από Atlas » Παρ Ιουν 03, 2011 11:49 am
Μια γηραιά κυρία πάει στο γιατρό της, παραπονούμενη ότι ξαφνικά, δεν ακούει από το ένα αυτί.
Ο γιατρός παίρνει τον ειδικό φακό με το φωτάκι και εξετάζει το εσωτερικό του αυτιού. Μετά παίρνει μια λαβίδα και τραβάει κάτι μέσα από το αυτί. Αφού εξετάζει το αντικείμενα για λίγο, της λέει: «Απ' ότι φαίνεται, για κάποιο λόγο, βάλατε ένα υπόθετο στο αυτί σας.»
Η γριούλα το σκέφτηκε για λίγο, μετά χαμογέλασε και του λέει:
« Ω Θεέ μου. Φαντάζομαι ότι αυτό εξηγεί γιατί δε βρίσκω πουθενά το ακουστικό μου εδώ και μέρες»!
¨Ενας Κρητικός μπαίνει σε ένα μπαράκι και βλέπει στον τοίχο ένα κατάλογο που έγραφε :
1,00 $ ..... Ρακή σφηνάκι
2,50 $ ..... Μπύρα.
2,00 $ ..... Σπανακόπιτα.
3,00 $ ..... Σάντουιτς.
10,00 $ .... Χάιδεμα σεξουαλικών οργάνων
Κοιτάζει τί λεφτά έχει στο πορτοφόλι του, κάθεται στον πάγκο που σερβίριζαν τρείς κοπέλες και λέει στην μία:
_ Έι, δεσποινίς, σε παρακαλώ...
_ Μάλιστα κύριε , σε τί μπορώ να βοηθήσω*;;* απαντά εκείνη με ένα προκλητικό χαμόγελο.
_ Μήπως είσαι εσύ που χαϊδεύεις τα γεννητικά όργανα των θαμώνων, όπως γράφει στον πίνακα* ;;*
_ Εγώ είμαι, η ίδια! απαντάει εκείνη με ζεστή φωνή και προκλητικό βλέμμα...
_ Τότε πήγαινε να πλύνεις καλά τα χέρια σου και έλα να μου δώσεις ένα σάντουιτς.
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και Σάβ Ιούλ 16, 2011 2:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Έγινε επεξεργασία ... για να εκνευρίσω λίγο το Μάρκο , γιατί μας έχει τρελάνει με αυτά τα ανέκδοτα ...
SV1GFS