από Ritsa » Τετ Ιούλ 28, 2010 10:43 am
Ειναι δυο φιλοι που βρισκονται μετα απο χρονια στο δρομο. Μετα απο τις κλασικες χαιρετουρες, κανονιζουν να πανε για κρασακι στο σπιτι του ενος. Φτανουν στο σπιτι μπαινουν μεσα, το σκηνικο κολαση! Ο σκυλος να εχει χαλασει τον κοσμο, τα παιδια φωναζουν, κλπ. κλπ... Λεει ο τυπος στη γυναικα του. Δεν μας ετοιμαζεις ενα μεζε να πιουμε ενα κρασακι; Η απαντηση ηταν: Τι λες βρε "αχαιρευτε" φευγεις το πρωι κ με αφηνεις να τα κανω ολα μονη μου, τριγυρνας με τους φιλους σου απο δω κ απο κει κ δεν μου δινεις σημασια! Σαλτα κανε μονος σου οτι θες κ παρατα με. Τι να κανει ο κακομοιρης, παει μονος του ετοιμαζει μεζεδες κ εκει που τα πινουν λεει στο φιλο του τον πονο του. Αυριο θα τα πιουμε σε μενα του λεει ο φιλος του κ θα σου βρω κ τη λυση... Την επομενη μπαινουν στο σπιτι του φιλου του. Αμεσως φωναζει ο γιος του. Μπαμπα! να σου φερω τις παντοφλες σου, η πεθερα, καλως τον γιοκα μου, να σου φερω ζεστο νερο να σου πλυνω τα ποδια. Η γυναικα του καλως την κολονα του σπιτιου! Τι εχετε ορεξη να φατε; Τους ετοιμαζει ενα βαρβατο τραπεζι με μεζεδες! Ο φιλος μενει αφωνος... Ρε συ πως τα καταφερνεις;;; Ακου του λεει: Την δευτερη μερα του γαμου μπαινω σπιτι μου κ βλεπω το σκυλο πανω στην πολυθρονα. Του βγαζω μια κιτρινη καρτα. Την τριτη μερα μου εφαγε τις παντοφλες, του βγαζω κ αλλη καρτα. Μετα απο μια βδομαδα ειχε γεμισει το διαδρομο ολο λασπες, του διχνω μια κοκκινη καρτα βγαζω το περιστροφο κ του τη ριχνω! Τεζα ο σκυλος. Καλα ρε αλλο σε ρωτησα, τι σχεση εχει ο σκυλος με αυτα τα μεγαλεια; Εμ! Εκει ειναι το θεμα. Τους βλεπεις ολους αυτους; Εχουν απο δυο κιτρινες ο καθενας!
Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...