συγνωμη που καθηστερησα να απαντησω,ειχα ενα διαλογο εχθες με τον 'κυριο',τρομαρα του,μετα απο πολυ φιλικη κουβεντα μαζι του

εβαλε σε μενα και στα παιδια 2 μισθους σην το δωρο,τωρα τα βρηκε ο μπουχεσας τελος παντον.
ευχαριστω πολυ μεσα απο την ψυχη μου, για την στηριξη που μου δινετε ολα τα παιδια του vitara club σε οτιδηποτε και να εχω αναφερθει εδω,ειστε πραγματικα μια δευτερη οικογενια για μενα και οπιος χρειαστει βοηθεια μην διστασει να μου την ζητησει.
το οτι εδωσα καποια χρηματα σε αυτους τους ανθρωπους,το εκανα επιδει τους θεωρω αδελφια μου,μα πως ειναι δυνατον να αφησω εναν ανθρωπο ετσι,οταν εγω σαν προισταμενος τον πιεσα,τον εκμεταλευτικα,τον στερισα απο την γυναικα του και τα παιδια του,για να δουλευει για μενα.Εγω ενιωθα υποχρεωμενος απεναντι τους,εγω τους εβαζα στη φωτια εγω θα τους βγαλω και δεν θελω τιποτα απο κανενα,στην αντρικη μου τιμη,να μαστε καλα και να χουμε την υγεια μας και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.
τελος ευχομαι σε ολο το club να εχει καλα χριστουγεννα με λιγοτερα προβληματα και περισσοτερες χαρες,επισεις ευχομαι να γινει ακομα καλυτερο το club γιατι εχει ανθρωπους που αξιζουν οσο τα ακριβοτερα διαμαντια του κοσμου.
σας ευχαριστω απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.