ειμαι ο Γιανναγγελος, 29χρονων πλεον, μηχανολογος απο ΤΕΙ.
Το πρωτο μου τζιπακι ηταν αυτο που απο παντα ηθελα και θελω ακομα, ενα κοντο 3θυρο Hyundai Galloper, εξου και το nickname.
καπου εκει λοιπον στο μακρινο 2008 (περιπου), γνωριζομαι και μερικα μελη απο ferozaclub και pajeroclub, τον Αχιλεα τον ειδα και καπου εδω...
δυστχυως το Galloper δεν το χαρηκα ποτε μου οπως ηθελα, και εδω και 3 περιπου χρονια το εχω αποχωρηστει.
πλεον ασχολουμαι με αμαξια, τρακαρισμενα ανταλλακτικα κτλ. προσπαθω να κανω το χομπυ μου, και αυτο που μ'αρεσει και με γεμιζει, επαγγελμα...
καπως ετσι πριν ενα 6μηνο καταφερα και πηρα το πρωτο Vitara για ανταλαλκτικα, πριν 2 μηνες το δευτερο το οπιο ειχε αρκετα εξτρα,
ετσι εχοντας πλεον αρκετο στοκ απο ανταλλακτικα, εβαλα στοχο και σκοπο να βρω ενα Vitara για κυκλοφορια, και ετσι εγινε πριν 2 εβδομαδες!!
βρηκα ενα cabrio του '93, με καποιο προβλημα στον εγκεφαλο, δεν ειχε καθολου σημα-ρευμα το μπεκ, το προβλημα λυθηκε αυθημερον με ανακασκευη του εγκεφαλου, απο εμενα μαζι με τον κολλητο μου, και το vitaraκι το πηρα κανονικα οδηγωντας!!
αυτη ειναι η ιστορια μου και εστι εγινα και γω ενας Vitaraκιας !!

Καλως σας βρηκα!