4troxos έγραψε:Καλά ...συγνώμη κιόλας.Πήγες να κάνεις μαγκιές με τα μαμά λάστιχα?????
Τότε εμείς που τα αλλάξαμε ακαριαία την ώρα που πήραμε το αυτοκίνητο γιατί το κάναμε????είμαστε χαζοί?????
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:kaliakouda έγραψε:Εγώ φταίω που σας ανοίγω δρόμο![]()
![]()
Από εδώ και πέρα σκούπα θα κάθομαι άτιμοι :P :P
Ελα τωρα , αφου το ξερεις οτι μονο εσενα θελουμε να μας οδηγεις!!!![]()
![]()
------- έγραψε:ZΗΡΕΙΑ έγραψε:kaliakouda έγραψε:Εγώ φταίω που σας ανοίγω δρόμο![]()
![]()
Από εδώ και πέρα σκούπα θα κάθομαι άτιμοι :P :P
Ελα τωρα , αφου το ξερεις οτι μονο εσενα θελουμε να μας οδηγεις!!!![]()
![]()
Πάρε και ένα φαράσι να είσαι κομπλέ
![]()
![]()
Έλα ρε Κώστα δεν τον ξέρεις?Χαιδολογήματα θέλει,τραβάτεμε και άς κλαίω
![]()
Ούτε πίσω,στην μέση γιατί είσαι ικανός να χαθείς εκεί
![]()
![]()
Φιλαράκο νούμερο ένα πρόβλημα τα λαστιχάκια σου.Όταν θέλεις να κάνεις τέτοιες ''ταρζανιες'' με ασφάλτινα λάστιχα θέλει και πιό επιθετική οδήγιση σε δύσκολα κομμάτια και που είμαι σίγουρος όπως οι περισσότεροι μας δεν έκανες από φόβο για το τουτούνι σου.Και καλά έκανεςΔεν θα άξιζε ζημιές για να μην κολλήσεις.Οπότε ήταν επόμενο το συμβάν επί τρεία.
Από τις επόμενες εξορμήσεις σου Α/Τ και θα δείς τα αποτελέσματα.Θα το γράψεις να το μάθουμε με την πρώτη ευκαιρία.Από αυτές τις καταστάσεις αποκομίζεις και εμπειρίες και γνώσεις για το μέλλον.
nikos79 έγραψε:Απο χθες ζω ενα δραμα.Η εκδρομη στο Παικο ηταν καταστροφη για μενα.Γιατι;Στις ομολογουμενως,απο ολη την παρεα,δυσκολες διαδρομες με νεροφαγωματα που κοβουν την ανασα,λασπη μπολικη,καιρικα φαινομενα(απο ηλιο μεχρι χαλαζι)κολλησα 3![]()
![]()
φορες σε σημεια που τα 2 Terios της παρεας περνουσαν για πλακα.
vaxevana έγραψε:nikos79 έγραψε:Απο χθες ζω ενα δραμα.Η εκδρομη στο Παικο ηταν καταστροφη για μενα.Γιατι;Στις ομολογουμενως,απο ολη την παρεα,δυσκολες διαδρομες με νεροφαγωματα που κοβουν την ανασα,λασπη μπολικη,καιρικα φαινομενα(απο ηλιο μεχρι χαλαζι)κολλησα 3![]()
![]()
φορες σε σημεια που τα 2 Terios της παρεας περνουσαν για πλακα.
Φιλε nikos79, με το ESP/TSC έχεις;
Πάντως αν βγαίνεις με παρέα νομίζω το καλό με το να κολλάς που και που είναι ότι έτσι μαθαίνεις ...
Όσο για τα πειράγματα των άλλων ... κάπου είχα διαβάσει ότι "δεν κολλά ποτέ αυτός που δεν δοκιμάζει" ... εσύ θέλεις να δοκιμάζεις ... και καλά κάνεις ...
dpol έγραψε:nikos79 έγραψε:Απο χθες ζω ενα δραμα.Η εκδρομη στο Παικο ηταν καταστροφη για μενα.Γιατι;Στις ομολογουμενως,απο ολη την παρεα,δυσκολες διαδρομες με νεροφαγωματα που κοβουν την ανασα,λασπη μπολικη,καιρικα φαινομενα(απο ηλιο μεχρι χαλαζι)κολλησα 3![]()
![]()
φορες σε σημεια που τα 2 Terios της παρεας περνουσαν για πλακα.Εγω το αποδιδω στα μαμα ασφαλτινα λαστιχα και στην απειρια του γραφοντος.Αλλα ουτε τα Terios φορουσαν ΑΤ ουτε εμπειροι ειναι οι οδηγοι τους.Ο μοναδικος με εμπειρια της παρεας ηταν ο κατοχος του Cherokee που ηταν αυτος που με ξεκολλησε(αν και κολλησε κι αυτος μια φορα).Η αμβισβητηση απεναντι στο αυτοκινητο μου απο εμενα τον ιδιο ηταν μαχαιρι στην καρδια.Τα πειραγματα ηταν πολλα
![]()
.Τι γινεται ρε παιδια;Νομιζα ειχαμε καλυτερα αυτοκινητα εκτος δρομου απο τα Terios.Ειναι ελαφρυτερα,το ξερω.Εχουν συστημα περιορισμενης ολισθησης αλλα δεν εχουν αργα ουτε την δυναμη του DDIS.Θελω να πιστευω οτι εφταιγαν τα λαστιχα μου.........
Φίλε Νίκο καταρχάς μην απογοητεύεσαι, το το κόλλημα είναι στην ημερήσια διάταξη και έχει κα πλάκα, εγώ το διασκεδάζω πολύ γιατί δένει η παρέα αφού πλέον εξαρτάσαι άμεσα από αυτό που είναι κοντά σου.
Τώρα σημαντικό ρόλο παίζει ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου λάστιχα, ψήλωμα κ.λ.π αλλά πολύ σημαντικότερο το δέσιμο του οδηγού με αυτό.
Χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες μαζί του το βουνό για να το μάθεις και να σε μάθει, όταν αρχίσουν τα λάστιχα να γίνονται προέκταση των ποδιών σου και νιώθεις στην σπονδυλική σου στήλη τις αρθρώσεις της ανάρτησης σου τότε θα έχεις φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο.
Όλοι περάσαμε από αυτό το σημείο και μαθαίνουμε ακόμα, είμαι από το 1995 στο βουνό και πάλι νιώθω πρωτάρης, δεν είναι ντροπή να κολλήσεις αλλά να κάνεις μαγκιές χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.
Τέλος τα Terios έχουν πολλές παραπάνω δυνατότητες απο τα κοινά SUV αλλά Vitara δεν είναι
Ξαναβγές στο βουνό και θα διαπιστώσεις ότι κάθε φορά θα πηγαίνεις και ποιο άνετα, και φυσικά λάστιχα και εάν μπορείς ψήλωμα, όχι για μαγκιά αλλά για προστασία του αυτοκινήτου σου και κατά συνέπεια εσένα του ιδίου και της τσέπης σου
antonis1627 | Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm | Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
Zoderman | Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm | Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ; |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 25, 2025 6:11 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 24, 2025 9:27 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:40 am | Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ | Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 am | καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..) |
arahova | Παρ Μάιος 23, 2025 10:21 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 5:53 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες