Το πήρα από τα Practiker Μεταμόρφωσης 12,5€ αν θυμάμαι καλά (την απόδειξη την έχασα...)
Το μόνο μου πρόβλημα ήταν πως θα το βάλω στο αμάξι... μόνιμα
Βρήκα λοιπόν πλαστικά πιαστράκια 2,5€ το ένα. Τα κρέμασα στις πλάτες των καθισμάτων με κλιπς και αυτά πλέον πιάνουν το φτυάρι... Ανοίγουν πανεύκολα και η πρόσβαση στο φτυάρι είναι άμεση
Έτυχε και το μέγεθος του φτυαριού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι ώστε να μην κουνιέται δεξιά-αριστερά στις στροφές και δεν κοπανάει στα πλαστικά
Καλή περίπτωση για να κουβαλήσεις το φτυάρι μέχρι..... να το χρειαστείς όμως!! Γιατί όταν το χρησιμοποιήσεις δε νομίζω να θες να το βάλεις εκεί! Είναι πτυσσόμενο το φτυάρι Πάνο; Επίσης, τα γατζάκια αυτά τα βρήκες επίσης στο Πράκτικερ ή από αλλού; Αν ναι σε ποιό τμήμα;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Tzivitzonis έγραψε:Καλή περίπτωση για να κουβαλήσεις το φτυάρι μέχρι..... να το χρειαστείς όμως!! Γιατί όταν το χρησιμοποιήσεις δε νομίζω να θες να το βάλεις εκεί!
Το σκουπίζεις στα παρακείμενα χορτάρια και το βάζεις σε σακούλα... και αν δεν γίνεται, το πετάω στη σχάρα και το πιάνω με χταπόδι
Tzivitzonis έγραψε:Είναι πτυσσόμενο το φτυάρι Πάνο;
Όχι, γι' αυτό είπα ότι ήμουν τυχερός ως προς το μήκος του
Tzivitzonis έγραψε:Επίσης, τα γατζάκια αυτά τα βρήκες επίσης στο Πράκτικερ ή από αλλού; Αν ναι σε ποιό τμήμα;
Ναι, στο Practiker και αυτά. Κοντά στα χρώματα-εργαλεία. Βασικά σε σταντ στο κέντρο διαδρόμου ήταν. Τα χρησιμοποιείς για να τα κρεμάς σε stants και από αυτά να κρεμάς προϊόντα που είναι για επίδειξη-πώληση. Είχε 3 μεγέθη, αυτά ήταν τα μικρότερα