victz έγραψε:Χτες βρηκα το φορουμ μεσω ενος αλλου (e-artemis.gr) και λογω της καλης σχεσης μου με τα Suzuki, ειπα να γραφτω και γω. Η καριερα μου στο offroading ξεκινησε με ενα σκαραβαιο, που ο καημενος με κουβαλαγε σε διαφορα μερη, αν και χαμηλωμενος. Το επομενο βημα ηταν ενα Jimny του 2001, και ενα επανιελ μπρετον, αχωριστος φιλος στο κυνηγι. Απο περσυ το καλοκαιρι, ειμαι κατοχος ενος Vitara 2000cc V6 του 95, και δεν το μετανοιωσα απο τοτε.
Το αμαξι ειναι σχεδον μαμισιο, χωρις ψηλωματα, εκτος απο αμορτισερ Bilstein που ειχε βαλει ο προηγουμενος, και λαστιχα BF ΑΤ που εβαλα εγω. Δεν εχω κατεβει σε τραιαλ ποτε, ουτε σε αγωνες, καθως κινουμαι κυριως σε δρομο, εκτος απο τις φορες που παω κυνηγι, ή ψαρεμα. Επισης γινεται συχνα πυκνα αγροτικο, μεταφεροντας ελιες, λιπασματα, τσιμεντα και διαφορα. Σκοπευω αργοτερα να το κανω υγραεριο, γιατι η βενζινη τσουζει, και να το ψηλωσω και λιγακι για να δειξει
Βικτωρας
NIK SIA έγραψε:victz έγραψε:×ôåò âñçêá ôï öïñïõì ìåóù åíïò áëëïõ (e-artemis.gr) êáé ëïãù ôçò êáëçò ó÷åóçò ìïõ ìå ôá Suzuki, åéðá íá ãñáöôù êáé ãù. Ç êáñéåñá ìïõ óôï offroading îåêéíçóå ìå åíá óêáñáâáéï, ðïõ ï êáçìåíïò ìå êïõâáëáãå óå äéáöïñá ìåñç, áí êáé ÷áìçëùìåíïò. Ôï åðïìåíï âçìá çôáí åíá Jimny ôïõ 2001, êáé åíá åðáíéåë ìðñåôïí, á÷ùñéóôïò öéëïò óôï êõíçãé. Áðï ðåñóõ ôï êáëïêáéñé, åéìáé êáôï÷ïò åíïò Vitara 2000cc V6 ôïõ 95, êáé äåí ôï ìåôáíïéùóá áðï ôïôå.
Ôï áìáîé åéíáé ó÷åäïí ìáìéóéï, ÷ùñéò øçëùìáôá, åêôïò áðï áìïñôéóåñ Bilstein ðïõ åé÷å âáëåé ï ðñïçãïõìåíïò, êáé ëáóôé÷á BF ÁÔ ðïõ åâáëá åãù. Äåí å÷ù êáôåâåé óå ôñáéáë ðïôå, ïõôå óå áãùíåò, êáèùò êéíïõìáé êõñéùò óå äñïìï, åêôïò áðï ôéò öïñåò ðïõ ðáù êõíçãé, Þ øáñåìá. Åðéóçò ãéíåôáé óõ÷íá ðõêíá áãñïôéêï, ìåôáöåñïíôáò åëéåò, ëéðáóìáôá, ôóéìåíôá êáé äéáöïñá. Óêïðåõù áñãïôåñá íá ôï êáíù õãñáåñéï, ãéáôé ç âåíæéíç ôóïõæåé, êáé íá ôï øçëùóù êáé ëéãáêé ãéá íá äåéîåé
Âéêôùñáò
Êáëþò üñéóåò!
Êé åãþ ìå óêáñáâáßï îåêßíçóá. Ãýñéóá ìáæß ôïõ ôá âïõíÜ êáé ôá ëáãêÜäéá ôçò Çðåßñïõ. ¼ôáí êñÝìáóá ôï üðëï, ðÞñá VITARA ãéá... öõóéïëáôñéêÝò áðïëáýóåéò êáé ìüíïí.
Ìçí ôï øçëþóåéò, ãéáôß ìåôáêéíåßò êáé ôï êÝíôñï âÜñïõò. Åß÷á óçêþóåé ôç ÷åëþíá êáé ðÞãá íá ôçí ðáôÞóù...
victz έγραψε:NIK SIA έγραψε:victz έγραψε:Χτες βρηκα το φορουμ μεσω ενος αλλου (e-artemis.gr) και λογω της καλης σχεσης μου με τα Suzuki, ειπα να γραφτω και γω. Η καριερα μου στο offroading ξεκινησε με ενα σκαραβαιο, που ο καημενος με κουβαλαγε σε διαφορα μερη, αν και χαμηλωμενος. Το επομενο βημα ηταν ενα Jimny του 2001, και ενα επανιελ μπρετον, αχωριστος φιλος στο κυνηγι. Απο περσυ το καλοκαιρι, ειμαι κατοχος ενος Vitara 2000cc V6 του 95, και δεν το μετανοιωσα απο τοτε.
Το αμαξι ειναι σχεδον μαμισιο, χωρις ψηλωματα, εκτος απο αμορτισερ Bilstein που ειχε βαλει ο προηγουμενος, και λαστιχα BF ΑΤ που εβαλα εγω. Δεν εχω κατεβει σε τραιαλ ποτε, ουτε σε αγωνες, καθως κινουμαι κυριως σε δρομο, εκτος απο τις φορες που παω κυνηγι, ή ψαρεμα. Επισης γινεται συχνα πυκνα αγροτικο, μεταφεροντας ελιες, λιπασματα, τσιμεντα και διαφορα. Σκοπευω αργοτερα να το κανω υγραεριο, γιατι η βενζινη τσουζει, και να το ψηλωσω και λιγακι για να δειξει
Βικτωρας
Καλώς όρισες!
Κι εγώ με σκαραβαίο ξεκίνησα. Γύρισα μαζί του τα βουνά και τα λαγκάδια της Ηπείρου. Όταν κρέμασα το όπλο, πήρα VITARA για... φυσιολατρικές απολαύσεις και μόνον.
Μην το ψηλώσεις, γιατί μετακινείς και το κέντρο βάρους. Είχα σηκώσει τη χελώνα και πήγα να την πατήσω...
Nα σαι καλα φιλε μου. Γιατι αν επιτρεπεται κρεμασες το οπλο; (ασχετο βεβαια με το θεμα μας εδω...)
Οσο για το ψηλωμα, λεω να το κανω, με τα Ο.Μ.Ε. Τωρα βεβαια λογω χρηματων, ουτε το σκεφτομαι
Επιστροφή στο Καλώς ήρθατε/Νέα μέλη/Το όχημά σας
arahova | Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
arahova | Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
Nikola Tenv | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am | Καλημέρα , καλή εβδομάδα |
arahova | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες