kaliakouda έγραψε:Εσείς που χαρήκατε με την ΕΡΤ γιατί κόφτεστε Μήτσομ τώρα με τον Κατσέλη???...
...αλλά από την στιγμή που δεν καταλάβατε ότι το ζήτημα για την ΕΡΤ δεν ήταν η ίδια η ΕΡΤ αλλά η φασιστική ενέργεια που δίνει φτερά στο κάθε λαμόγιο, τώρα πλέον άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Γιωργο μου κανενας δεν χαρηκε με την ΕΡΤ, εγω τουλαχιστον οχι, ηταν το πρωτο που εγραψα, φυσικα και με τον τροπο που εγινε ειμαι αντιθετος, το εγραψα και αυτο, το ζητημα ειναι η διακριση μεταξυ εργαζομενων και μονο, για μερικες χιλιαδες ΔΥ και φυσικα αυτους της ΕΡΤ χυνονται λιτρα δακρυα και προκαλειτε πολιτικη ασταθεια που μπορει να οδηγησει σε ολικη χρεωκοπεια της χωρας, για 1.300.000 ανεργους στον ιδιωτικο τομεα το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ
Αυτο ειναι το προβλημα, η
ΔΙΑΚΡΙΣΗ που συνανταμε σε ολα τα επιπεδα, αποδοχες, περιθαλψη, συνταξιοδοτικο, περιβαλλον εργασιας, αντιμετωπιση απο συγκεκριμενους κοινωνικους φορεις και ομαδες
Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ηειναι απαραδεκτο πλεον να υπαρχει, υποφερουμε ολοι μαζι, αγωνιζομαστε ολοι μαζι, νικαμε ολοι μαζι

γιαυτο Γιωργο μου κοιμομαστε ορθιοι και δεν διαμαρτυρετε κανενας, ειμαστε ολοι πολυ θυμωμενοι με τις ανισοτητες που βιωνουμε καθημερινα

οι κοινωνια ειναι διασπασμενη και δεν προκειται να ενωθει ποτε κατω απο αυτες τις συνθηκες