f_tasos έγραψε:από f_tasos » Παρ Μαρ 27, 2009 8:41 pm
δεχεστε και νεα μελη στην παρεα σας?![]()
![]()
Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανα στα παιδιά όταν πρωτομπήκα στο club για να τους ακολουθήσω σε έναν τους καφέ.....

Η πρώτη απάντηση που πήρα ήταν του Νίκου Μωραίτη
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα αστειεύεσαι βέβαιαΟλοι είναι καλοδεχούμενοι, και είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε νέα μέλη στις εκδηλώσεις μας , να γνωριστούμε και απο κοντά. Σε περιμένουμε
![]()
Και φυσικά και όλες όσες ακολούθησαν ήταν στο ίδιο στυλ!!!

Αφού παρακολουθούσα το forum για κανά μήνα έβλεπα μια πολύ ωραία παρέα οι οποίοι έβγαιναν.... έπιναν το καφεδάκι τους..... έκαναν τις βόλτες τους, τις εκδρομές τους και όλες τις δραστηριότητες τους και κάτι με έτρωγε να τους ακολουθήσω.....

Από την άλλη όμως είχα κάποιους ενδοιασμούς του στυλ.... ''που θα πάω τώρα χωρίς να τους έχω ξαναδεί, πως θα είναι απέναντι μου'' και διάφορες τέτοιες σκέψεις οι οποίες λίγο με αποθάρρυναν από το να πάω.
Και πήγα τελικά..... ένιωσα από τα πρώτα λεπτά μαζί με όλα τα παιδιά σαν να τα ξέρω χρόνια! Με έβαλαν αμέσως όλοι στην παρέα, στις συζητήσεις και μου φέρθηκαν έτσι ώστε να αισθανθώ πάρα πολύ άνετα!!!
Από τότε είναι ζήτημα αν θα έχω χάσει κανα δυο καφέδες του club και αυτό με βαριά καρδιά!!!
Θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά.... ο σκοπός ένας και μόνο!!!
Tώρα που οι καιροί είναι περίεργοι και όλοι μας δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε σε όλες τις εκδρομές μας, ας μην κλεινόμαστε στον εαυτό μας και ας βρισκόμαστε συχνά-πυκνά στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας, επίσης θέλω αν υπάρχουν αμφιβολίες στα νέα μέλη ειδικά για την προσέλευση τους, σε καφέδες η σε συγκεντρώσεις να τους φύγουν και να έρθουν μαζί μας!!!
Το μόνο που μπορώ να τους εγγυηθώ θα είναι μια ανεπανάληπτη παρέα και κάποιες ώρες από την καθημερινότητα τους που θα ζήσουν πάρα πολύ ευχάριστα!!!
Αυτά και σας περιμένουμε όλους μαζί μας!!!!!