
Ρεύμα από το Inverter
Τραβήχτηκαν κάποιες φωτό και σας τις ανεβάζω, κλικ για λεπτομέρειες.
Εκεί τοποθετήθηκε ο αποκωδικοποιητής αφού υπάρχει άνοιγμα που επιτρέπει τη χρήση των υπέρυθρων ακόμη και από την θέση του συνοδηγού, το βελάκι δείχνει το άνοιγμαΔεν σας το συνιστώ τέτοια σύνδεση, στην 2η ημέρα μου έμεινε το βύσμα στο χέρι οπότε θα αναζητηθεί κάποια παροχή 12V η οποία θα ανοίγει στη 1η σκάλα μαζί με το Kenwood
Aπίστευτα ισχυρός μαγνήτης έως και τα 190κμ/h
H κεραία έχει πολύ μακρύ καλώδιο, σκέφτομαι ότι αν φτάνει έως πίσω να την τοποθετήσω μόνιμα έξω δίπλα στην κεντρική, προς το παρών όποτε την χρειάζεσαι κάνεις μια τσουπ από το παράθυρο και την κολλάς στον ουρανόΑπό εδώ ήρθε το καλώδιο της κεραίας και εκεί που έχουμε χώρο κενό αποθηκεύεται και αυτήΑν έχω ξεχάσει κάτι ας το συμπληρώσει ο Τάσος