Έχω αρκετές επιφυλάξεις για την αγορά μεταχειρισμένου με εγκατεστημένο υγραέριο, αλλά επειδή στο αυτοκίνητο ήταν λίγος ο καιρός που ήταν εγκατεστημένο(σύστημα από καλή εταιρεία) και ήταν εξαιρετική η τιμή του, το κατάπια κ σκεφτόμουν ότι θα το βγάλω...
Οι λόγοι που θέλω να το βγάλω είναι:
1. Φοβοι για την αξιοπιστία κ τη μακροζωία του κινητήρα, από γεγονότα που ξέρω
2. Απελευθέρωση του πορτμπαγκάζ(η δεξαμενή είναι σχετικά μικρή και κατα μήκος του αυτοκινήτου, δηλ από την πόρτα του πορτμπαγκάζ προς το κάθισμα). Δε νομίζω ότι δε με καλύπτει όμως και ο χώρος που έχει μείνει...
3. Δε θα κάνω πάνω από 7-8.000χλμ το χρόνο αλλά αρκετά από αυτά θα είναι με έλξη φουσκωτού.
Σήμερα πήγα μια βόλτα από τον εξουσιοδοτημένο στη Πάτρα, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να το βγάλουμε και να συμμαζέψουμε τις όποιες τρύπες υπάρχουν από την εγκατάσταση και δεν είναι η πολλαπλή τρυπημένη. Δε θυμάμαι πως μου είπε ότι έχει μπεί, αλλά δε θα υπάρχει κανένα θέμα στην αφαίρεσή του. Αυτός επιμένει ότι οι κινητήρες της Suzuki είναι από τους καλούς για εγκατάσταση υγραεριοκίνησης και ότι αν υπάρχουν οι σωστές ρυθμίσεις(πχ. πλούσιο μίγμα, έγχυση βενζίνης κλπ) μπορώ να το χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΟΥ και να μην υπάρχει κανένα θέμα στη λειτουργία του κινητήρα. Επίσης είναι κρίμα από τη στιγμή που δεν το πλήρωσα(σαν ξεχωριστή αγορά) και να καίγομαι για την απόσβεσή του, να το βγάλω. Κι έτσι μου έβαλε κ ιδέες για να το κρατήσω...
Περιμένω ένα τηλέφωνό του για να μου δώσει μια προσφορά για την απεγκατάστασή του και την εκμετάλευσή του ως μεταχειρισμένο. Επίσης να πληροφορίσω ότι μπορεί να ΞΕδηλωθεί από την άδεια
Για πείτε κι εσείς! Να το βγάλω ή να το αφήσω...?

ΥΓ> Για να σας βάλω κ λίγο στα δεδομένα της κατανάλωσης, με έλξη ενός φουσκωτού 4.30 από Πάτρα για Αστακό με 2 άτομα, μέση κατανάλωση 12.8λ/100χλμ στο κομπιούτερ, το οποίο επιβεβαιώθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ κ στο βενζινάδικο. Τιμή, απόλυτα ικανοποιητική από την εμπειρία που έχω με άλλα αυτοκίνητα με έλξη