Τι σειρά είστε ??? Που Υπηρετήσατε ???

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Τι σειρά είστε ??? Που Υπηρετήσατε ???

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Οκτ 08, 2012 12:05 am

nick_89 έγραψε:
nik stam έγραψε:Τελικα ειμαστε ολοι πρωην φανταροι.

ε καλά όχι και όλοι... το καθυστερούμε/αναβάλουμε/παρακάμπτουμε/ όσο μπορούμε...
:text-baaa:

Κράτα γερά Νίκο, σε λίγο η Μέρκελ θα καταφέρει να αποδυναμώσει :evil: τόσο πολύ το στρατό μας που στο τέλος η θητεία θα κρατάει όσο ο μήνας του μέλιτος :whistle:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Δευτ Οκτ 08, 2012 12:10 am

panoshm έγραψε: στο τέλος η θητεία θα κρατάει όσο ο μήνας του μέλιτος :whistle:

Και πάλι πολύ είναι φίλε... :lol: :lol:
Και στο κεπ που πήγα χαλάλι! είναι κοντά στο σπίτι μου... Αν δεν πήγαινα όμως δεν θα μου τρώγανε την μούρη του vitara οπότε... απαιτω να μου πληρώσουν τον προφυλακτίρα και μετά θα πάω για 2 μέρες

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό nikosgvc » Τρί Ιαν 15, 2013 7:40 am

2002 Α ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑ
Σειρά 276 Υ.Ε.Α.
Μετα Χίο 96 Εαρμέθ...
Άβαταρ μέλους
nikosgvc
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: GENERAL GRABBER HP
Διάσταση ελαστικών: 255/60/15
Suspension: προς το παρον.. μαμά
cb: Όχι
Aka: nikosgvc
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Παρ Ιαν 18, 2013 6:19 pm

Καλησπέρα σας
95 Α ΕΣΣΟ
234 ΣΕΙΡΑ
Χειριστής ΑΤ ΠΑΟ . :mrgreen:

Σεπτέμβρη του 1994, 9 το σύνταγμα πεζικού Καλαμάτα , 1 ος λόχος .
Μετάθεση Σάμο και στο 212 ΤΕ Βαθύ.
2 μήνες εκπαίδευση στο Πυθαγόρειο 298 Μ/Τ ΤΕ- Σάμος ,
2 μήνες στο φυλάκιο ( 45 ). Πολύ όμορφα :D .
Μετά 3τος εξωτερικός λόχος, εκεί πήγαιναν τους ανεπιθύμητους για αυτούς , ώστε να μην δείχνουμε κακή εικόνα στο στρατόπεδο , χημείο , 1 μηνά έκατσα . :D
Μετά 2με3 μήνες , στο φυλάκιο (ΜΗΣΕΦ) Βαθύ, Σάμος τέλος . :D
Μετάθεση Σύμη και στο 549 ΤΕ , όλοι η Κρήτη ήταν εκεί .
Μετά 2 μήνες στο φυλάκιο Μιχαήλ του Πανορμίτη . :D
Μετά στο τάγμα , μέχρι να πάρω την Ροζαλία 8/8/1996 , υπηρέτησα και 40 ήμερες φυλακή από της 60, :mrgreen: όλα ήταν καταπληκτικά πολύ γέλιο με διάφορα συναισθήματα που κάνουν χαρακτήρα, γενικά ήταν πολύ καλά , πήγα και μετεκπαίδευση το 1999 212 ΤΕ στην Σάμο 1 εβδομάδα. :D .έκανα φίλους και τους βλέπω ως και σήμερα :D

Μπήκα 75 κιλά και βγήκα 85 :mases: :obscene-drinkingbuddies: ρακές , ξάπλες :obscene-smokingjoint: :music-listening: :obscene-sexualvlick:
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Ιαν 18, 2013 7:50 pm

την ειδαν γιαυτο δεν τον εστειλαν....η λογικη του παραλογου
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Παρ Ιαν 18, 2013 11:43 pm

Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ολοι θυμαστε που υπηρετησατε, σειρες και λεπτομερειες !!!

Εγω θυμαμαι μονο οτι παρουσιαστηκα Θηβα μετα πηγα Αλεξανδρουπολη και μετα Κιλκις και μετα σπιτι μου ουτε σειρες, ουτε στρατοπεδα ουτε ονοματα.
Αφου απολυθηκα σε 6 μηνες ηρθε το λευκο απολυτηριο.
Τελος
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Latitude Cross
Suspension: Mama
Name: Ηλίας

Δημοσίευσηαπό Lefkoulis » Σάβ Ιαν 19, 2013 3:39 pm

elpa02 έγραψε:Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ολοι θυμαστε που υπηρετησατε, σειρες και λεπτομερειες !!!

Εγω θυμαμαι μονο οτι παρουσιαστηκα Θηβα μετα πηγα Αλεξανδρουπολη και μετα Κιλκις και μετα σπιτι μου ουτε σειρες, ουτε στρατοπεδα ουτε ονοματα.
Αφου απολυθηκα σε 6 μηνες ηρθε το λευκο απολυτηριο.
Τελος

Χαρτια και βιβλιαριο δεν σου εδωσαν :think: εκαι τα γραφει ολα τα στοιχια! :wink:
What the world does not give to man... man must create!

-Κωστας-
Άβαταρ μέλους
Lefkoulis

Λάστιχα: Dynapro AT-M (RF10)
Διάσταση ελαστικών: 215/80/15
Suspension: Calmini+Mad+KYB+Bits
Aka: Καναδός
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό libero » Σάβ Ιαν 19, 2013 10:46 pm

Σταύρος 4x4 έγραψε:Καλησπέρα σας
95 Α ΕΣΣΟ
234 ΣΕΙΡΑ
Χειριστής ΑΤ ΠΑΟ . :mrgreen:

Σεπτέμβρη του 1994, 9 το σύνταγμα πεζικού Καλαμάτα , 1 ος λόχος .
Μετάθεση Σάμο και στο 212 ΤΕ Βαθύ.
2 μήνες εκπαίδευση στο Πυθαγόρειο 298 Μ/Τ ΤΕ- Σάμος ,
2 μήνες στο φυλάκιο ( 45 ). Πολύ όμορφα :D .
Μετά 3τος εξωτερικός λόχος, εκεί πήγαιναν τους ανεπιθύμητους για αυτούς , ώστε να μην δείχνουμε κακή εικόνα στο στρατόπεδο , χημείο , 1 μηνά έκατσα . :D
Μετά 2με3 μήνες , στο φυλάκιο (ΜΗΣΕΦ) Βαθύ, Σάμος τέλος . :D
Μετάθεση Σύμη και στο 549 ΤΕ , όλοι η Κρήτη ήταν εκεί .
Μετά 2 μήνες στο φυλάκιο Μιχαήλ του Πανορμίτη . :D
Μετά στο τάγμα , μέχρι να πάρω την Ροζαλία 8/8/1996 , υπηρέτησα και 40 ήμερες φυλακή από της 60, :mrgreen: όλα ήταν καταπληκτικά πολύ γέλιο με διάφορα συναισθήματα που κάνουν χαρακτήρα, γενικά ήταν πολύ καλά , πήγα και μετεκπαίδευση το 1999 212 ΤΕ στην Σάμο 1 εβδομάδα. :D .έκανα φίλους και τους βλέπω ως και σήμερα :D

Μπήκα 75 κιλά και βγήκα 85 :mases: :obscene-drinkingbuddies: ρακές , ξάπλες :obscene-smokingjoint: :music-listening: :obscene-sexualvlick:

Κι εγώ νόμιζα ότι πήρα πολλές μεταθέσεις και πολλές αποσπάσεις....Αν και συγκριτικά, με τους 6 μήνες που υπηρέτησα τη μαμα πατρίδα, 8 στρατόπεδα ήταν όντως πολλά. Και μιας και στην προηγούμενη ανάρτησή μου δεν είπα τι μου έκαναν, ευκαιρία είναι να τα πω τώρα όλα.

Παρουσιάστηκα στην Αυλώνα. Σειρά 318 Α' (2012). Με κάλεσαν για ΤΘ. Παπάκια. Την πρώτη μέρα με το που μπήκα μέσα, λίγο λόγω ηλικίας, λίγο γιατί έπιασα τον διευθυντή της στρατολογίας και του είπα το όνομα ενός στρατολόγου(γνωστού μου) από την Κομοτηνή που με έστειλε εκεί για να διευθετήσω το 6μηνό μου, πριν προλάβω να πω κύμινο, σβήνει στο χαρτί μου το ΤΘ και γράφουν ΥΓ με κόκκινο στυλό. Δε βαριέσαι λέω, ακόμη καλύτερα, οι άλλοι ψοφάνε για υγειονομικό κι εμένα μου έκατσε, μη μιλάς, κωλόφαρδος είσαι. Κι έτσι ξεκίνησε μια ωραία περιπέτεια. Με πήραν και στο στρατολογικό γραφείο, φυσικά δεν έκανα ούτε παρέλαση, ορκίστηκα ξεχωριστά ως γραφέας και καταλαβαίνετε τώρα. Ζωή και κότα. Και έρχεται η άδεια ορκομωσίας και περιμένω από τα ΚΕΠΙΚ(είχα βγάλει τις άκρες μου) να μου πουν πρόωρα που θα πάω να υπηρετήσω ως μετατεθείσας. Φυσικά τις επιλογές για ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ τις απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι και αν και ήμουν θαλαμάρχης, δε με έβρισκαν ποτέ. Ήμουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο γραφείο. χε χε χε
Μου τηλεφωνούν λοιπόν από τη στρατολογία, κάποιοι έμπιστοι του ΚΕΠΙΚ και μου λένε "τα έμαθες ρε μλκ;" απαντάω "όχι, για πες", ε συ σου ήρθε μετάθεση στην ΚΩ". εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΣΤΗΝ ΚΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι λέτε ρε μάγκες; Εγώ δήλωσα πρώτη επιλογή Δράμα, αλλά δεύτερη δήλωσα Πλάτη Έβρου κι εσείς με στέλνετε στην ΚΩ; Είσαστε χαζοί;

Τέλοσπάντων πήγα στην ΚΩ. Φτάνω στο λιμάνι, εγώ κι άλλοι 500, έρχονται εκεί συνταγματάρχες, ταξίαρχοι κλπ να δούνε την κατάσταση και αρχίζει η λίστα με τα ονόματα. Μαντέψτε.....

Μετά από κανα 2ωρο υπάρχουν 499 παραταγμένοι, 2 απόντες και ένας περισσευόμενος. Δεν χρειάζεται να πω ποιός ήταν.......Μου λέει ο Σχης "Εσύ γιατί δεν είσαι στη λίστα; Δώσε μου το φύλλο πορείας."Δίνω το φύλλο πορείας, στο οποίο ήταν σβησμένο το όνομα του ενός απόντα και έλλειπε το όνομα του άλλου.

Μεγάλη παρένθεση. Ο ένας απόντας είχε εξαγοράσει τη θητεία και του έδωσαν 10 μέρες άδεια μέχρι να επιστρέψει και να απολυθεί από Αυλώνα οπότε είχε πάει στο σπίτι του στο Βόλο. Ο άλλος απόντας είχε πάρει άδεια υποχρεωτική 2ήμερη(ΣΚ) από το στρατόπεδο και είχε πάει Χαλκίδα σε ξενοδοχείο γιατί είχε κλέισει το Κ.Ε. και δεν είχε έρθει στα χαρτιά η μετάθεσή του. Όντας από την κρήτη το παλικάρι, δεν μπορούσε να πάει Ηράκλειο μέχρι τη Δευτέρα βεβαίως βεβαίως. Όταν δε τον ειδοποίησα με το κινητό ότι έπρεπε να έρθει ΚΩ, μου απάντησε γελώντας να μην του κάνω πλάκα γιατί του είχαν τηλεφωνήσει από τη Λήμνο κάποιοι άλλοι και του είπαν ότι το όνομα του είναι στην εκεί λίστα. ΚΛΑϊΝ. Με τα πολλά, αφού με έχωσαν να πάω στο 90 ΤΥΕΘ στο ΠΥΛΙ, ερχόμαστε στο δια ταύτα, αλλά επειδή το ΠΥΛΙ ειδοποιήθηκε για 8 στρατιώτες κι εμείς είμασταν 9 δεν μπορούσε να μας μεταφέρει με την καναδέζα οπότε με βάζουν σε ένα Steyer μαζί με έναν άλλο κρητικό (πρέπει να έχω και βιντεάκι, αν το βρω θα το ανεβάσω) και μας πηγαίνουν σε ένα άλλο στρατόπεδο με την υπόσχεση να έρθουν να μας πάρουν μετά. Εντάξει, ήρθαν να μας πάρουν την επόμενη μέρα, αλλά είχαν συνεννοηθεί με τον διοικητή του στρατοπέδου εκεί. Μην τους κατηγορούμε κιόλας.

Την άλλη μέρα πάω στο ΠΥΛΙ. 90 ΤΥΕΘ είπαμε. Και η πρώτη ερώτηση της υποδιοικήτριας, μια νοσοκόμα λοχαγός ξερακιανή που δεν την έτρωγαν ούτε τα σκυλιά αλλά νόμιζε ότι ήταν θεά, είναι "Από που είσαι;"-"Από τη Δράμα"-"Και τί κάνεις εσύ εδώ;". Τί να κάνω κι εγώ; Γελούσα σα μ@λ@κας. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις υπηρεσίες του στρατού οπότε το διασκέδαζα. Κάνω και 3 μέρες εβδομάδα προσαρμογής και αρχίζω ΣΠΕΝ(σχολή προκεχωρημένης εκπαίδευσης νεοεισερχομένων). Κάτι πορείες και καλά 12 χλμ που δεν ήταν ούτε 8, κάτι βολές μέρα νύχτα, κάτι σκηνάκια και πάει λέγοντας. Κι ενώ είναι 17 Μαρτίου κι έχω βγάλει κουσούρι στην πατούσα οπότε παίρνω και ένα Α/Υ την εορταστική ημέρα, βγαίνει ο διοικητής (πιο μουρόχαυλο διοικητή δεν έχω δει) και με φωνάζει πίσω από τη σίτα του παραθύρου του γραφείου του και μου λέει στεγνά "Φεύγεις. Πας Προβατώνα. Έβρο. Καλά είναι. Κεντρικό στρατόπεδο. Δυστυχώς είχε κάνει λάθος η Αυλώνα στη μετάδοση των στοιχείων". Κι ενώ είχα αρχίσει να ζεσταίνομαι στην ΚΩ και να τα πετάω όλα και να βλέπω τη θάλασα και να θέλω να μπω μέσα και να μην ξαναβγω, μου βγάζουν ένα φύλλο πορείας με ένα σαπιοκάραβο, και μετά με τρένο με συνολική προβεπλόμενη διάρκεια ταξιδιού 3 μέρες αλλά όπως τα είχαν κλείσει τα εισητήρια θα έκανα τουλάχιστον 2 στους δρόμους και με αφήνουν την μεθεπόμενη δευτέρα στις 2 το μεσημέρι να φύγω από το στρατόπεδο. Και πάω στο λιμάνι και μένω μέχρι τις 5 το επόμενο πρωί γιατί το πλοίο είχε καθυστέρηση. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, είπα, τουλάχιστον ξεκόλλησα.

Πάω λοιπόν στον Προβατώνα. Φτάνω και 5 το πρωί. ΚΡΥΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι κρύο; Πάγος. Τελοσπάντων, 7 η ώρα μπάινω στο στρατόπεδο μου παίρνουν μια συνέντευξη οι ΕΠΟΠ επιλοχάδες και με παραδίδουν σε έναν ο οποίος πρέπει να με πάει στο θάλαμο. ΠΑΠΑΚΙΑ. Ο θάλαμος ΛΥΓ είναι γεμάτος. Οπότε πήγα ΛΜΧ. Κι αφού έστησα τα πράγματα και ήρθαν και 3 μεταθέσεις εξ αναβολής εκείνη τη μέρα, και περίσσευαν 2 κρεβάτια, βάζουν αυτούς και με στέλνουν εμένα ευθεία αναρρωτήριο για ύπνο. Δεν είχαν χώρο. Ούτε φοριαμούς, τίποτα. Κι εκεί που λέω, κάτι βρωμάει εδώ αλλά στο αναρρωτήριο τουλάχιστον θα είμαι στη ζέστη, ξυπνάω το επόμενο πρωί, αφού την προηγούμενη έχω περάσει όλες τις απαραίτητες συνεντεύξεις, πιάνω κουβέντα με τους επιλοχάδες μετά την αναφορά και κάθομαι στο γραφείο μαζί τους και χτυπάει το τηλέφωνο. Απαντάει ο επιλοχάς και μόλις το κλείνει μου λέει θέλουν εσένα και τον Βασιλείου (ένα gipsy από Santa Barbara) στο 1ο γραφείο. Κάνω κι εγώ την ατάκα στους επιλοχάδες "Μάλλον καμιά μετάθεση θα είναι"(τι το ήθελα ο μλκς) και πάω επάνω. Οπότε μπαίνω μέσα και μου λέει η αρχιλοχίνα-υπευθυνη του 1ου γραφείου "Εσύ γιατί ήρθες εδώ;". *(^&$^&($^*()$)*^&($)*&!@#$%^&*()_)(*&^%$#@!@#$%^&*(. Τα είπα κιόλας. Μη νομίζετε ότι τα λέω εδώ. Μέχρι που ήρθε ο διοικητής και μου εξήγησε ότι η ερώτηση ήταν για καλό. Ευτυχώς βέβαια ο διοικητής ήταν ένας ανθυπολοχαγός γιατί ο πραγματικός διοικητής έλειπε σε εκπαίδευση και ο υποδιοικητής σε άδεια. Με τα πολλά μου λένε ότι επειδή είμαι 6μηνος, μπορώ να πάω στον τόπο κατοικίας κατ εξαίρεση. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ....Και απαντάω τσαντισμένος "Καλά ρε παιδιά, δεν είδατε τόπο οικίας;Ιταλία λέει. Θα με στείλετε στην Ιταλία;" εννοείται ότι ειρωνευόμουν και μου λένε δεν έχει σημασία, θα πας στο πατρικό σου, εκεί που δήλωσες όταν πέρασες περιοδεύων. Οπότε κάνω την αίτηση τετάρτη και παρασκευή μου λέει ο γραφιάς ότι ήρθε η μετάθεση αλλά επειδή ήρθε στις 14:20 δεν προλάβαιναν οπότε καλή δευτέρα. Και ρε παιδιά, για που ήρθε η μετάθεση; "165 ΜΠΕΠ, ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ". Πυροβολικό, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε. Οπότε παίρνω κι εγώ τη γυναίκα μου. Και μέχρι να προλάβω να πάρω την υπόλοιπη οικογένεια με παίρνει η μάνα μου και αρχίζει τα σιχτίρια. Άντε ρε τους ηλίθιους, η 1665 ΜΠΕΠ στο ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ έχει κλείσει. Τώρα τη μετέφεραν, είναι εδώ δίπλα στο σπίτι. ΧΕ ΧΕ ΧΕ, ΓΙΟΥΠΙ, ΖΗΤΩ και πάει λέγοντας. Οπότε παίρνω το λεοφωρείο τη δευτέρα και έρχομαι στο σπίτιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

Όχι φίλοι μου. Δεν πήρα τη ροζαλία από εδώ. Ή καλύτερα από εδώ την πήρα αλλά πολύ αργότερα και αφού αποσπάστηκα τελοσπάντων άλλες 4 φορές. Αφού παρουσιάστηκα στη Δράμα, μετά από τρεις μέρες μου λένε, άδεια για το ΠΑΣΧΑ, τί γκρουπάκι θέλεις, είπα κι εγώ το πρώτο για να αφήσω στους πιτσιρικάδες την ανάσταση μιας και ήταν και παλαιότεροι και κάποιοι από μακριά. Γυρνάω πριν το ΠΑΣΧΑ και μαντέψτε. Φεύγω 10 μέρες με απόσπαση Κρηνίδες Καβάλας για φυλάκιο. Θα πείτε ζωάρα. Παπάκια. Κάθε μέρα υπηρεσία αναγκαστικά. Δυο δυάδες βλαμμένοι να περπατάμε δυο 3 ωρες και μια 2ωροι στο βουνό με λοχίες στρατόκαβλους να μας επιτηρούν και έξοδο μόνο μετά από αίτηση στο οικείο στρατόπεδο για να πάρεις υπηρεσιακό 2-3 ωρών. 10 μέρες λοιπόν εκεί αλλά θα πω την αλήθεια. Μετά την 3η μέρα ξέχεσα τους λοχίες και μετά την υπηρεσία χτυπούσα τα μπυρόνια μου μέχρι το επόμενο πρωί. Το βράδυ δεν είχε υπηρεσία. Είχε σκυλιά.

Ε γυρνάω κι εγώ από τις Κρηνίδες Παρασκευή και λέω, το σώσαμε το κορμί. Και ξαφνικά ακούω ένα, φεύγεις για ΣΠΕΝ στη Νιγρίτα(Θερμά) 565 ΜΠ ΤΠ. εεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μα αφού έχω κάνει δυο βδομάδες ΣΠΕΝ και υποτίθεται ότι έχω κάνει και μια βδομάδα στον Έβρο. Υποτίθεται...Μην πω και ψέμματα. Ναι αλλά λέει δεν μετράει γιατί δεν ολοκληρώθηκε στο ίδιο στρατόπεδο οπότε πας Νιγρίτα. 1 μήνα. Παίρνω και 4 μέρες εξοδούχος με ΔΝ, μου χτυπάνε κι ένα εμβολιάκι μηνιγγίτιδας και με στέλνουν. Ε, έβγαλα κι εκεί τις άκρες μου, έκανα και τα ΣΠΕΝ μου, πήρα και την πρώτη θέση, πήρα και την τιμητική για ένα 10/48 και τελοσπάντων καλά πέρασα. Οπότε επιστρέφω στο στρατόπεδο Παρασκευή και μου λένε ότι δεν είμαι εξοδόχος Έχω υπηρεσία. Κι αν ερχόμουν αύριο το πρωί τους λέω; Κακώς ήρθες σήμερα το απόγευμα μου λένε. Τελοσπάντων εκεί κατάλαβα ότι με την Παρασκευή δεν το έχω. Ε μετά έκανα και από μια βδομάδα σε Παρανέστι, στρατόπεδο-Φυλάκειο(το παλιό-καινούριο της 165 ΜΠΕΠ) και στο ΛΕΜ στη Δράμα στις γραμμές του τρένου. Ε και φυσικά χτύπησα και κάτι μονοήμερες στην ΠΑΠ στα Κύργια της Δράμας. Και μετά μπήκα αυτοβούλως στο 2ο γραφείο στην 165, αφού γύρισα στη Δράμα και όδευα προς απόλυση όταν πήρα μια αδειούλα φοιτητική 2ήμερη και με καλεί ο διοικητής και τί φαντάζεστε ότι μπορεί να μου είπε; "ΦΕΥΓΕΙΣ. ΠΑΣ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ, ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ". Αλλά κάτι γύρισε. Ενώ στα χαρτιά που είχαν στην Ξάνθη έλεγε ειδικότητα ΤΑΓ(τεχνικός αποθηκάριος γραφέας) εγώ ήμουν κτηνίατρος στα πραγματικά χαρτιά. Οπότε η ειδικότητα εκπαιδευόταν τέλη ιουλίου κι εγώ θα είχα απολυθεί.

Κι έτσι πέρασε ο καιρός και απολύθηκα. 40 μέρες μέσα βέβαια συνεχής υπηρεσία αλλά ήμουν ακι δεύτερο γραφείο. Κάθε μέρα όλοι έξω με υπηρεσιακό. Μη μας πάρει κι από κάτω...

Τόσο καλά πέρασα στο στρατό. Ταξίδεψα...Σαν τον Γιωρίκα...
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Σάβ Ιαν 19, 2013 10:54 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: να το κάνεις σενάριο ταινίας έχεις σκεφτεί??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
{ εναν μλκ τον διόρθωσα ;-) :whistle: :whistle: :whistle: }
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό char » Σάβ Ιαν 19, 2013 11:19 pm

Έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο Περάκης, την έστησε την blockbuster ταινιούλα! :lol: :lol: :lol:
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Ιαν 20, 2013 12:16 am

:shock: :shock: Ρε φίλε, εσύ έκανες στρατό μέσα στα τραίνα και στα ΚΤΕΛ :shock: :shock:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό libero » Κυρ Ιαν 20, 2013 11:11 am

Κάτι που ξέχασα να διευκρινήσω χθες, είναι το εξής. 4 ημέρες πριν να φύγω, ο ένας απών ήρθε να υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του. Θα πείτε τώρα εσείς. Με τον άλλον απόντα τί έγινε; Τώρα θα σας το πω και αυτό. Ο άλλος απόντας λοιπόν, αφού πήρε την άδεια τη 10 ήμερη και πήγε στο σπίτι του, χαλάρωσε το παλικάρι(38 χρονών), αλλά κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο. Γεια σας, τηλεφωνούμε από την Αυλώνα, δυστυχώς ήρθε σήμα από το ΓΕΣ και δεν δικαιούστε την άδεια αυτή ούτε ως τιμητική. Συνεπώς πρέπει να επιστρέψετε εδώ για να σας προωθήσουμε στο στρατόπεδο όπου θα έπρεπε να παρουσιαστείτε για το υπόλοιπο της θητείας σας. Επιστρέφει ο τύπος Αυλώνα και τον προωθούν ΚΩ. Αν έχετε το θεό σας. ΚΩ. Και ήρθε ΚΩ να υπηρετήσει 5 μέρες.

ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ....
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό dimitris aiginio » Κυρ Ιαν 20, 2013 12:09 pm

86Δ ΕΣΣΟ
183ΣΕΙΡΑ
604ΤΠ ΚΙΛΚΗΣ
Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ ΠΥΡΓΟΣ
644ΜΤΠ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
511ΚΟΜΟΤΙΝΗ
11/8/1986-11/5/1988
Άβαταρ μέλους
dimitris aiginio
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: 215/75/15
Aka: dimitris aiginio
Name: sv2ipd

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Σάβ Ιαν 26, 2013 1:51 pm

kfanis έγραψε:Καλά ρε Σταύρο......
Οι αθεόφοβοι δεν είδαν την καταγωγή σου να σε στείλουν πάνω;;; :think: :doh:

Ναι , έλα μου ντε? και εγώ έτσι το περίμενα να πάω πάνω :-) , και ξέρεις τι ζωή θα έκανα! :mrgreen: θα είχα και σπίτι.
Αλλά έλαβαν υπόψιν τούς το ασημή και όχι την καταγωγή μου . 8-) θα ήμουν Γκάτζος με τα όλα του :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
images.jpg
images.jpg (7.5 KiB) 5610 προβολές
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Δευτ Ιαν 28, 2013 7:34 pm

Ας απαντήσω και εγώ σε αυτό το θέμα αλλά ΘΑ υπηρετήσω τον Μάιο του 2013 (Γ' ΕΣΣΟ)

Σειρά 153
Στρατός Ξηράς

άντε και στα δικά μου!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες