Καψονια σε ρωσικο στρατο.....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Καψονια σε ρωσικο στρατο.....

Δημοσίευσηαπό alroad87 » Πέμ Ιαν 12, 2012 3:01 pm

Το βιντεο τρεβηχτηκε με ερασιτεχνικη καμερα ενος απο τους 4-5 δραστες του παρακατω υλικου.
Το βιντεο ειχε κανει το γυρω της ρωσιας πριν απο μερικα χρονια κι απο τοτε οι συνθηκες ''φοιτησης'' φανταρων σε καποια σημεια εγιναν πιο καλες.
Σε αλλα στρατευματα παραμενουν παντα παρομοιες με αυτες του βιντεο..
Οσο τραγικο κι να ακουγεται, (αυτα τα βιντεο ειναι παρα πολυ σπανια να διαρευσουν απο κει μεσα) δυστυχως δεν γινεται τιποτε μεσα στα στρατευματα.
Τελος, ειναι μια ''ομαδα'' παλαιον ''στρατιοτων'' που με το 'ετσι θελω'' αναγκαζει τους νεους στρατιωτες (σαφως μικροτερους σε ηλικια κι πειρα) να πλενουν τις καλτσες τους,τα σοβρακα κτλ με αποκορυφωμα αυτο που ακολουθει στο βιντεο.
σημειωση: στο 1:15 ξεκιναει το καψωνι οπου η ωρα 1:30 τη νχυτα(!) αρχιζουν να μετρανε μεχρι το 45 κι οποιος δε προλαβει να ετοιμαστει-τημορειται..
Σημειωση 2: δε βαρανε ποτε στο προσωπο για να μην φαινονται τα σημαδια βιας σε ανωτερους αξιοματικους στην παρουσιαση!!
part I
[video]http://www.youtube.com/watch?v=3hixinV1PYY[/video]
partII
[video]http://www.youtube.com/watch?v=YkRiDVV4IGA&feature=related[/video]
''Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him''
Άβαταρ μέλους
alroad87
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

cb: Όχι
Name: Alan

Re: Καψονια σε ρωσικο στρατο.....

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Ιαν 12, 2012 5:14 pm

Για να έχουν τέτοια καψόνια θα είναι σε τίποτα τύπου ΜΥΚ οπότε καλά να πάθουν.
Αστοιχείωτοι, αμόρφωτοι και όλα τα στερητικά α...
πφφφ στροτόκ!@#λοι... ψόφος!
Αυτοί είναι οι πρώτοι γιωτάδες!!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό sumi » Πέμ Ιαν 12, 2012 7:31 pm

Στο Μεγαλο Πευκο που παρουσιαστικα ενας λοχιας κατα την αναφορα διμοιριας ερχοταν κ μας ερειχνε μπουνιες στο θωρακα στην κοιλια κ γενικα στο πανω μερος του σωματος μας, Την μερα της ορκομωσιας μας, ειμαστε μπροστα απο τα κρεβατια μας κ περιμενουμε να βγουμε στον προαυλιο χωρο, ερχεται λοιπον ο τυπος μου ριχνει μια μπουνια με ολη του την δυναμη, ελα ομως που στην εσωτερικη τσεπη της στολης εξοδου που φοραγα ειχα βαλει το κινητο μου.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Παιδια εγω πονεσα παρα πολυ αλλα αυτος ο μακακας εσπασε το δαχτυλο του!!!! :dance: :dance: :dance: :dance:
Το καταχαρηκα με τον μακακα!!!!
sumi
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich
Διάσταση ελαστικών: 225Χ75Χ16
Suspension: custom
Εργάτης: Ναι
Name: Μιχάλης

Δημοσίευσηαπό Orfeas » Πέμ Ιαν 12, 2012 8:37 pm

Βισματίες όλοι!!! Τρομερή μονάδα, απίστευτη καλοπέραση! :D :D :D
Man is free at the moment he wishes to be.
Voltaire
Άβαταρ μέλους
Orfeas
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BF Goodrich AT
Suspension: RR
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό xristos13 » Πέμ Ιαν 12, 2012 11:03 pm

και σε εμας παλια τα ιδια γινοταν οπως μου λεει ο πατερας μου που ηταν ΕΣΑ....!τους χτυπουσαν επιτηδες για σκληραγωγηση...!
Άβαταρ μέλους
xristos13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: yokojama
Suspension: kyb
Name: xristos

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Ιαν 13, 2012 2:42 am

nick_89 έγραψε:Για να έχουν τέτοια καψόνια θα είναι σε τίποτα τύπου ΜΥΚ οπότε καλά να πάθουν.

Λυπαμαι που εχεις αυτη την αποψη ειδικα για τη ΜΥΚ(παλαιοτερα ΟΥΚ).
Διαφωνω σε ολα τα παραπανω που ειπες...το να περασει καποιος απο το σχολειο της ΜΥΚ ειναι υψιστη τιμη φιλε μου!!Αυτοι οι ανθρωποι(η πλειοψηφια τους)οταν χρειαστει(μακρια απο ολους μας)μπορουν να κανουν 10 παραπανω πραγματα απο τους απλους εφεδρους/υπαξιωμ/αξιωματ οποτε μη τα κανεις ολα ισωμα λεγοντας τους γιωταδες!!
Οσον αφορα απο προσωπικη μου εμπειρια καθε αλλο απο αμορφωτοι,αστοιχειωτοι και ολα τα στερητικα που ειπες ειναι(η πλειοψηφια)!!!
Το οτι καποιος γουσταρει να κανει 10 πραγματα παραπανω(ειτε ειναι στη γυμναστικη,ειτε ειναι σε διαφορες τεχνικες επιβιωσης,τεχνικες μαχης,ανορθοδοξου πολεμου κ.α) δε σημαινει οτι ειναι και στρατο@@@ος!!
Οσον αφορα τα καψονια ο καθενας κανει τις επιλογες του,αν θελει καθεται αν θελει φευγει!!!
Με στενοχωρει οταν καποιοι ανθρωποι που δε γνωριζουν βγαζουν τετοια αντιπαθεια και μιλανε με αυτο το τροπο!!Κριμα ειλικρινα και σταματω εδω!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Ιαν 13, 2012 8:32 am

:angry-extinguishflame: :angry-extinguishflame: :angry-extinguishflame:

Καλημέρα σας :D
Νικόλαε κάπου ο Βασίλειος έχει δίκιο :wink: Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, σίγουρα σε κάθε δουλειά, σε κάθε κλάδο υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί :wink: Οι άνδρες των ΜΥΚ και των ΟΥΚ, έχουν εκείνη την εκπαίδευση που χρειάζεται ώστε να προκαλέσουν στον εχθρό το μεγαλύτερο και πιό καίριο πλήγμα :wink: Και τα συνθήματα :wink: είναι μέρος της εκπαίδευσης είτε το θέλουμε είτε όχι 8-)
Προς τον φίλο sumi. Τελικά ο μόνος τυχερός που πέρασε απο το ΚΕΕΔ χωρίς να ζήσει τίποτε απο όλα αυτά ήμουν εγώ, διότι το 1983 πέρασε απο εκεί ένας εκ των υιών του τότε Πρωθυπουργού και το Μ. Πεύκο ξαφνικά είχε μετατραπεί σε κολλέγιο :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Ιαν 13, 2012 9:26 am

Επίπεδο.... :violin: :violin: :violin:
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό alroad87 » Παρ Ιαν 13, 2012 10:21 am

Να σας πω την αληθεια,δεν εχω καταλαβει ακριβως το ποιους υποστηριζετε στο βιντεο!
αν καταλαβα καλα,συμφωνειτε με το πιο πανω τροπο εκπαιδευσης ΑΠΛΩΝ στρατιωτων!!!
(ειναι ενα απλο ταγμα πεζοναυτων,γραφει κι τον αριθμο στο βιντο-τετραψηφιος αριθμος)
εμπαση περιπτωση, με εκπλησσει πολυ το γεγονος ορι το βρισκεται σωστο ολο αυτο καθως ειμαι σιγουρος οτι εαν σας ελεγαν να παρε στρατο υπο αυτες τις συνθηκες ή υπο νορμαλ ελληνικες συνθηκες(δεν μιλαμε για ΟΥΚ!)δεν νομιζω να υπαρχει αυομο εδω μεσα - ΚΙ ΓΕΝΙΚΑ(!) που να επελεγε αυτον τον τροπο θητειας του!
τα μονα ατομα που θα το δεχοντουσαν αυτο θα ηταν ατομα μετανιωμενα για κατι κι με αυτο το τροπο εκπαιδευσης θα ηθελαν να "απαλλαγου"-τωρησουν τους ευλαυτους τους.
κι για να μην ηεφυγω απο το θεμα μας,οι 4-5 που βλεπουμε δεν ειναι τιποτε αλλο απο αποβρασματα,στερικοι κι γ@μημεν@ μουνοπ@ν@ των οποιον εγω προσωπικα (αν μου δινοταν ευκαιρια) τα ταϊζα χωρις κανεναν ενδυασμο στα σκυλια εναν εναν για να βλεπει ο επομενος το τι τον περιμενει!
ειναι ομαδα κ@ριοληδων που νομιζουν οτι ειναι καποιοι πουλωντας τσαμπουκα σε 18χρονα παιδακια τα οποια μετα απο αυτα που περνανε στο ταγμα πανε σε εμπολεμη ζωνη (χωρις κια εκπαιδευση περα τα βαναυσα μαρτυρια) με ψυχολογικα προβληματα κι πυροβολουνε απο το φοβο μισος ειτε τους εαυτους τους ειτε οποιον παρει ο χαρος κι στη συνεχεια αυτοκτονουν!
τελος, κυριοι,αλλο ειναι η σκληραγωγηση (που εννοειται χρειαζεται κι ειδικοτερα μεσ'το στρατο)κι αλλο αυτο που ειναι στο βιντεο.κι-
αυτα απο μενα
''Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him''
Άβαταρ μέλους
alroad87
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό tano » Παρ Ιαν 13, 2012 10:28 am

Ο στρατοσ σε κανει ετιμοσ για πολεμο και δεν νομιζο ο εχτροσ να σου φταχνει καφεδακι και να σου λενε ανεκδοτα.
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Δημοσίευσηαπό alroad87 » Παρ Ιαν 13, 2012 10:35 am

tano έγραψε:Ο στρατοσ σε κανει ετιμοσ για πολεμο και δεν νομιζο ο εχτροσ να σου φταχνει καφεδακι και να σου λενε ανεκδοτα.

Στις μεγαλυτερες σχολες οπως το SpetsNaz,οπως τα ΟΥΚ κι καμια 2 ακομη σχολες υπαρχει σκληραγωγηση (!)ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
απο εκει κεκινανε ολα!
οχι οποτε κ@υλωσει στους παλιους να χτυπησουν σακους μποξ - να προπονουνται σε παιδακια!
τελος παντων,αποψεις ειναι αυτες,ο καθε ενας το βλεπει απο τη δικια του μερια..
παντως δε νομιζω να ευχεστε μια τετοια θητεια στους γιους σας....
Άβαταρ μέλους
alroad87
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό irineos » Παρ Ιαν 13, 2012 11:16 am

φίλοι μου μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα :naughty:
άλλο πράγμα η πειθαρχία, άλλο πράγμα η σκληραγώγηση, άλλο πράγμα το καψώνι και άλλο η σωματική βία που ασκείται από κομπλεξικούς.το βίντεο δείχνει καθαρά 4-5 κομπλεξικούς που βγάζουν τα απωθημένα τους στους φαντάρους. :evil:
η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων φθάνει σε επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορούν να κτυπούν τον εχθρό από εκέι που δεν το περιμένει και να είναι αποτελεσματικόί. :violence-sniperdark: αλλά αυτο είναι θέμα πειθαρχίας και τεχνικής και σίγουρα ο ΟΥΚΑΣ η ο ΛΟΚΑΤΖΗΣ δεν γίνονται καλύτεροι μαχητές τρωγοντας ξύλο.
οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάει στο στρατό και έχουμε κάποιες εμπειρίες και δεν χρειάζεται μάλλον να αναλύσουμε το επίπεδο και τον τρόπο εκπαίδευσης του στρατού. :)
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Ιαν 13, 2012 11:30 am

irineos έγραψε:φίλοι μου μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα :naughty:
άλλο πράγμα η πειθαρχία, άλλο πράγμα η σκληραγώγηση, άλλο πράγμα το καψώνι και άλλο η σωματική βία που ασκείται από κομπλεξικούς.το βίντεο δείχνει καθαρά 4-5 κομπλεξικούς που βγάζουν τα απωθημένα τους στους φαντάρους. :evil:
η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων φθάνει σε επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορούν να κτυπούν τον εχθρό από εκέι που δεν το περιμένει και να είναι αποτελεσματικόί. :violence-sniperdark: αλλά αυτο είναι θέμα πειθαρχίας και τεχνικής και σίγουρα ο ΟΥΚΑΣ η ο ΛΟΚΑΤΖΗΣ δεν γίνονται καλύτεροι μαχητές τρωγοντας ξύλο.
οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάει στο στρατό και έχουμε κάποιες εμπειρίες και δεν χρειάζεται μάλλον να αναλύσουμε το επίπεδο και τον τρόπο εκπαίδευσης του στρατού. :)

+10000 και τέλος :!:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό libero » Παρ Ιαν 13, 2012 12:19 pm

Ναι. Ο εχθρός δεν κερνάει καφεδάκι και δε λέει ανέκδοτα. Βέβαια εγώ δεν έχω ακόμη μπορέσει να καταλάβω για ποιόν ακριβώς λόγο πρέπει να τρώει ξύλο ένας φαντάρος. Πολλοί εδώ μέσα έχουν παιδιά. Και συγκεκριμένα έχουν κορίτσια. Για πείτε μου τώρα. Με την λογική του "ξυλοφορτώνω έναν φαντάρο για να αντέχει στο ξύλο και στα βασανιστήρια αν γίνει πόλεμος" μήπως να "βίαζα και την κόρη μου για να αντέχει αν της την πέσει κανένας βιαστής"; Τι λέτε ρε; Πάμε καλά; Τι ανωμαλίες είναι αυτές; Ο καιρός που εκεί που τελείωνε η λογική άρχιζε ο στρατός τελείωσε φίλοι μου. Αυτά ήταν τα επιχειρήματα του κάθε άξεστου και ανίδεου αξιωματούχου που ως ανίκανος να διοικήσει επιτείθετω στους φαντάρους κατά το δοκούν και μιμούμενος τους παλαιότερους ανωτέρους του που ήταν ακόμη πιο άξεστοι και ανίδεοι. Έτσι κατήντησε να είναι μια παράδοση αυτή η ξεφτίλα. Θα έπρεπε να ντρέπεται να χαρακτηρίζει έτσι το στράτευμα, τη στράτευση και ότι απορρέει από αυτήν ένας αξιωματικός ο οποίος υποτίθεται ότι τελείωσε και μια σχολή.
Όταν ένας αξιωματικός δεν μπορεί να επιβληθεί στο στράτευμά του και να είναι σεβαστός τότε είναι άχρηστος ο αξιωματικός. Δε φταίει το στράτευμα. Να πάνε να μάθουν λίγο μεθοδολογία που μου θέλουν και 21η Απριλίου τα χαϊβάνια.Ούτε μια χούντα δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν.

Κι επειδή παρουσιάζομαι τέλη Ιανουαρίου αλλά δεν είμαι δα και 18χρονο, έφαγα και λίγο πικρό ψωμί στην ξενιτειά 16 χρόνια, ας έρθει εμένα να μου ρίξει μπουνιά αν θέλει. Κατόπιν θα πρέπει να μου υποδείξει και σε ποιό ακριβώς σημείο του στρατιωτικού κώδικα, του κανονισμού και του όρκου λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει σωματική βία. Δεν ξέρω πότε κάνατε στρατό εσείς παλικάρια αλλά η αξεστοσύνη πλέον πρέπει να γίνει αδίκημα και να τιμωρείται με κάτεργα και υποχρεωτική εκπαίδευση. Άλλο το "υποτάσσομαι εις τα διαταγάς των" και άλλο "δέχομαι σωματική βία". Άλλο "καθαρίζω την Καλιόπη με την οδοντόβουρτσα" και άλλο "τρώω κλωτσίδια με τις αρβύλες". Στο κάτω κάτω την άμυνα και την αυτοάμυνα την προβλέπει ο στρατιωτικός και ο πολιτικός κώδικας. Αν τον φυτέψω όταν προσπαθήσει να με φυτέψει (χωρίς προφανή λόγο και εφόσον δεν έχω κάνει καμιά χοντράδα που να παραβιάζει τον κώδικα και τον όρκο) δεν νομίζω να υπάρχει στρατοδικείο που να με καταδικάσει γιατί υπεραμύνθηκα του εαυτού μου. Στο κάτω κάτω και στον πόλεμο το ίδιο θα έκανα. Κάνω λάθος;

Και γι αυτούς που θα θελήσουν να με συμβουλέψουν και να μου πουν ότι κι αυτοί έτσι έλεγαν αλλά εκεί μέσα θα μου σπάσουν τον τσαμπουκά και δε θα λέω έτσι, να τους εξηγήσω ότι δε νομίζω ότι πάω στο στρατό για να τον κυβερνήσω και δεν έχω την απαίτηση να αλλάξω τον κόσμο γιατί ως γνωστόν ούτε Άδωνι με λένε ούτε ΓΑΠ. Το μόνο που τους επιτρέπω είναι να μου αποδώσουν ευθύνες για την αφελή πίστη που έχω ότι αν "υπακούω στας διαταγάς των" και αν κάνω αυτό που πρέπει δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο θα δεχθώ παράνομη συμπεριφορά η οποία θα είναι και συγκαλυπτόμενη από τους συναδέλφους.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Ιαν 13, 2012 12:27 pm

Vasilis έγραψε:
nick_89 έγραψε:Για να έχουν τέτοια καψόνια θα είναι σε τίποτα τύπου ΜΥΚ οπότε καλά να πάθουν.

Λυπαμαι που εχεις αυτη την αποψη ειδικα για τη ΜΥΚ(παλαιοτερα ΟΥΚ).
Διαφωνω σε ολα τα παραπανω που ειπες...το να περασει καποιος απο το σχολειο της ΜΥΚ ειναι υψιστη τιμη φιλε μου!!Αυτοι οι ανθρωποι(η πλειοψηφια τους)οταν χρειαστει(μακρια απο ολους μας)μπορουν να κανουν 10 παραπανω πραγματα απο τους απλους εφεδρους/υπαξιωμ/αξιωματ οποτε μη τα κανεις ολα ισωμα λεγοντας τους γιωταδες!!
Οσον αφορα απο προσωπικη μου εμπειρια καθε αλλο απο αμορφωτοι,αστοιχειωτοι και ολα τα στερητικα που ειπες ειναι(η πλειοψηφια)!!!
Το οτι καποιος γουσταρει να κανει 10 πραγματα παραπανω(ειτε ειναι στη γυμναστικη,ειτε ειναι σε διαφορες τεχνικες επιβιωσης,τεχνικες μαχης,ανορθοδοξου πολεμου κ.α) δε σημαινει οτι ειναι και στρατο@@@ος!!
Οσον αφορα τα καψονια ο καθενας κανει τις επιλογες του,αν θελει καθεται αν θελει φευγει!!!
Με στενοχωρει οταν καποιοι ανθρωποι που δε γνωριζουν βγαζουν τετοια αντιπαθεια και μιλανε με αυτο το τροπο!!Κριμα ειλικρινα και σταματω εδω!!

Καταρχάς να σου πω πως την όλη εκπαίδευση της ΜΥΚ θα ήθελα να την περάσω απλά δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς "ανωτέρους" μου να ουρλιάζουν για να με φοβίσουν και να με πορώσουν παραπάνω. Προσωπικά ίσως πάω στα ΜΑΚ μόνο και μόνο επειδή γουστάρω την θάλασσα και δεν ψήνομαι να κάθομαι ένα χρόνο να ξίνομαι. Αν κάτι με αναγκάζουν να το κάνω ή δεν το κάνω καθόλου ή το κάνω προς όφελός μου.
όσο για το θέμα τιμής...Όχι φίλε μου. ΔΕΝ ύψιστη τιμή φίλε μου. Το να με κοπανάνε από το πρωί ως το βράδυ, να μου κάνουν γυμνάσια, τραμπουκισμούς και όλα τα άλλα δεν είναι τιμή. Είναι προσωπική ικανοποίηση και κομπλεξισμός. Και αυτό επειδή τους λείπει κάτι (βάλε το μυαλό σου τι) και θέλουν να λένε πως τελείωσαν ΟΥΚ. Τιμή είναι μεγάλη λέξη για να την λέμε έτσι απλά και δεν σε τιμά να τρως μπουνίδια και κλοτσίδια και να κάνεις την κότα.
Τελοσπάντων, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και έχει τις γνώμες. Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης και καβγά...προς θεού.
Απλά γενικότερα πιστεύω πως για να περάσεις από τέτοιο ψυχοσωματικό "σοκ" θέλεις κάτι να αποδείξεις για να λες/νομίζεις πως είσαι κάτι.
Για αυτούς που θέλουν να κάνουν τη γυμναστική τους κτλ (όπως θα ψηνόμουν και εγώ) πόσοι νομίζεις είναι? 5? 6?

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες