"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..." Frank Zappa 1940-1993
Καλο ελεγχο στο σαζμαν και σε διαφορικα και transfer Eπισης καλο ελεγχο στο λεβιε της τετρακινησης αν δλδ κουμπονουν τα 4x4H kai 4x4L. Αν υπαρχουν θορυβοι απο την μεταδοση,τρεμουλο στο τιμονι,στο αμαξωμα. Βιβλιο συντηρησης υπαρχει
takis gv έγραψε:Καλο ελεγχο στο σαζμαν και σε διαφορικα και transfer Eπισης καλο ελεγχο στο λεβιε της τετρακινησης αν δλδ κουμπονουν τα 4x4H kai 4x4L. Αν υπαρχουν θορυβοι απο την μεταδοση,τρεμουλο στο τιμονι,στο αμαξωμα. Βιβλιο συντηρησης υπαρχει
λεει οτι εχει... θα κοιταξω εαν εχει αλλαξει ιμαντες στα 90.000 χλμ
1. Ενδεχομένως να μην έχει ιμάντα, αλλά καδένα, δεν θυμάμαι ποια μοντέλα έχουν τι, αλλά π.χ. το δικό μου έχει καδένα. 2. Κάνε το οπωσδήποτε βόλτα σε Αττική οδό κλπ να δεις πως πάει με τους ανέμους και μετά πήγαινε και σε κακοτράχηλο χωματόδρομο να δεις πως συμπεριφέρεται και εκεί, όπου θα βάλεις και το 4H και το 4L να δεις τι παίζει. Αν ακούσεις τίποτα "κρακ" - "κρουκ", ψάξτο περισσότερο (φέρε μηχανικό να το δει) ή πήγαινέ το σε αντιπροσωπεία
Το αμαξι εχει ιμαντα και οχι καδενα(μονο τα διλιτρα και διομισαλιτρα εχουν καδενα) επισεις δες ανα δουλεβει η τετρακινηση του οπως σου ειπαν τα παιδια και δες για τυχον διαροες απο κατω απο καμια τσιμουχα ισως.Εμενα τα χιλιομετρα μου φενονται πολλα θα μπορουσες να βρεις με πολυ ποιο λιγα και καλο αμαξι.Αν θες πες μας και μια τιμη ποσο στο δινουν. Ενα σαν και αυτο που ψαχνεις και πολυ καλο ειναι εδω και σε καλή τιμη για δες το viewtopic.php?f=30&t=11313
dragon,το δικο μου ειναι μοντελο του 03'', ειμαι τωρα στα 90.οοο χιλ και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. παντως αμα ειναι να το παρεις σιγουρα πρεπει να περασεις απο καποιο αντιπροσωπεια να το δουν και βεβαια να του κανεις ενα test drive.