Αγαπητοι φιλοι, η συναντηση μας θα γινει στο Ελευθεροχωρι την
Κυριακη 4 Αυγουστου στης 11:30 το πρωι
Θα παρακαλεσω να ειμαστε στην ωρα μας για να στρατοπεδευσουμε νωρις το βραδυ πριν πιασει η νυχτα
- Απο Αθηνα θα ειμαι εγω και ο fteriel οπως ολα δειχνουν, απο Βορεια θα περιμενουμe τους Sial, harijohn, bill12, ο ινδιανος απο αγνωστη κατευθυνση, ισως ερθει και στον Αθανασιο Διακο, και ο hlias απο Αγραφα.
- Ακριβες σημειο δεν υπαρχει, οποιος φτασει πρωτος στο χωριο, πιανει μια σκια στην πλατεια η οπου αλλου κανει κεφι και περνει τφ τους αλλους, θα εχουμε ανοικτα και τα CB

:
- Για να υπαρχει σαφη εικονα των συμμετοχων διορθωσα την λιστα
- Φυσικα οποιος αποφασισει τελευταια στιγμη ή κατα την διαρκεια της διασχισης να μας κανει παρεα ειναι ευπροσδεκτος και με το παραπανω
- Για τις πρωτες δυο ημερες οπως ειπα και πριν θα παρω εγω τα κρεατα, σκεφτομαι για χοιρινες μπριζολες, μερικα καλαμακια και λουκανικα, εαν καποιος εχει αντιρρηση, ειναι αλλεργικος η vegetarian να με παρει τηλεφωνο
- Για ολα τα υπολοιπα, τσιπουρα, μπυρες, κρασι, χαβιαρια, σαμπανιες, παντεσπανια να φροντισετε ο καθενας για τον εαυτο του υπολογιζοντας και τον νομιμο φορο υπερ του αρχηγου-διοργανωτη
1- dpol......................ΟΚ
2- vasilis k..................OK
3- fteriel...................ΟΚ
4- SIAL.....................ΟΚ εννοείτε όλες τις μέρες!!!!!

5-bill12.....................ΟΚ ( θα ξεκινήσω αλλά δεν είναι σίγουρο για όλες τις ημέρες.......)
6-hlias.....................ΟΚ (μέχρι τα Άγραφα)
7-harijohn.................OK (Δημήτρη θα σε πάρω τηλέφωνο τέλος μήνα για συννενόηση.)
Εδω ολοκληρωνεται οτι εχει σχεση με την οργανωση
Ευχομαι να μην εχω παραλειψει κατι