εχθες εκανα την πρωτη μεγαλουτσικη βολτα!! γιαννιτσα-κρυοπηγη χαλκιδικης+λιγο off road μιας και ψαχναμε για κανενα μερος να ψαροντουφεκιασουμε(λερωσα και τα λαστοιχα μου με λασπεςςς

)!το αυτοκινητο αποφασισα μετα απο μελετες στα γραφομενα του forum να το κινω με βενζινη εντος πολης(λιγα χιλιομετρα κανω) και γενικα οταν το ζοριζω , ενω στις μεγαλες πορειες να βαζω το γκαζι.με τα πολλα με ελαφρυ ποδι 100-110 το πολυ μου εβγαλε για πρωτο γεμισμα 450 km.τα 100 ηταν γραμμενα στην πολη οποτε πιστευω οτι σε καθαρο ταξιδι με 32 ευρω(γεμισμα)(65αρα δεξαμενη) τα 500km τα εχω!!αν και πιστευα οτι θα μου κακοφαινοταν να κανω αυτο που τοσα χρονια κοροιδευα--να πηγαινω σαν τη κοτουλα δεξια και να με περναει και η κουτση μαρια--τελικα δεν ηταν τοσο ασχημα!! θελετε η πανοραμικη θεση του βιταρα,θελετε οτι πλεον ειχα χρονο να παρατηρω τα τοπια συν οτι θα μου εμενε και ενα 20ρικο βενζινης στη τσεπη εκαναν τις βολτες με το TT με 160+ στην εθνικη να μοιαζουν περισσοτερο με μια αγχωμενη μ@λ@κια..λες και θα εχανα το τρενο..(οχι βεβαια οτι και αυτο δεν ειχε τηηηννν..g@vla του)
συνοψιζοντας..πρωτη σοβαρη επαφη με του τζιπ ΘΕΤΙΚΗ...και με το αεριο χανεται ο εφιαλτης την βενζινης...ελπιζω με την μεγαλη προσοχη που θα δειξω στον τροπο οδηγησης του και την συντηρηση του να με συντροφεψει για ποοοολλαα χρονια!!