maniaths7 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Όλα καλά τον τελευταίο καιρό με το σύστημα υγραερίου που τοποθέτησα έχω αναφερθεί σ αυτό πριν λίγο καιρό. Μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις και για χίλια χλμ περίπου ούτε τσεκ ιδανική κατανάλωση όλα καλά κ όμως πάλι κάτι βρέθηκε να μου χαλάσει την ηρεμία παρόλα αυτά. Στα τρία τελευταία γεμίσματα γράφω λίτρα και χιλιόμετρα για να παρακολουθώ την κατανάλωση και το κέρδος. Γεμίζω πάντα όταν έχει τελειώσει τελείως το gas από το ίδιο πρατήριο και όταν έχει γυρίσει από μόνο του σε βενζίνη. Το πρόβλημά μου είναι ότι τις τρεις τελευταίες φορές σε 60lt μπουκάλα έχω γεμίσει με 32lt ;; Ήθελα άλλα 15 ltrακια παραπάνω να κάνω συν εκατόν είκοσι και χιλιομετράκια και θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Τι να συμβαίνει άραγε; Ο τεχνικός μου είπε να μου στραβώσει το flotter εμένα δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα για λόγους ασφαλείας, εξάλλου τα πρώτα μου γεμίσματα ήταν κανονικά 45-48 lt. Τι να συμβαίνει ρε παιδιά;;
Tο πιο πιθανο είναι να μν ειχε πιεση η αντλια....
Γεμισες απο το ίδιο βενζιναδικο???
Το εχω διαβασει καπου αυτο...Το γεμισμα εξαρτάται απο τα bar που δουλευει η αντλια σε καθε βενζιναδικο....Αν εχει υψηλη πιεση μπορει να παρεις και 50 λιτρα πχ....
Εγω με 80αρα δεξαμενη και 4ο γεμισμα προχθές πηρα παλι 53 λιτρα (οπως και την 1η φορα)....Κανονικα πρεπει να φτασω 60-64...Τι γινεται δεν ξερω....
Σε καμμια περιπτωση μν στραβώσεις το φλοτερ...Δεν παιζουνε με αυτά...
Υπαρχουν κανονες ασφαλειας και οι κατασκευαστές γνωρίζουν σίγουρα καλυτερά απο τα "μαστόρια" μας...
Μαυτα που ακούω να δείτε που θα γινουν και ατυχηματα με το lpg...
Γιατί σε βιντεακια στο youtube και φωτιά βαλανε στα αυτοκινητα, και δοκιμαστικές συγκρούσεις κανανε και δεν συνεβει το παραμικρό...
Αν ο αλλος ομως εχει πειράξει την δεξαμενη του και δε υπαρχει το 20% κενού για εκτονωση στην φιαλη δενξερω και γω τι μπορεί να γινει σε ενα ατυχημα ....