Το είχα υποσχεθεί στον ευατό μου με την πρώτη ευκαιρία να κατέβω στο όμορφο δασικό χωριό στις ράχες Τυμφρηστού μιας και που στην πίτα στάθηκε αδύνατο να κατέβω , μιας και που το ρίσκο να εγκλωβιστώ στην Εγνατία ήταν μεγάλο με τόσο χιόνι!
Βουρρρρρρρρρρ Παρασκευή μεσημέρι για ..... Φλώρινα

μιας και διαρροές υγρών στο σύστημα υγραερίου επέβαλαν το ούτως ή άλλως προβλεπόμενο σέρβις των πρώτων 15000 χλμ και μετά από 3 ώρες οδήγηση και 2 ώρες αναμονή στο σέρβις

έτοιμος με τον φίλο Δημήτρη για κάθοδο!

Μετά από 4,5 ώρες ασταμάτητου ταξιδιού φτάσαμε επιτέλους στη Λελούδα και είδαμε και πιο πριν το όμορφο δασικό χωριό!

Όμορφη εικόνα τα αντίσκηνα στημένα μέσα στο ελατοδάσος το βράδυ και δίπλα στο ομολογουμένως όμορφο εστιατόριο του φίλου Ηλία , που το πρωί έδειχνε ακόμη πιο ωραίο μιας και που η θέα προς Βαρδούσια - Οίτη - Παρνασσό - Ράχες Τυμφρηστού - Βελούχι αλλά και 0 υψόμετρο

(όχι δεν ζαλίστηκα!

)με θέα Εύβοια
σε άφηνε με τις καλύτερες των εντυπώσεων για το τι μπορεί να συνδειάσει η πανέμορφη ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
Χάρηκα πολύ που ξαναείδα φίλους από τα παλιά (αααα παψ αααα!!!

) και γνώρισα και νέους - μια παρέα όλα τα λεφτά!!!!
Δυστυχώς φωτογραφική δεν είχα μιας και κατασχέθηκε

για ταξίδι εξωτερικού από τον αδερφό αλλά δεν πειράζει μιας και που με δόθηκε η ευκαιρία να ξεσηκώσω χ2 τους όσους το χαν στρώσει για καλά σε καφεδοφαγητοατασθαλείες

Όλα τα λεφτά η παρέα που με ακολούθησε το βράδυ (και μετά δεν ξανακολούθησε! σε αδιέξοδο προς ανάγκη μου

) Κρίμα που δεν στάθηκε δυνατόν να βολτάρουμε και την Κυριακή παρέα μιας και που εργασία το απόγευμα επέβαλε πρωινή επιστροφή από την πανέμορφη διαδρομή Ράχες Τυμρηστού - Σμόκοβο - Τρίκαλα
Για επίλογο έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Φάνη για την διοργάνωση (αν και μου ήταν λίγο χαλαρός για βόλτα το Σάββατο

) αλλά και σε όλη την παρέα που αν μι τι άλλο ξέρει να περνάει καλά στο βουνό γιατί ως γνωστό .......
ΒΟΥΝΟ !!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΟΟΟΟ !!!