Συνάδελφοι καλημέρα,
Στις 5 Ιουλίου 2011 κατέθεσα στην ΔΟΥ Αγ. Στεφάνου την αίτηση παραλαβής φωτοτυπίας των πινακίδων του αυτοκινήτου και συγχρόνως αίτηση κοινοποίησής της στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τα αιτήματά μου και την προειδοποίηση όπως αναφέρεται στο κείμενο που προτείναμε να υποβάλλουμε.
Φυσικά δεν έλαβα καμμία απάντηση, όπως έπρεπε να λάβω, με γνωστοποίηση των ενεργείων που είχα ζ...ητήσει και έπρεπε να κάνει η ΔΟΥ Αγ. Στεφάνου.
Ως εκ τούτου υπέβαλα στην επιτροπή του αρ. 2 του Ν. 2690/99 αίτηση για δικές τους πλέον ενέργειες για διερεύνηση του θέματος και την επιβολή των προβλεπομένων ποινών αλλά και της δικής μου αποζημίωσης όπως αυτή και ορίζεται από τις διατάξεις του πιό πάνω αλλά και των επομένων σχετικών Νόμων και εγκυκλίων ή κωδικοποιήσεων.
Σήμερα έλαβα μέσω ταχυδρομείου ενημέρωση από την επιτροπή του αρ. 2 του Ν2690/99 για το ότι έχουν ζητηθεί από την ΔΟΥ αντίγραφο της αίτησής μου, αποδεικτικά των όποιων ενεργειών έκανε η ΔΟΥ σε ικανοποίηση των αιτημάτων μου και τις δικές της απόψεις επί του θέματος.
Αυτό αποδεικνύει ότι όντως υπήρχε υποχρέωση της ΔΟΥ να απαντήσει και να με ενημερώσει επί των θεμάτων που έθεσα με την από 5/7/2011 αίτηση και πιθανόν πλέον να υπάρξει και θέμα κυρώσεων προς την Δημόσια αυτή υπηρεσία αλλά και αποζημιώσεώς μου για τις όποιες βλάβες (υλικές και ηθικές) έχουν προκληθεί από την αδιαφορία της ΔΟΥ.
Θα σας κρατώ ενήμερους για οποιαδήποτε άλλη σχετική εξέλιξη.
Ακολουθούν αντίγραφα των σχετικών αιτήσεων και απαντήσεων
Σας καλώ, όσοι υποβάλλατε σχετική αίτηση προς την ΔΟΥ σας να ενεργήσετε με τον ίδιο τρόπο.
Μόνον έτσι θα δείξουμε στο αδιάφορο "κράτος" ότι δεν μπορεί να μας κλέβει και να αδιαφορεί απέναντί μας.
Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος