Βραδινη εορταστικη εξοδο και λεω δεν παιρνω το τζιπακι να κινηθει λιγο? ευκαιρια ειναι

Φυσικα δεν εχω καταλαβει τι εγινε, το μυαλο μου πηγαινει οτι διαλυθηκε το σασμαν, ο κινητηρας λειτουργει κανονικα, δεν μυριζει κατι, δεν εχει διαρροη αλλα δεν μπορω να καθισω μεσα στην Αττικη οδο αλλο να το ψαξω, κλειδωνω πλυμνες και δοκμιζαω, ευτυχως κινειτε κανονικα, απο κατω σερνω ολα τα παλιοσεδρα του κοσμου, τετοιος ειναι ο θορυβος που βγαινει, σιγα-σιγα φτανω στο Μαρουσι που ειναι ο προορισμος μου, παρκαρω σε ασφαλες μερος και πεφτω απο κατω

Πρωτη εικονα, σπασμενος σταυρος, σχετικη ανακουφιση αλλα και επιπλεον σκεψεις, οταν ο αξονας αρχισε να κοπαναει στην καμπινα αντεξαν τα γραναζια στο διαφορικο

Το πρωι πλεον οντας πιο σοφος για το πως οδηγουν ενα αυτοκινητο σε αυτην την κατασταση κατηφορισα για την Suzuki Κηφισιας στο αγαπητο και παντα ευγενικο Κο Γιαννη, ανεβασμα στον γρυλο και....
ενα απο τα σημαδια στην καμπινα
Ο σταυρος κυριολεκτηκα ελιωσε, εξαυλωθηκε

Αυτο ηταν καποτε γρασαδορος, ελιωσε και εμεινει μια σταγονα μεταλλο.
στον τρελο χορο του ο αξονας σχεδον εκοψε ενα σωληνακι αναθυμιασεων και ξυλωσε ολα τα κλιπς που τα κρατανε
Πλεον μενει να δουμε εαν:
Ξεπρεσαριστει ο λιωμενος σταυρος χωρις να αφησει κουσουρια στον αξονα διαφορετικα θα πρεπει να τον αλλαξω

Την γλυτωσαν τα κορωνοπηνια που δεν ειναι και μαμα

Την γλυτωσαν τα γραναζια του βοηθητικου που δεν ειναι μαμα

Θα βρουμε διαθεσιμο σωληνακι

Φυσικα θα αλλαχθουν ολοι οι σταυροι με γνησιους Suzuki, αυτοι που εχει επανω τωρα ειναι after market με γρασαδορους, το τελευταιο γρασαρισμα εγινε τον Φεβρουαριο και απο τοτε εκανα 3000 - 4000 χλμ, ειλικρνα δεν ξερω εαν επρεπε να τους εχω γρασαρει και ενδιαμεσα, αξιοσημειωτο επισης ειναι οτι ο πισω εχει τρελα μποσικα ενω ειναι καινουργιος.
Την λυπητερη δεν μπορω να την προβλελψω φιλοι, εαν επιβεβαιωθει το χειροτερο σεναριο το τρακτερ θα γινει μαμα στην μεταδοση γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη την στιγμη να αντικατασταθουν οι μειωτηρες και τα κοντα κορωνοπηνια με ιδια,
Ευχομαι να ειναι οσο το δυνατον ανωδυνο για την τσεπη γιατι προσωπικα δεν μ'ενοιαξε, εμεις να ειμαστε καλα και τα σιδερα να λιωσουν, το μονο μου παραπονο ειναι οτι επεσε αδοξα στην Αττικη οδο και οχι σε καποιο βουνο, σε ενα δυσκολο περασμα ρε αδερφε οχι στην σαυροφορο Αττικη οδο.
Εδω να ευχαριστησω τους ανθρωπους της Suzuki Κηφισιας για αλλη μια φορα, αψογη εξυπηρετηση και ευγενεια που εχουμε ολοι αναγκη, με την ληξη της ιστοριας θα γραψω πιο αναλυτικα.
Καλες γιορτες να εχουμε φιλοι!!!
ΥΓ Εαν καποιος φιλος εχει αποψη γιατι ενας τοσο καινουργιος σταυρος ελιωσε ετσι χωρις καταπονηση και στα τοσα λιγα χιλιομετρα παρακαλω να την καταθεσει!!