Φίλοι μου σήμερα ήμουν Αθήνα .
Κατέβηκα να βοηθήσω φίλο μου να φέρουμε αυτοκίνητο. Τα συναισθήματα ανάμικτα. Από τη μία διότι ο φίλος μου άνθρωπος ( 45 ετών) δουλευταράς από μικρό παιδί, αγόρασε το αυτοκίνητο των ονείρων του ( το σχεδίαζε και ήταν καψούρης από το 1998 ). Από την άλλη ένας συμπαθέστατος οικογενειάρχης 55 ετών με την γυναίκα του ( που τους έβλεπα για πρώτη και πιθανών τελευταία φορά ) αποχωριζόταν ένα αυτοκίνητο που αγάπησαν το είχαν και αυτοί καψούρα και το χάρηκαν μόνο δύο χρόνια!!!! Ο δε 15χρονός υιός τους με δάκρυα στα μάτια χθες το έπλυνε για τελευταία φορά σιγοκλαίγοντας και παρακαλώντας τον πατέρα του να αποφύγει την πώληση.
Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για αυτοκίνητο 2000CC το οποίο ο 55χρονος δημόσιος υπάλληλος με την 52χρονη σύζυγο του, που βγήκε σε σύνταξη μειωμένη με 22 χρόνια υπηρεσίας δεν μπορούσαν να συντηρήσουν.
Το τίμημα 6.800 ευρώ για BMW 320 ΚΑΜΠΡΙΟ του 2004 ατρακαριστο με 75000 χιλιόμετρα πραγματικά φουλ φουλ φουλ φουλ έξτρα!!!!!!! Το οποίο ο άνθρωπος είχε αγοράσει πριν 2 χρόνια 26.000 ευρώ και το έβαλε υγραέριο στην προσπάθειά του να το κρατήσει 1.750 ευρώ. Δηλαδή 21.000 έχασε σε 2 χρόνια και μας ευχαριστούσε ξανά και ξανά που το αγοράσαμε διότι το είχε προς πώληση πάνω από 8 μήνες!!!!!!
Αίσχος και ντροπή για τους πολιτικούς μας που δημιούργησαν εδώ και κάμποσα χρόνια μια εικονική ευμάρεια και πήραν στο λαιμό τους χιλιάδες οικογένειες……
Μην βιαστεί κανείς σας να πει καλά να πάθει, διότι έξω από τον χορό τα πράγματα είναι εύκολα…..βέβαια δημοκρατία έχουμε και ο καθένας σχολιάζει όπως θέλει και μπορεί………
Έτσι γιατί κάπου ήθελα να το πω να ανασάνω.........ουφ!!!!!!!!!
ΥΓ <<καλλίτερα να μην ήμουν παρόν>>