Ένεκα των ημερών και λόγω του ότι εδώ και χρόνια τρώω αρνί το Πάσχα, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια το έχω( / μου το έχουν) γυρίσει σε κατσίκι... αλλά για να πω την αλήθεια, μάλλον πιο ελαφρύ για την σαπιοκοιλιά μου, μου πέφτει
..........τι προτιμάτε???????
Μπορείτε να απαντήσετε σε 2 κατηγορίες
1. ΑΡΝΙ ή ΚΑΤΣΙΚΙ?
2. και πιστεύετε ότι έτσι όπως πάμε (από το πολύ φαΐ) θα συνεχίσουμε να ψήνουμε και για την πάρτη μας, ή θα καταντήσουμε να ψήνουμε για τους άλλους μόνο και εμείς θα την βγάζουμε με τοστ?
panoshm έγραψε:2. και πιστεύετε ότι έτσι όπως πάμε (από το πολύ φαΐ) θα συνεχίσουμε να ψήνουμε και για την πάρτη μας, ή θα καταντήσουμε να ψήνουμε για τους άλλους μόνο και εμείς θα την βγάζουμε με τοστ?
Απ'αυτά που λες...μάλλον με τόστ την έβγαλες ε;;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Καλα ειναι τα παραπανω αλλα ρε παιδια εχω μια αδυναμια στα γουρουνια γιαυτο και εγω ψηφιζω κοντοσουβλι παντσετες και δηθεν για το εθημο κοκορετσακι για αρχη λιγο τσιπουρο για κυριως ρετσινουλα και για να σβησουν ολα τα παραπανω λιγες παγωμενες μπυρουλες και μετα νανι
Πάω παντού γιατί μπορώ Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν Γειά και χαρά Πάνος
Ψήφισα αλλα κάτι φωτό που έχουνε ανέβει μάλλον κάνουν την ψήφο μου φανερή
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
SAM έγραψε:Καλα ειναι τα παραπανω αλλα ρε παιδια εχω μια αδυναμια στα γουρουνια γιαυτο και εγω ψηφιζω κοντοσουβλι παντσετες και δηθεν για το εθημο κοκορετσακι για αρχη λιγο τσιπουρο για κυριως ρετσινουλα και για να σβησουν ολα τα παραπανω λιγες παγωμενες μπυρουλες και μετα νανι
Σωστός!!! Εναλλακτικά, κατσικάκι
-------------------------------------------- Ζήσε την κάθε στιγμή σαν να'ναι η πρώτη και η τελευταία σου!