Κλέφτες μισθών !

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Κλεφτες μισθων !

Δημοσίευσηαπό tano » Πέμ Οκτ 13, 2011 11:30 pm

BALATOS έγραψε:
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Εχω αρχίσει και νοσταλγώ την " 17 Νοέμβρη" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

+1

Εικόνα
+1 :D και εγω :D
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Οκτ 14, 2011 4:30 am

Καλά... Μια χαρά βολεύτηκαν και αυτή και όλες ομαδούλες τύπου 17Ν, Ε.Α και τα @@ μου κουνιούνται!!
Να πάνε οι Αγανακτισμένοι που αγανακτούσαν που ακρίβινε το εισητήριο για την Μύκονο και ην Σαντορίνι...
ΡΕΕΕΕ :tsoukalas: Εγώ όλο το καλοκαίρι που ήμουν Αθήνα δεν είδα ούτε αγανακτησμένο, ούτε κανέναν! Λοιπόν στη χώρα μας ο καθένας κοιτάει την πάρτυ και για αυτό όταν ήταν να γίνει το μπάμ... Έγινε από τις κοιλιες στο συνταγμα που τρώγανε hot dog με 6 ευρώ!!
Άιντε! Ότι θέλω να τους σκοτώσω έναν έναν τους πολιτικούς κτλ είναι γεγονός αλλά...τουλάχιστον δεν δίνω την ψήφο μου σε κάθε παρτάλι κομματόσκυλο όπως μερικοί μερικοί..."Αγανακτησμένοι"
Υ.Γ (πφφφ όποτε έχω νεύρα δεν πρέπει να γράφω στο vitaraclub)

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Παρ Οκτ 14, 2011 7:35 am

Δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν μόνο Έλληνες δεν είναι.Είναι ένα τσούρμο κλέφτες.Ήθελα νά' ξερα ένας Έλληνας ποτέ δεν θα βρεθεί που να αγαπάει την Ελλάδα και τα παιδιά της.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Οκτ 14, 2011 8:06 am

Tano.... δως μου εμένα αυτό που είναι στον τοίχο.... :violence-sniperprone: :violence-uzi: :twisted: :twisted: :twisted:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Οκτ 14, 2011 2:59 pm

Μιας και έρχονται και παρελάσεις, θυμήθηκα και αυτό :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

santaddolofonia.jpg
santaddolofonia.jpg (53.04 KiB) 1083 προβολές

Καλό σας μεσημέρι.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τετ Οκτ 19, 2011 7:39 pm

Και μιας και το θέμα ξεκίνησε με τον Βενιζέλο { φτού κακά :evil: :evil: :evil: :evil: }, δεν ξέρω πόσοι πήρατε είδηση στο κουτί την κόντρα του με τον Κώστα Βαξεβάνη, αλλα κάντε τον κόπο και διαβάστε επιστολή του δημοσιογράφου, οπως την δημοσιεύει το newsbeast, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...........Εγώ ένα έχω να πώ. Κανένας εισαγγελέας έστω και για την διερεύνηση όλων αυτών????

:tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:

«Από την αλήθεια της ρητορείας προτιμώ τη ρητορεία της αλήθειας»
Ανοιχτή επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο απευθύνει ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά την τηλεοπτική τους κόντρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Αlter.

Τη διαμάχη πυροδότησαν οι αναφορές του δημοσιογράφου περί καταθέσεων τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο υπουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά τού ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Κ. Βαξεβάνη:

«Κύριε Βενιζέλο,

Αυτά που σας γράφω τα ξέρετε και εσείς και εγώ. Τα υποψιάζεται, φαντάζομαι, πλέον και ο κόσμος. Θα περιοριζόμουν στην “αντιπαράθεσή” μας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αν δεν μου πατούσατε τον “κάλο” με αυτό το “είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό”. Εύχομαι να μην εννοείτε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Είμαι λοιπόν δημοσιογράφος και αυτή την εποχή τυγχάνει να εργάζομαι στη Δημόσια Tηλεόραση και όχι Κρατική, όπως την αποκαλείτε εσείς. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, γιατί αντικατοπτρίζει την αντίληψη που έχει ο καθένας για την ΕΡΤ. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εξουσία. Αυτή είναι η υποχρέωσή μου, άσχετα αν αυτό δεν σας αρέσει.

Το γεγονός επιπλέον πως “με πληρώνει ο ελληνικός λαός” είναι μια ακόμη ευθύνη για μένα, καθώς πρέπει να “αξίζω το μισθό μου”. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως και τους δυο μας πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εσάς από το 1989, εμένα για τα 2-3 χρόνια που είμαι στην ΕΡΤ.

Το δεύτερο που ακούστηκε ως απειλή σε αυτή την εκπομπή είναι πως θα δημοσιοποιήσετε το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων. Αμήν! Προς το παρόν δημοσιοποιήστε στο ίντερνετ το πόθεν έσχες των βουλευτών, όπως ορίζει ο νόμος 3979 του 2011 (νόμος Ραγκούση), γιατί ως την ώρα που σας γράφω είσαστε παράνομοι. Θα πρότεινα επίσης να ελέγξετε το “πόθεν” και όχι το “έσχες” των εκατομμυριούχων βουλευτών και βεβαίως να το φορολογήσετε. Είναι πιο ηθικό και αποδοτικό από το να κόβετε συντάξεις των 300 ευρώ.

Δεν κατηγορώ κανέναν Έλληνα πολιτικό για κλέφτη. Αλλά ξέρετε τα περί της γυναικός του Καίσαρα. Αν και στην ελληνική Βουλή δίνεται η εντύπωση πως ο Καίσαρας είναι η γυναίκα του βουλευτή, που απλώς έτυχε να έχει προίκα.

Πάμε τώρα στα πιο δύσκολα. Κύριε Βενιζέλο, είσαστε μια πολύ σημαντική μονάδα αυτού που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα. Του συστήματος που ευθύνεται, σε μεγάλο βαθμό, γι αυτό που είναι η χώρα. Μας αρέσει να μιλάμε αορίστως γι αυτό, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλώ συγκεκριμένα. Στα υπουργεία που υπηρετήσατε, τα νομοθετήματά σας (ναι, ξέρω είναι της Βουλής, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) τα συναντώ συνεχώς σε έρευνές μου, ως “ασπίδα προστασίας” του πολιτικού συστήματος και του ζωτικού του χώρου.

Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”, περί μη ευθύνης δηλαδή, είναι δικό σας δημιούργημα. Αυτό το έκτρωμα που οδηγεί στην ατιμωρησία, που μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια αλλά (άκουσον άκουσον) με θητείες στη Βουλή, που είναι μια πρόκληση για την κοινωνία. Αυτό το νόμο χρησιμοποίησε ο κύριος Καραμανλής για να παραγράψει τα αδικήματα των υπουργών του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και όχι μόνο.

Δικός σας νόμος είναι και αυτός που ορίζει τα περί λειτουργίας των καναλιών. Σε όλη τη χώρα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια. Μπορούν όμως τα κανάλια. Αυτά τα κέντρα εξουσίας, λειτουργούν με προσωρινές άδειες. Έτσι καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να “αυτορυθμίζονται”.
Δικός σας είναι ο νόμος που ρύθμισε τα χρέη των ΠΑΕ, δηλαδή Ανωνύμων Εταιριών, κάτω από την «λαϊκή απαίτηση» των οπαδών.

Οι ΠΑΕ αυτές χρεώθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους (μέχρι και πλαστά τιμολόγια έκοβαν) και εσείς χαρίσατε τα χρέη. Τα κλεμμένα. Πήρατε δηλαδή τα δικά μου λεφτά και τα δώσατε στα λαμόγια και τις παράγκες.

Ας αφήσουμε το παλιό σας νομοθετικό έργο και ας πάμε στο δεύτερο. Δηλαδή στο Proton. Σημειώνω προκαταβολικά πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως είναι μια προσωπική σας μεθόδευση και όχι μια κυβερνητική απόφαση. Αυτό δεν έχει να κάνει με την δική μου “επιθετική σχεδίαση” αλλά με την πραγματικότητα. Στο υπουργικό συμβούλιο δεχθήκατε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, αλλά προχωρήσατε.

Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία αποκάλυψε πως τον Ιούλιο του 2011, πήρατε την απόφαση να δώσετε 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου στην Τράπεζα Proton του κυρίου Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο κύριος Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις.

Επίσης ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους σας είχαν πει πως αυτό είναι παράνομο.

Εσείς όμως το κάνατε. Στην εκπομπή είπατε πως η απόφαση αυτή των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα» Πρωτοτυπία νομική. Κάτι είναι ή όχι παράνομο, με βάση το αν συμπορεύεται με το νόμο και όχι με την κυκλοφορία των εφημερίδων.

Πέρα βέβαια από το γεγονός πως όταν σας κοινοποιήθηκε η διαφωνία, δεν είχε δημοσιευτεί σε καμιά εφημερίδα. Ο παράνομος ήσασταν εσείς, με βάση το νόμο του 1995.

Αυτό το ξέρατε καλά. Γι αυτό προχωρήσατε σε ένα άλλο «νομοθέτημα». Σε άσχετο νόμο, τον 4002/2011 προσθέσατε άρθρο που σας αμνηστεύει προκαταβολικά. Νομοθετήσατε δηλαδή πως αν πρόκειται για θέματα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών, έχετε το δικαίωμα να πάρετε αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών. Αυτό το «συστημικής» είναι μια νέα εφεύρεση.

Μάλιστα ο νόμος φροντίζει να αμνηστεύσει τους υπουργούς Οικονομίας (και εσάς βέβαια) από το 1997. Γιατί από το 1997; Είχαμε συστημική αστάθεια από τότε ή παρουσιάζει αστάθεια κάποιος υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη;

Αφού δώσατε τα 100 εκατομμύρια τώρα χρεώνετε το Δημόσιο με άλλα 800 για την κρατικοποίηση της Τράπεζας. Η πτώση βεβαίως της Τράπεζας Proton δεν έχει καμία σχέση με την κρίση. Είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης της από τα αφεντικά της. Επιχορηγούσαν τον εαυτό τους. Αντί να ασκήστε έλεγχο (με την Τράπεζα της Ελλάδας, (άλλη μεγάλη αμαρτία μια ιδιωτική Τράπεζα που εμφανίζεται ως θεσμικό όργανο του κράτους) τους χρηματοδοτήσατε και τελικώς μας τα φορτώσατε στην πλάτη.

Αλλά δεν σταματήσατε εκεί. Ο κύριος Λαυρεντιάδης, ο οποίος φέρεται να έχει καταχραστεί 51 εκατομμύρια, δεν θα πάει φυλακή. Δεν θα υπάρξει καν ποινική δίωξη. Ο λόγος είναι ένας άλλος νόμος που έχετε ψηφίσει. Πάλι εδώ η υπογραφή σας. Με τον νόμο 3904/2010, θεσμοθετείτε το ακαταδίωκτο γι’ αυτούς που θα καταχραστούν χρήματα αλλά θα τα επιστρέψουν πριν διωχθούν ποινικά.

Ετσι ο κύριος Λαυρεντιάδης, επιστρέφοντας τα 51 εκατομμύρια (αφού τα επένδυσε, κέρδισε απ αυτά ή οτιδήποτε άλλο) δεν διώκεται. Πρόκειται για μία ακόμη νομική «επανάσταση» που γίνεται με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των φυλακών.

Ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, γνωρίζετε πως κατά καιρούς νόμοι για «αποσυμφορήσεις» κρύβουν την απελευθέρωση ολίγων επωνύμων που καταδικάστηκαν. Έτσι στο παρελθόν έχουν αποφυλακιστεί, «για την αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού συστήματος» ο Μάκης Ψωμιάδης, ένας καναλάρχης και κάποιοι απατεώνες δικηγόροι εκ Θεσσαλονίκης…

Μπορώ να σας πω πολλά ακόμη. Πολλά, τα οποία είναι η δουλειά μου να σας τα πω. Πώς τα λένε στα δικαστήρια στις αγωγές κατά δημοσιογράφων (άλλος δικός σας νόμος); «Γεγονότα και αξιολογικές κρίσεις». Αυτό ακριβώς κάνω. Ένας λόγος παραπάνω γιατί πληρώνομαι «από τα λεφτά του Ελληνικού Λαού», όντας εργαζόμενος στην πολύπαθη Δημόσια Τηλεόραση που οι κυβερνήσεις θεωρούν τσιφλίκι τους.

Θα σας παρακαλούσα να το σεβαστείτε. Και να σπαταλήσετε λίγη από την φημολογούμενη ευφυΐα και ρητορεία σας, να μου απαντήσετε. Γιατί αυτή είναι η δικιά σας υποχρέωση. Εκτός αν προτιμάτε να με απολύσετε».

Καληνύχτα σας , καληνύχτα μας............
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Οκτ 19, 2011 7:49 pm

Καλά τα είπε και ο Βαξεβάνης και σίγουρα θα τον φάει το ¨μαύρο σκοτάδι¨ :evil: :evil: :evil:

Το θέμα είναι οτι τα επιδοτούμενα κανάλια προβάλλουν τα θέματα με τρόπο ωστε να φέρουν αντιμετοπες τις κοινωνικές ομάδες και να έρθουν αυτοί ως απλευθερωτές....

Τι θα πεί συντεχνία .... Συντεχνίες είναι οι ίδιοι Ληστοσυμμορίτες και βδέλλες που αποζυμούν τον 'Ελληνα πολίτη στο όνομα της σωτηρίας απο μια καταστροφή που οι ίδιοι δημιούργησαν

Ρε ουστ δε μασάμε πια....
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Οκτ 19, 2011 7:50 pm

Μαλιστα :think: επιτελους ανοιξε ενα στομα και δειχνει να ξερει τι λεει :!: εχει δε ιδιαιτερη αξια οτι ο Βαξεβανης εργαζεται στην δημοσια τηλεοραση, θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει :whistle:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Οκτ 19, 2011 8:10 pm

Καλα του τα ειπε ο Βαξεβανης και ας αφυπνιστουν και αλλοι του ειδους μπας και βγει τιποτα στη φορα :!:
Οσον αφορα την απαντηση του χοντρου ουτε που θελω να τη μαθω γιατι παλι θα ακουσω τα ιδια και τα ιδια που εχω σιχαθει πλεον!! :evil: :evil: :evil:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Τετ Οκτ 19, 2011 9:07 pm

Το ξεμπρόστιασμα των πολιτικών είναι μεγάλη απόλαυση :clap:
θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά .
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Οκτ 19, 2011 9:24 pm

Δεν του τα έγραψε μόνο αλλά και του τα είπε χθες στην τιβί ο Μπαξεβάνης, αφού έκανε το λάθος το γομάρι να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή και να του ζητήσει το λόγο :twisted:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!

Re: Κλέφτες μισθών !

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Πέμ Οκτ 20, 2011 7:12 pm

Δυστυχως παιδια εδω που φτασαμε μονο με αιμα θα γινει κατι κ αν,γιατι οι βολευτες μας ειναι ποοολυ αναισθητοι
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Οκτ 20, 2011 9:11 pm

Και φυσικά η μόνη που αντιστάθηκε { και είχε και κοντραριστεί και αρχικά για τα εργασιακά για αυτό και ο Τζέφρυ την είχε απομακρύνει απο Υπουργό :whistle: } κράτησε τα πιστεύω της, δεν ψήφισε το άρθρο 37 και φυσικά οι δημοκράτες την διέγραψαν.............κατά τα άλλα οι βουλευτές έχουν ελεύθερη βούληση και σκέψη....αμ δε :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
Κυρία Κατσέλη :clap: :clap: :clap: τουλάχιστον κρατήσατε την αξιοπρέπειά σας 8)
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό DimitrisGV » Πέμ Οκτ 20, 2011 9:19 pm

Aσχετα με την τωρινή κατάσταση έχω πάψει από καιρό να πιστεύω στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και στο βουλευτικό σύστημα γενικά, αφού όλοι οι βουλευτές υπό τον φόβο της διαγραφής συντάσσονται πάντα κάτω από τον αρχηγό. Δηλαδή, επειδή εγώ είμαι λίγο βλάκας, γιατί μας βάζουν να διαλέγουμε τους βουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν και δεν ψηφίζουμε αυστηρά τους αρχηγούς των κομμάτων :roll: :roll: :roll: :roll:

Ετσι κ'αλλιώς όποτε υπάρχει κάτι σοβαρό προς ψήφιση, τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας και οι απειθαρχοι τιμωρούνται. Αν το σκεφτεί κανείς είναι λίγο κουφό. :twisted: :twisted:
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.
Άβαταρ μέλους
DimitrisGV
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GEO A/Τ-S
Suspension: MAD
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Οκτ 20, 2011 9:26 pm

Μπράβο στην Κατσέλη :clap:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες