Tzivitzonis έγραψε:2 ερωτήσεις Αντρέα:
1) έπλυνες μήπως καθόλου μηχανή;
2) στον εγκαταστάτη του υγραερίου πήγες, ώστε να σε "φισάρει" και να δείτε αν κάνει τα κομπιάσματα ο κινητήρας και τι μπορεί να δείχνει από θέμα εγκατάστασης υγραερίου;
Γιάννη πλυσιμο τζιζζζ......Μονο στεγνο καθάρισμα και αυτο εγινε πριν καιρό....
Ο εγκαταστάτης???

Χαθηκε, εκλεισε εξαφανιστηκε.....
Αλλα σε 2 διαφορετικούς που ειχα παει μου ειπαν οτι οι ρυθμισεις ειναι οκ....
Στην τελευταια ρύθμιση που είχα κάνει είχε σφάλμα υψηλη τάση....Δλδ ανεπαρκες ρεύμα....Γιαυτο βασανιζομαι με τους πολ/στες....
Ο ηλεκτρολογος λεει οτι οι πολστες η δουλευουν ή οχι....Τωρα λιγο πολυ ρευμα μην το ψάχνεις....
Τεσπα ο μηχανικος μου είπε να το δουλεψω λιγες μερες βενζινα να παω να το ξαναδει και να δουμε αν θα ανοιχτει η οχι.....
Αφου στρώνει με βενζίνη ίσως να γλιτώσουμε τη ζημια....
Με το αεριο δεν ασχολουμαι ξανα τελος....Θα παω στο ΚΤΕΟ τελος του μηνα για Καρτα Καυσαεριων και θα τους ρωτησω τι θελουν για να γυρισω την αδεια....Αν μου ζητησουν πολλα πολλά θα το ξηλώσω και θα τους το πάω του χρόνου για αλλαγη μαζι με τον ελεγχο ....
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφερον και τις συμβουλες....
Νομίζω πως οτι και να πούμε παραπανω λιγο νόημα εχει....
Χθες το βράδυ σκεπτομενος πιο ηρεμα(αφου ειχε γαμ

θει το σύμπαν _ μέχρι και το στικακι με τα τελευταια αποτελεσματα του διδακτορικου μου έσπασε_ και στο τελος επεσε και η μπύρα απο το τραπέζι_ μιλάμε Κ Ο Λ Α Σ Η

) ειπα οτι καλώς η κακώς εχω ρίξει πολυ χρήμα στο αμαξι και είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πολυ προσεγμένο για να πουληθει και να παρω ενα αμφιβόλου αξίας μτχρισμένο που θα θελει και γω δεν ξερω τι επάνω....
Προς το παρών παραμένουμε ως έχει και παρακαλαμε να πέσει η τιμη της βενζίνης