ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠ έγραψε:Tzivi μίλησα με τον τεχνικό της ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΕ το κιτ της princ το δίνουν με λαδιερα ηλεκτρονική η με υποπιεση , έχουν και σε pdf μορφή μια μελέτη της princ Ολλανδίας την κατάσταση των βαλβίδων με και χωρίς λαδιερα.
Γιώργο την είχα δει τη μελέτη που λες, δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό το κιτ λαδιέρας το δίνουν, ή καλύτερα, το συνιστούν να μπει σε αυτοκίνητα που έχουν γνωστά θέματα με τις βαλβίδες τους. Εγώ όταν είχα μιλήσει με Φαρμάκη πέρισυ και του είχα πει τι μοντέλο αυτ/του έχω μου είπε ότι δε χρειάζεται λαδιέρα. Ο εδώ, τοπικός, εγκαταστάτης της Prins όμως μου είπε να βάλουμε. Μπορεί το σύστημα της Prins να είναι κορυφαίο, αλλά άμα δεν ξέρουν τι τους γίνεται...... μακριά κι αλάργα! Δε θέλω να σε προδιαθέσω άσχημα, αλλά εφόσον κλίνεις και προς Prins, ζήτησέ του να σου πει ποια σε μοντέλα της Suzuki συστήνει λαδιέρα η εταιρεία. Η άλλη κορυφαία π.χ., η BRC, δεν συστήνει λαδιέρα για οποιοδήποτε Suzuki, παρά μόνο για το Liana και το είδα στον κατάλογό τους.
Γιώργο.... μια απόφαση είναι, κλείσε τα μάτια και προχώρα! Άμα έχεις ενδοιασμούς για λαδιέρες κλπ, εγώ θα σου πρότεινα να μη βάλεις και να εγχύνεις τα ειδικά πρόσθετα χημικά (όπως αυτά της Protech παραπάνω που έχω γράψει) για προστασία βαλβίδων κλπ.
Όσο το αμάξι δουλεύει μέσα στον closed loop είσαι ΟΚ! 
(Είναι αυτό που έχει πει ο Lyggas παραπάνω....)