από dimitriszim » Τρί Αύγ 03, 2010 3:15 pm
Ο κύριος Γιώργος είναι 95 ετών και μένει στο γηροκομείο. Κάθε βράδυ μετά το δείπνο πηγαίνει και κάθεται στην αγαπημένη του καρέκλα στον κήπο
αναπολώντας τη ζώή του.
Ενα βράδυ τον συνάντησε στον κήπο η 87χρονη Μαρία. Έκατσε πλάι του και αρχίσανε να συζητάνε. Μετά από μια σύντομη συζήτηση ο κος Γιώργος λέει στην Μαρία.
- Ξέρεις τι έχω ξεχάσει τελείως?
- Τι?
- Το sex!
- Βρε παλιόγερε αφού δεν σου σηκώνεται πια ούτε και με την απειλή όπλου!
- Το ξέρω! Αλλά θα ήταν ωραία έστω να μου τον κράταγε κάποια στο χέρι!
Η Μαρία δέχτηκε, άνοιξε το φερμουάρ του Γιώργου και πήρε το << ρυτιδιασμένο του πράμα>> στο χέρι της. Από εκείνη την στιγμή συναντιόντουσαν κάθε βράδυ στο ίδιο μέρος στον κήπο. Όμως ένα βράδυ η Μαρία δεν βρήκε τον Γιώργο στο γνωστό μέρος. Ανησύχησε (μια και σε αυτήν την ηλικία τα ατυχήματα είναι συχνά) και άρχισε να τον αναζητά. Βρήκε λοιπόν τον Γιώργο σε μια απομακρυσμένη γωνιά του κήπου και με έκπληξη είδε την 89χρονη Σοφία να...κρατάει το πράμα του. Η Μαρία δεν άντεξε και φώναξε με δάκρυα στα μάτια...
- Βρε παλιόγερε τι έχει αυτή η ΤΣΟΥΛΑ που δέν έχω εγώ?
Και ο Γιώργος απάντησε...ΠΑΡΚΙΣΟΝ
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημήτρης