Artsi_GV1.6 έγραψε:
Ερώτηση… βάζεις από διάφορα βενζινάδικα βενζίνη ή από κάποιο συγκεκριμένο;
Αν βάζεις από διάφορα παρατήρησε αν στο κάνει σε κάποια συγκεκριμένα γιατί μπορεί η βενζίνη τους να είναι τόσο χάλια που σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!
Στο λέω αυτό γιατί στο νησί που κατοικεί η αδελφή μου με το γαμπρό μου η βενζίνη είναι τόσο χάλια που το αυτοκίνητο τους σβήνει συχνά!!!
Όχι βάζω από συγκεκριμένο βενζινάδικο και ο μάστορας που πήγα το GV μου,μου είπε ότι δεν ήταν λόγω κακής βενζίνης αλλά μάλλον η αντλία έχει χαλάσει.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι σίγουρος και να πάω να σκάσω 200ευρώ για το τίποτα,δεν λέει.
panoshm έγραψε:
Μήπως την στιγμή που σου σβήνει το αμάξι, εκείνη την στιγμή παύει το αμάξι να έχει ρεύμα γενικώς?
Δηλαδή ταυτόχρονα το radio σου σβήνει και χάνει και τις μνήμες?
Αυτό είχα πάθει στο Clio που είχα εν μέσω Εθνικής Οδού. Και τι ήτανε ρε παιδιά? Άν και είχα πολύμετρο στο αμάξι, αν και έλεγξα ΟΛΕΣ τις φίσες, συνέχεια καλωδιώσεων (όλα αυτά εν μέσω εθνικής στο Άργος), έπρεπε να πληρώσω 150€ στην Express Service για να μου πει ο μάστορας το εξής: κάθε φορά που αλλάζεις μπαταρία (2-3 χρόνια), βγάζε το καλώδιο του πλην(-) της μπαταρίας από το σασί του αυτοκινήτου και ξήσε λίγο την ροδέλα, το καλώδιο και καθάριζε το σημείο που βιδώνει και μετά βάλε γρασάκι... Στο σημείο που κουμπώνει στην μπαταρία το καθαρίζει αυτός που αλλάζει την μπαταρία, στο σασί όμως ποτέ κανείς δεν το κάνει.
Οξείδωση λέγεται το φαινόμενο!!!!.....Μ@λ@κ@ς έμεινα!!!
Όχι ρεύμα έχει(αν και η μπαταρία είναι στα τελειώματα της) κανονικά.
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ δεν πληρώνω κανονικές τιμές, ούτε καν εργασία. Θα ρωτήσω αύριο πόσο στοιχίζει και μέχρι το απόγευμα θα σου απαντήσω πως λέγετε ακριβώς το μάτι αυτό, πως λέγετε το πρόβλημα και πόσο κοστίζει η επισκευή.
Καλημέρα,
Συνέχεια απάντησης …
Το μάτι που αναφέρω παραπάνω είναι ο «αισθητήρας στροφών»,
Το κόστος αγοράς για το δικό μου μοντέλο είναι 50 euro,
Μάλλον ανάλογα με το μοντέλο έχει διαφορετικό κοστολόγιο – από όσο μου είπε ο μηχανικός μου.
Επιπλέον σου λέω εμπειρικά ότι την βλάβη δεν την διαβάζει και το διαγνωστικό.
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.
Όσο γι αυτό που λες Νίκος θα το ψάξω!
Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη διαφορά το GV mod.2000 3d με το GV mod.2001 1,6 3d που έχω.
Και το δικό μου το παλιότερο κόψιμο είναι,σαν αυτό http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Vitara.jpg χωρίς τα extra φουσκώματα,ζάντες κτλ..
Thanks και πάλι!