από MaZzzZ » Τρί Νοέμ 22, 2011 12:36 am
kaliakouda κοιταξα το profile μου οπως λες, μαλλον ειχα κανει ενα λαθος, στα κυβικα εννοεις σωστα?
Ητανε 2.0 και το εκανα 1.6, αν ειναι κατι αλλο πες μου να το κανω γιατι δεν βρηκα κατι αλλο.
Α και να συμπληρωσω, λογικα μου μετεφερες το θεμα στο σωστο μερος, ευχαριστω για αυτο και συγνωμη για το λαθος μου.
nick_89 σε ευχαριστω για αυτο το αναλυτικο θεμα που μου εδωσες.
Το ειδα και το κοιταξα καλα.
Αλλα δυστιχως εγω δεν το κατεχω τοσο το θεμα.
Οποτε θα τα δειξω σε καποιον για να τα κανει αν ειναι με την βοηθεια μου εννοειται.
Μερικα καταλαβα μερικα οχι, και να μην κανω καμια ζημια καλυτερα να το δειξω σε καποιον που ξερει.
Οποτε θα παω σε αυτον αν εχει ιντερνετ θα του τα δειξω, αλλιως εκτυπωση και τα παω και τα δειχνω ετσι.
Και μακαρι, μακαρι λεω να ειναι κατι τετοιο και μονο.
Δυστιχως δεν γνωριζω σιγουρα αν ειναι βραχικυκλωμα η οχι.
Απλα τον πηγα σε ενα ατομο και το ψαχνουμε το προβλημα μερες τωρα, για να μην πω εβδομαδες, για να μην πω περιπου στον μηνα.
Δεν εχει καταφερει να βρει κατι, και ο τυπος ειναι ηλεκτρολογος αυτοκινητων και πολυ καλος.
Εχει ανοιξει τα παντα εχει κοιταξει τα παντα.
Κοιταξε ολες τις ασφαλειες, πηγε ακομα και στην αντιπροσοπια εδω περα και κοιταξε απο εκει περα τα χαρτια με τις ασφαλειες, καλωδια και αλλα τετοια.
Στην τελικη μου ειπε να το περασω απο μηχανημα, η να το παω σε αντιπροσοπια γιατι δεν καταφερε να βρει κατι.
Και μου ειπε ισως ειναι καποιος εγκεφαλος η καποια πλακετα που καηκε.
Γιατι με τα καλωδια του, ειδε πως γραμη ρευματος υπαρχει, αλλα και οι ασφαλειες ειναι καλες.
Απλα καηκε κατι μου λεει, γιατι δεν γινεται μου λεει να δινει ρευμα στο ON και να μην δινει ρευμα οταν ανοιγουνε οι πορτες.
Το πηγα και σε εναν αλλον, και του λεω το προβλημα μου και μου λεει αστο φιλε αστο ετσι μια χαρα ειναι.
Του λεω τι εννοεις? Κολλησα λιγακι οταν μου το ειπε αυτο ετσι.
Μου λεει δεν γινεται καηκε κατι απο μεσα μεγαλο το οποιο κοστιζει 180 με 200 ευρω.
Ουτε καν το κοιταξε ουτε τιποτα, και του λεω πως το λες αυτο χωρις να το κοιταξεις?
Ε μου λεει ειχε ερθει και ενας αλλος ειχε το ιδιο προβλημα ακριβως και κοστιζε τοσο.
Αε καλα λεω και εφυγα...
Θα το παω και σε ακομη εναν, για την ακριβεια σε ακομα 2 με 3 να το δουνε, γιατι ο καθε ενας λεει οτι θελει.
Οσο για την πισω πορτα που λεω, οχι δεν εννοω οταν ανοιγω την πισω πορτα να ανηγει και η μπροστα δηλαδη η πλαφονιερα.
Θελω να πω την πισω πορτα, το αυτοκινητο που εχω εχει και πισω λαμπα μεσα στον χωρο αποσκευων, ειναι στα δεξια.
Οποτε οταν ανοιγεις την πισω πορτα αναβει η πισω λαμπα για να βλεπεις πισω.
panoshm δεν ειμαι σιγουρος, αλλα απο οτι θυμαμαι αναβει η λαμπα οτι ειναι ανοιχτη η πορτα.
Αλλα θα το ξανα κοιταξω, αλλα θυμαμαι πως αναβει ναι...
Αυτο το ρελε που λες? Αχμ, δεν εχω ιδεα που να με παρει...
Που ακριβως το βλεπω αυτο και το κοιταω? Και τι ακριβως κοιταω?
Αν σου πω οτι δεν ξερω τι ειναι το ρελε, τι ειναι το ρελε αληθεια?
Θα το πω και αυτο στον μαστορα αν ειναι να το κοιταξει και αυτο.
Αυριο παλι θα το παω σε μαστορα, και σε αυτον που το παω συνεχεια και το ψαχνει αλλα και σε καποιον αλλο ακομα.
Οποτε θα τα δειξω και αυτες τις φωτογραφιες απο πανω, η θα τις εξηγησω να κοιταξει αυτα τα σημεια.
Αλλα και για το ρελε αν ειναι.
Και κατι τελευταιο να ρωτησω.
Ειναι τοσο ευκολο να καει ενας εγκεφαλος η καμια πλακετα οπως μου λενε?
Και παλι να εγινε ζημια απο το led που πηγα να βαλω, το πολυ πολυ βραχικυκλωμα δεν θα γινοτανε?
Που μπορε να εγινε και απο μονο του απο τις βροχες και τις σκονες οπως και στις φωτογραφιες πανω.
Αλλα ειναι δυνατον να χαλασει τοσο ευκολα ο εγκεφαλος η η πλακετα? Δεν θυμαμαι και πως ακριβως μου τα λεγανε...