Ευχαριστώ Nick...και το δικό μου πλέον εκεί δουλεύει...άλλαξα θερμοστάτη και επανήλθε στα επίπεδα του πρώτου μαμά θερμοστάτη που είχα(δεν είχε πρόβλημα τελικά,αυτές φαίνεται να είναι η νορμάλ θερμοκρασίες που δουλεύει) ο δεύτερος που είχα βάλει στους 88c έμενε κολλημένος ανοιχτός και γιαυτό πηγενε τόσο χαμηλά,όσο για το καλοριφέρ δεν είδα καμία διαφορά,δεν σταμάτησα την φρεροτή γιατί ήμουν μόνος αλλά έβαλα ένα χαρτόνι και κάλυψα όλο το ψυγείο μπροστά ώστε να μην υπάρχει ροή αέρα,μετά απο λίγο η θερμοκρασία έφτασε στην μέση και αν το άφηνα θα πηγενε και παραπάνω,δοκιμάζοντας το καλοριφέρ ίσως να είχε μια πολύ μικρή διαφορά προς το καλύτερο(ζεστό) αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο,έπιασα τα κολάρα του καλοριφέρ και ήταν ζεστά,όταν το άνοιγα στο φουλ η έξοδος ήταν ψιλοκρύα.
συνοψίζοντας λοιπόν φτάνω στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καλή κυκλοφορία το ψυγείο καλοριφέρ(ενώ το έχω καθαρίσει

)
να σημειώσω ότι και πάλι το αμάξι νομίζω ότι δουλεύει χαμηλά,βάζω το χέρι μου επάνω στο ψυγείο και δεν καίγομαι,πιάνω το κολάρο και το κρατάω άνετα,είναι ζεστό μεν αλλά δεν νομίζω να είναι 82 βαθμοί.
είναι εύκολο να βάλω δεύτερο όργανο για να βλέπω ακριβός την θερμοκρασία του νερού
έτσι δουλεύω τώρα :