Παιδιά καλημέρα,αισθάνομαι την υποχρέωση να απολογηθώ για την μακρά απουσία μου από την οικογένεια του club.
Στις 03 Φεβρουαρίου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή,καθώς πήγαινα στη δουλειά μου.Μια γυναίκα ετών 65 με χτύπησε με το αυτοκίνητο της βγαίνοντας από ένα στενό χωρίς να κοιτάξει αριστερά.Κοιτούσε μόνο δεξιά για να ¨προλάβει¨ αυτούς που κινιόντουσαν σε αντίθετη,από εμένα,κατεύθυνση. Παρόλο που φρέναρα με χτύπησε με τα μούτρα του αυτοκινήτου της στο πλάι, πέφτοντας έσπασα το αριστερό χέρι έπαθα κάταγμα στη γνάθο και φοράω και κολάρο στον αυχένα….Με άλλα λόγια πίνω νερό με καλαμάκι και σιτίζομαι με αλεσμένες τροφές (για κάνα μήνα ακόμα).
Για τους λόγους αυτούς μου είναι δύσκολο να γράφω (όμως βλέπω τις συζητήσεις).Ακόμα και τώρα γράφω μόνο με το δεξί χέρι πατώντας ένα πλήκτρο τη φορά.Νομικά είναι όλα εντάξει,παραδέχτηκε ότι φταίει,υπήρχαν μάρτυρες ότι πετάχτηκε κτλ.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον (τόσο στα mail όσο και στα τηλέφωνα),αυτό θα πει να ανήκεις σε οικογένεια.Ζητώ και πάλι ταπεινά συγνώμη για την απουσία μου και εύχομαι να επανέλθω γρήγορα.
Ευχαριστώ.