ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Re: ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό mytilini » Παρ Ιαν 20, 2012 8:30 pm

Φίλε μου "VAL", έχεις απόλυτο δίκιο, να με συγχωρείς πολύ και γώ μετά από 4 σχεδόν χρόνια στο παρόν forum ,αρκετές δημοσιεύσεις και χιλιάδες ευρώ σε διάφορα "πειράματα" με το πρώην αυτοκίνητό μου, περιμένω πράγματι "μασημένη τροφή".Χίλια συγγνώμη έτσι - και ελπίζω ότι δεν παρεξήγησες.Οποτε εσύ θα είσαι έτοιμος και τεκμηριωμένος βοήθα και μας που περιμένουμε.
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
cb: Ναι
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Παρ Ιαν 20, 2012 8:51 pm

Αλφα θήτας.....μόνο αυτό έχω να πω... :roll: :roll:

Το θέμα είναι η Υδρογονοκίνηση.....μηχανικοί ανωνυμοι διαφορικα τιτανιου απο το εντρεπραιζ μυστικα και λοιπά απάρτια από το νιμπίρου κουμπαροξαδερφοι του ειπα μου ειπε σου ειπε και αερολογιες μονο κακο κανουν......ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και πράτει ανάλογα και με κόσμιο τρόπο.

Και να πω και την εμπερία μου πάνω στο θέμα μιας και τον Γιάννη τον έχω δει από κοντά τόσο στο ταξίδι Αθήνα-Πήλιο Αθήνα όσο και στο ταξίδι Αθήνα Ζίτσα Αθήνα......όντως η κατανάλωση ήτανε όσο δηλώνει χωρίς ακριβώς να έχει κάποιο κέρδος να το πει...και μάλιστα το σύστημα είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ διότι το απέδειξε η Ιστορία μέχρι στιγμής.....και πως έγινε αυτό??
ο κΚ Σιδεροτζαμάς πήγε και γύρισε σπίτι του οδικώς και οχι με την οδικη βοήθεια ..σε όλες τις εξομρήσεις ταξίδια.. :idea: :idea:
Άλλο να ποστάρεις με γεγονότα-δεδομένα και πρακτικές εφαρμογές που είναι και το ορθότατο και άλλο να πουλάς την κασέτα του Ασημου στο Μοναστηράκι όσοι το προλάβανε κάποτες....(κλάστε ελευθέρως..000004)και όσοι φυσικά το ξέρουν... :idea:

γιαυτό και μερικά φόρα έχουν βαθμό αξιοπιστίας μέλους και όχι αριθμό ποστ... :idea:
Τελευταία επεξεργασία από KON.GV και Σάβ Ιαν 21, 2012 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Παρ Ιαν 20, 2012 9:14 pm

mytilini έγραψε:Σκέψου να τα πούλαγες ή να τα τοποθετούσες τι θα τράβαγες...Γιάννο, ξέρεις τελικά τι έχω καταλάβει;Κάντο μόνος σου ό,τι είναι να κάνεις, μούγγα και κουβέντα σε κανέναν και όποιος το δεί από κοντά έχει καλώς.Νισάφι πιά

Το έχω σκεφτεί και εγώ Κώστα αυτό..αλλά δνε έχιε νόημα.....ποστάρω για όσους ψάχνονται και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας πράξει ο καθένας.. :idea:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι και αν χαλάσει και αν σπάσει να το ποστάρω και να μην το αποκρύψω για διάφορους λόγους..
Συνεχίζω να ποστάρω και θα συνεχίζω για να βάζω το λιθαράκι μου και εγώ στη βελτίωση του βιτάρα όσο μικρό και αν είναι αυτο... :wink:

και κάτι τελευταίο....αυτή η ρημάδα η οθόνη είναι πολύ απρόσωπη και παρεξηγήσιμη....γιαυτό βουρ στα βουνά να δούμε εκεί την αξιοπιστία στην πράξη....
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Παρ Ιαν 20, 2012 10:03 pm

KON.GV έγραψε:Το έχω σκεφτεί και εγώ Κώστα αυτό..αλλά δνε έχιε νόημα.....ποστάρω για όσους ψάχνονται και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας πράξει ο καθένας.. :idea:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι και αν χαλάσει και αν σπάσει να το ποστάρω και να μην το αποκρύψω για διάφορους λόγους..
Συνεχίζω να ποστάρω και θα συνεχίζω για να βάζω το λιθαράκι μου και εγώ στη βελτίωση του βιτάρα όσο μικρό και αν είναι αυτο... :wink:

Και μπράβο σου... :clap: :clap: :clap:
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Σάβ Ιαν 21, 2012 1:35 pm

KON.GV έγραψε:....γιαυτό βουρ στα βουνά να δούμε εκεί την αξιοπιστία στην πράξη....

1. καταρχήν άλλαξε το ακα σου να το κάνω δώρο αλλού!!! :mrgreen:
2. κάποιοι το έχουμε δει και στην πράξη όπως λες πολύ σωστά ποιο πάνω!!
3. και δεν είπαμε ποτέ σχόλια του τύπου..."θέλεις να σου πω το όνομα του μηχανικού μου να ψαρώσεις??" :lol: :lol: :lol: :laughing-rofl: :laughing-rofl:
4. σε όλα αυτά που λες συμφωνούμε και οι δύο!! (εννοώ εμένα και το "εγώ μου") :violin: :geek: :P
4. μην ξεχάσεις το 1. είναι σημαντικό!!!! :mrgreen: :D :D

ΥΓ. Το κάναμε κ@$%ς το θέμα.... :doh:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό sofos7 » Σάβ Ιαν 21, 2012 4:53 pm

antonisgoul έγραψε:επηδει εγω με αυτα που διαβασα εδω θεωρω οτι ειναι ενα συστημα που αξιζει να βαλουμε θελω να κανω καποιες ερωτησεις
1)υπαρχει περιπτωση να γινει καποια ομαδικη ?
2)για εμας που ειμαστε επαρχια την εγκαταστασει μπορει να την κανει ενας οποιοδιποτε μηχανηκος?
3)σετακι ποιο φτηνο σαν αυτο που εχει βρει ο sofos7 στο ebay υπαρχει καποιος λογος που το αποριπτουμε μην παρεξηγηθει αυτη η ερωτηση ρωταω επηδει το εχετε ψαξει για να μαθουμε και οι υπολοιποι

1)καλησπερα παιδια, καταρχην θελω να τονισω οτι κυκλοφορουν πολλες <<μουφιες>> συστηματα παραγωγης υδρογονου, απ' οτι θυμαμαι ειχα διαβασει στις πρωτες σελιδες οτι υπαρχουν και συστηματακια που αντι να παραγουν υδρογονο παραγουν κατι σαν υδρογονο (Υδροξυλιο)

2)και εμενα μου ειχαν πει απο συνεργειο οτι δεν εκανε δουλεια ενα συγκεκριμενο συστημα υδρογονου,μπορει να εβαλαν καποιο <<μουφα>>, δεν εχω λογο βεβαια να μην πιστεψω τον φιλο JOHNV6 ο οποιος απ' οτι φαινετε να εβαλε καποιο σωστο συστηματακι και του δουλευει αψογα.

3)Τελος για να απαντησω και στον φιλο που εκανα και παραθεση να αναφερω πως το συστημα αυτο δεν το εχω δοκιμασει απλα ειδα τα σχολεια που αφηνουν στον πωλητη (http://www.ebay.com/itm/Juicer-Hydrogen ... 4e87#rpdId) οπως για παραδειγμα δες και αυτο,ειναι το ιδιο συστημα που ποσταρα και τοτε,ο πωλητης εχει 100% θετικα σχολεια απο τις 356 πωλησεις που εχει κανει ( οι 19 ειναι απο το συγκεκριμενο συστηματακι)
sofos7
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: CrossWind M/T
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: billstein
Name: sofoklis

Δημοσίευσηαπό jon t » Δευτ Μαρ 19, 2012 10:54 am

Επειδή όλοι πλέον αναζητούμε κάποια λύση στο πρόβλημα της κατανάλωσης - ειδικά αφού τα αυτοκίνητά μας "το τρώνε το φαί τους" - όποτε δω κάποια λύση που υπόσχεται οικονομία την ψιλομελετάω.

Πάντα όμως στο μυαλό μου υπάρχει ο εξής ενδοιασμός. Υπάρχει κάποια λύση που να δίνει όφελος χωρίς να έχει κάποιο μειονέκτημα; Και αν υπάρχει γιατί οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν την περνούν στην παραγωγή;

Για το συγκεκριμένο θέμα του υδρογόνου, γιατί για παράδειγμα η Suzuki δεν υοθετεί την λύση και να παρουσάσει π.χ. την γκάμα των αυτοκινήτων της του 2012 με 30% οικονομικότερους κινητήρες;

Πολύ σημαντική λοιπόν είναι η δοκιμή από ανθρώπους του forum και όχι από παντελώς άγνωστους στην άλλη άκρη του κόσμου, προκειμένου να έχουμε πληροφόρηση από πρώτο χέρι.
Πιστεύω οτι σαφή και ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα για το συγκεκριμένο σύστημα θα έχουμε σε βάθος χρόνου.
jon t
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Name: Γιαννης

Δημοσίευσηαπό alex salonica » Δευτ Μαρ 19, 2012 10:27 pm

παιδια οσοι λενε οτι ψαχτηκαν θα ξερουν οτι το υδρογονο υπαρχει εδω και 20 χρονια σε εγκατασταση αυτοκινητων. μεγαλες εταιριες εχουν βγαλει σειρα παραγωγης οπως η bmw,opel και πολλες αλλες αλλα σε περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων. οσο για αυτες τις εταιριες δεν τις αφηνουν οι κυβερνισης να βγαλουν παραγωγη γιατι απλα αν αρχισουν να κυκλοφορουν θα κλεισουν οι πετρελαϊκες εταιριες. οσο για τους αθηναιους θα ξερετε φυσικα οτι εχετε πρατηριο υδρογονου εκει εδω και δεκα χρονια που γεμιζουν τα λεοφορια και οι νταλικες του εξωτερικου.(απλα ειναι κατι καινουργιο και εχουν πεσει ολοι σαν τα κορακια)
Άβαταρ μέλους
alex salonica
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 30/9,5/15
Suspension: πλεον sas
Name: alexandros

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Δευτ Μαρ 19, 2012 11:12 pm

επειδη τρωγομε γιατι και μενα ειναι ορεξατο οσο αφορα την καταναλωση απο μια μικρη ερευνα που εκανα τα συστηματα ((σαν βασηκη αρχη))ειναι δυο το ενα που βγαζει υδροξιλιο και χρειαζετε εγγεφαλακι για να (ξεγελαει)τον αισθητηρα λαμβδα που διαβαζει πολυ οξυγονο και δινει περισοτερο καυσιμο και το αλλο που βγαζει καθαρο υδρογονο και δεν χρειαζετε τιποτα εγω προσωπικα ψηνομε για το δευτερο γιατι πεστε το και κολημα του μυαλου φοβαμε οτιδηποτε παρεμβενει στον εγγεφαλο του αυτοκινητου απλα επειδη δεν ξερω καποιον που να εχει δοκιμασει το συγγεκριμενο και λογο οικονομικης στενοτητας δεν θελω να ρισκαρω να δωσω καποια χρηματα και να μην παρω τα αναμενομενα αποτελεσματα Yπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει το συστημα καθαρου υδρογονου με κυψελη dry cell?
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
Name: antonis

Δημοσίευσηαπό jon t » Τρί Μαρ 20, 2012 11:56 am

alex salonica έγραψε:παιδια οσοι λενε οτι ψαχτηκαν θα ξερουν οτι το υδρογονο υπαρχει εδω και 20 χρονια σε εγκατασταση αυτοκινητων. μεγαλες εταιριες εχουν βγαλει σειρα παραγωγης οπως η bmw,opel και πολλες αλλες αλλα σε περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων. οσο για αυτες τις εταιριες δεν τις αφηνουν οι κυβερνισης να βγαλουν παραγωγη γιατι απλα αν αρχισουν να κυκλοφορουν θα κλεισουν οι πετρελαϊκες εταιριες. οσο για τους αθηναιους θα ξερετε φυσικα οτι εχετε πρατηριο υδρογονου εκει εδω και δεκα χρονια που γεμιζουν τα λεοφορια και οι νταλικες του εξωτερικου.(απλα ειναι κατι καινουργιο και εχουν πεσει ολοι σαν τα κορακια)

Αν ενοείς οτι η Bmw ή η Opel έχουν βγάλει έστω σε περιορισμένο αριθμό κάποια μοντέλα με παρόμοια συστήματα με αυτά που συζητάμε εδώ, έχει ενδιαφέρον.
Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο αυτοκίνητο συγκεκριμένα ας το αναφέρει.

Το να μπλοκάρει κάποια κυβέρνηση τέτοιες λύσεις μου φαίνεται τραβηγμένο (με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να πριμοδοτούν τα υβριδικά - εξάλου μιλάμε για μείωση της κατανάλωσης και όχι αποκλιστική λειτουργία με υδρογόνο).
jon t
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό alex salonica » Τρί Μαρ 20, 2012 11:44 pm

φιλε jon t ολα τα ωιματα τα κινουν οι πετρελαίκες. οι τεχνολογιες υπαρχουν πολλα χρονια τωρα. βρες μου 1 λογο που δεν υπαρχουν σε ευρεια καταναλωση εκτος απο συμφεροντα? [video]http://www.youtube.com/watch?v=HY5KpBhfCpo[/video]
Άβαταρ μέλους
alex salonica
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό jon t » Τετ Μαρ 21, 2012 11:42 am

Το bmw hydrogen 7 στο παραπάνω βίντεο αφορά υδρογονοκίνηση, αλλά καμοία σχέση δεν έχει με το σύστημα που συζητιέται σ'αυτό το topic.

Το υδρογόνο που χρειάζεται το συγκεκριμένο αμάξι το προμηθεύεται από ειδικούς σταθμούς (σαν τα βενζινάδικα) και δεν το παράγει μόνο του και υπάρχουν τεράστια κόστη για αυτού του είδους την υδρογονοκίνηση.

Το ενδιαφέρον της πατέντας που έχουμε εδώ είναι η απλότητά της και το χαμηλό σχετικά κόστος, αρκεί να μην υπάρχουν κάποια σοβαρά μειονεκτήματα που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. :)
jon t
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό alex salonica » Τετ Μαρ 21, 2012 10:39 pm

συμφωνω μαζι σου αλλα πατεντα ηταν πριν καποια χρονια! εφοσον εχουν παρει iso και υπαρχουν σε παραγωγη απο τα εργοστασια τοτε πιστευω οτι δεν λεγετε πλεον πατεντα :D
Άβαταρ μέλους
alex salonica
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Κυρ Απρ 01, 2012 7:56 pm

κανα νεοτερο για το συστηματακι? Εχει μαθει κανεις τιποτα παραπανω? Μηπως τελικα δοκίμασε κανείς??

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=37254
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Latitude Cross
Suspension: Mama
Name: Ηλίας

Δημοσίευσηαπό Lefkoulis » Σάβ Απρ 07, 2012 10:06 pm

Ομαδικη??? κανεις?? :eusa-whistle: :eusa-whistle: :eusa-whistle:
What the world does not give to man... man must create!

-Κωστας-
Άβαταρ μέλους
Lefkoulis

Λάστιχα: Dynapro AT-M (RF10)
Διάσταση ελαστικών: 215/80/15
Suspension: Calmini+Mad+KYB+Bits
Aka: Καναδός

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες