Κίνηση με υγραέριο

Ερωτήσεις, κιτ, προβλήματα κι ό,τι αφορά την υγραεριοκίνηση.

Re: Κίνηση με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τετ Ιουν 29, 2011 11:23 am

vavis 1.3 veroia έγραψε:Απο τα μεχρι στιγμης 867χλμ που εκανα με σχεδον τερμα τα γκαζια 150χλμ την ωρα με A/C στην εγνατια οδο εβαλα στο SHELL του Κορινου(ακομα ποναω) 68λιτρα χ 0.879=60.10 ευρα.

Για να μη σου βγαλει προβληματα ο κινητηρας,καλο ειναι να το οδηγας μεχρι τις μεσαιες στροφες.Υψηλες στροφες με υγραεριο και κιτ μετατροπης με πνευμονα δεν ειναι ο καλυτερος συνδιασμος.
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Ιουν 29, 2011 1:45 pm

13.000 κμ και μετά από τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα μπεκ ο κινητήρας μου δουλεύει άψογα, να υπενθυμίσω ότι έχω το κιτ υγρού ψεκασμού της ICOM
Κατανάλωση +20% αλλά και πιο ζωντανό κινητήρα σε όλο το φάσμα των στροφών
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τετ Ιουν 29, 2011 4:17 pm

vavis 1.3 veroia έγραψε:Mετα απο αρκετο ψαξιμο εβαλα στο NGV 1.6 της αδερφης μου συστημα υγραεριου της ZAVOLI με λαδιερα και 90αρα δεξαμενη(72 καθαρα και πορτ μπαγκαζ τελος) και κοστος 1400 ευρω(προσφορα μετρητης)+56 ευρω φουλαρισμα + 29ευρω κτεο.Η τοποθετηση εγεινε στην θεσ/νικη εντος 24ωρου. Απο δουλεια οσοι το ειδαν μου ειπαν οτι ειναι πολυ προσεγμενη.Απο τα μεχρι στιγμης 867χλμ που εκανα με σχεδον τερμα τα γκαζια 150χλμ την ωρα με A/C στην εγνατια οδο εβαλα στο SHELL του Κορινου(ακομα ποναω) 68λιτρα χ 0.879=60.10 ευρα.Πιστευω οτι με ποιο λογικη οδηγικη συμπεριφορα θα τα παω και ποιο οικονομικα.Αλλα 2100 χλμ και παω για ελεγχο και τυχον καινουργιες ρυθμισεις.Φωτογραφιες θα ανεβασω με την βοηθεια φιλου(ειμαι ταγαρι απο Η/Υ) οταν μπορεσω σε λιγες μερες.Δοξα τον θεο ουτε λαμπακια ουτε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα. :D

Kαλοταξιδος και απροβληματιστος.Βαλε φωτο στο μονο που κολλαω ειναι ο χωρος αποσκευων τον χρειαζομαι .Το σκεφτομαι να ξεκινησω τοποθετηση αλλα αυτη η μπουκαλα θα μας φαει το χωρο αποσκευων εκτος και βγαλω ακρη με το ντεποζιτο που εχει διαχωριστικο και το 1/3 εχει αμολυβδη και το υπολοιπο lpg στο ΚΤΕΟ μονο κολλαω.
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό SAM » Τετ Ιουν 29, 2011 4:53 pm

Καλοταξιδος :clap:
Πάω παντού γιατί μπορώ
Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν
Γειά και χαρά Πάνος
Άβαταρ μέλους
SAM

Λάστιχα: BF TA MAD KM2
Suspension: MAD + calmini
Aka: Σατανικό μπιζέλι ο Ελαφοκυνηγος
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τετ Ιουν 29, 2011 9:29 pm

vavis 1.3 veroia έγραψε:Mετα απο αρκετο ψαξιμο εβαλα στο NGV 1.6 της αδερφης μου συστημα υγραεριου της ZAVOLI με λαδιερα και 90αρα δεξαμενη(72 καθαρα και πορτ μπαγκαζ τελος) και κοστος 1400 ευρω(προσφορα μετρητης)+56 ευρω φουλαρισμα + 29ευρω κτεο.Η τοποθετηση εγεινε στην θεσ/νικη εντος 24ωρου. Απο δουλεια οσοι το ειδαν μου ειπαν οτι ειναι πολυ προσεγμενη.Απο τα μεχρι στιγμης 867χλμ που εκανα με σχεδον τερμα τα γκαζια 150χλμ την ωρα με A/C στην εγνατια οδο εβαλα στο SHELL του Κορινου(ακομα ποναω) 68λιτρα χ 0.879=60.10 ευρα.Πιστευω οτι με ποιο λογικη οδηγικη συμπεριφορα θα τα παω και ποιο οικονομικα.Αλλα 2100 χλμ και παω για ελεγχο και τυχον καινουργιες ρυθμισεις.Φωτογραφιες θα ανεβασω με την βοηθεια φιλου(ειμαι ταγαρι απο Η/Υ) οταν μπορεσω σε λιγες μερες.Δοξα τον θεο ουτε λαμπακια ουτε χριστουγεννιατικο δεντρο ακομα. :D

Καλοτάξιδος, με πολλά και οικονομικά χλμ. :) Πάντως καλό είναι να δουλεύεις τον κινητήρα μεταξύ 2.500 και 3.500 σ.α.λ. γιατί οι καμπύλες αβανς βενζίνης και υγραερίου, από όσο γνωρίζω, συναντιούνται κοντά στις 3.000. Γενικά ο κινητήρας με καύσιμο το υγραέριο, δεν συμπαθεί τις πολλές στροφές.
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό modoya » Δευτ Ιούλ 04, 2011 11:45 am

ovarkaris έγραψε:Στη λαδιέρα είμαι και εγώ μετά το ''ψάξιμο μου'' αρνητικός. :naughty:

Δηλαδη? μπορεις να μας εξηγησεις το ψαξιμο και το συμπερασμα να εισαι αρνητικος;.
Άβαταρ μέλους
modoya
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Name: Στράτος

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Δευτ Ιούλ 04, 2011 9:23 pm

modoya έγραψε:
ovarkaris έγραψε:Στη λαδιέρα είμαι και εγώ μετά το ''ψάξιμο μου'' αρνητικός. :naughty:

Δηλαδη? μπορεις να μας εξηγησεις το ψαξιμο και το συμπερασμα να εισαι αρνητικος;.

Η λαδιέρα λαδώνει πράγματα(βαλβίδες), που δεν χρειάζονται λάδωμα και ούτε λαδώθηκαν ποτέ, αφού το καύσιμο μας είναι-ήταν η αμόλυβδη.
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό MKB » Τρί Ιούλ 05, 2011 7:34 am

ovarkaris έγραψε:
modoya έγραψε:

Η λαδιέρα λαδώνει πράγματα(βαλβίδες), που δεν χρειάζονται λάδωμα και ούτε λαδώθηκαν ποτέ, αφού το καύσιμο μας είναι-ήταν η αμόλυβδη.

Ακριβώς έτσι είναι,Γιώργο(ovarkaris).Οι βαλβίδες λιπαίνονται απο τον μόλυβδο που περιέχει η βενζίνη.Οι κινητήρες που καίνε αμόλυβδη έχουν ενισχυμένες βαλβίδες και έδρανα οπότε δεν χρειάζονται την λίπανση του μολύβδου.Οσο γι΄αυτό που λένε μερικοί μηχανικοί για να βάλουμε "λαδιέρες"γιατί δήθεν η βενζίνη είναι υγρή ενώ το γκάζι αέριο,μα και το μίγμα βενζίνης αέρα ψεκάζεται με τα μπέκ σε αέρια μορφή,δεν έχουν πλέον τα αυτοκίνητα καρμπυρατέρ αλλά ψεκασμό με μπέκ.Μάλιστα την πιο δύσκολη στιγμή του κινητήρα που είναι η εκίνηση,γίνεται με βενζίνη.
Εγώ έχω κάνει με το GV μου πάνω από 12000χλμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα(χωρίς λαδιέρα).Στο άλλο μου αυτοκίνητο,Mercedes E 280 MKB 250 PS(υψηλής απόδοσης κινητήρας)έχω το υγραέριο 4 χρόνια πέρασα τα 70000(εβδομήντα χιλ.χλμ)με το αέριο(συνολικά χλμ αυτοκινήτου 220000 χλμ)και δεν έχω κανένα πρόβλημα(χωρίς λαδιέρες).Μάλιστα πριν το τοποθετήσω επικοινώνησα με τον βελτιωτικό οίκο ΜΚΒ στην Γερμανία και με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,να βάλω άφοβα το αέριο,μόνο να προσέξω να μην είναι φτωχό το μίγμα.Για λαδιέρες ούτε λόγος.Την λαδιέρα την βλέπω σα μια εφεύρεση για επιπλέον άρμεγμα.
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό modoya » Τρί Ιούλ 05, 2011 4:58 pm

Λοιπον να εξηγησω ακομη μια φορα πως εχουν τα πραγματα, γιατι σαν κλασικοι ελληνες που ειμαστε (και λυπαμαι που το λεω αυτο)
μαθαμε να ειμαστε ημιμαθεις, και αυτο οπως γνωριζετε ειναι χειροτερο απο την αμαθεια.

δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο λαδωτηρας η εξαρτημα που να λιπαινη τον κινητηρα.

οπως σωστα προαναφερε ο φιλος δεν εχει αναγκη ο αμολυβδος κινητηρας απο λιπανση. Αυτο που εχει αναγκη ειναι να μειωθει η θερμοκρασια
στις βαλβιδες εξαγωγης και στα εδρανα αυτονων, και καποια αυτοκινητα εχουν οντως προβλημα με την αυξηση της θερμοκρασιας διοτη τα υλικα
κατασκευης των βαλβιδων ειναι ευτελοι, και καταπονουνται ιδιεταιρως. το υγρο που ψεκαζει λοιπον το συστηματακη αυτο ειναι ψυκτικο υγρο και οχι
καποιο ειδους λαδιου, η δουλεια του ειναι να κραταει καθαρες της βαλβιδες και τα εδρανα, και εναποθετει μια στρωση φιλμ επανω τους που βοηθαει
στην γρηγορη επαγωγη της θερμοκρασιας.

Και κατι αλλο που θελω να θιξω και να αναφερω, γιατι το αναφερεται και το λετε συχνα.... ειναι αυτο με τις γενιες... 4 -5 - 6 -7
τον οκτωμβριο τον περασμενο οταν ξεκινησα το συνεργειο μου, πηγα στην ιταλια στο εργοστασιο που θα συνεργαζομουνα, για να τακτοποιησω
τα σχετικα. οταν ρωτησα τον τεχνικο της εταιριας να μου πει ποιας γενιας θα ειναι το κιτ που θα εισαγω εγω και θα δουλεψω,
με κοιτουσε απορημενος και με ρωτησε να του εξηγησω τι ενοω γενια.... με τα λιγα που γνωριζα προσπαθισα να του εξηγησω, αυτα που λετε και εσεις
κατα καιρους στο φορουμ, ( τεταρτης με πνευμονα, πεμτης με απευθειας ψεκαση και τα λοιπα...) δυστηχως ο ανθρωπος μου ειπε οτι πρωτη φορα ακουει
κατι τετοιο, εξαγουν σε 18 χωρες εξαρτηματα και ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουμε γενιες εξαρτηματων κιτ υγραεριοκινησης.
Ξυπνιστε επιτελους και παψτε να τρωτε κουτοχορτα γιατι ετσι μαθαμε να λειτουργουμε και να κοροιδευουμε τον κοσμο, στην θεσσαλονικη διαφημιζουν
πλεον οτι περνανε 7 γενιας..... και εγω σας λεω οτι περναω 9 γενιας, ποιος ειναι αυτος που μπορει να μου το διαψευση η να μου το τεκμηριοσει......
κανεις κατηγορηματικα,
πιστευω οτι ειμαι απο τους ελαχιστους ελληνες τεχνικους υγραεριοκινησης που την εψαξα οχι απο την καρεκλα μου και απο το ιντερνετ, η απο το οτι λεει
ο ενας και ο αλλος, αλλα ταξιδευοντας και παρακολουθοντας τις εξελιξεις στα τεχνικα θεματα του υγραεριου σε πανω απο 8 εργοστασια κατασκευης στην
ιταλια δανια και πολωνια, απλα για να ανοιξω τα ματια μου και να ξεστραβωθο, και οχι να παρακολουθησω απλα ενα δυορο σεμιναριο και να μου δωσουν
ενα χαρτι καταρτησης και να γινω ειδημων,

ευχαριστω για την προσοχη σας.
Άβαταρ μέλους
modoya
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Name: Στράτος

Δημοσίευσηαπό pavlos762 » Τρί Ιούλ 05, 2011 6:09 pm

γεια σας! εχω βαλει κ εγω πριν 20μερες συστημα υγραεριου τηw landi-renzo με λαδιερα μιας κ η αξια της δεν ειναι κατι το τρομερο κ με τη λογικη οτι λιγο λαδακι κακο δεν θα κανει εχω κανει 800κμ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το πολυ βαρος που εχει πισω κ εχει κατσει αρκετα! επειδη δεν το εχω πολυ καιρο το αυτοκινητο μπορει καποιος να μου πει αν ειναι νορμαλ με 150 κιλα περιπου μπουκαλα + υγραεριο+βεζινη να εχει αυτη την συμπεριφορα η εχουν προβλημα τα ελατηρια?!!
Τελευταία επεξεργασία από pavlos762 και Τρί Ιούλ 05, 2011 6:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
pavlos762
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: 215-75-15
Name: Παυλος

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Ιούλ 05, 2011 6:16 pm

pavlos762 έγραψε:γεια σας! εχω βαλει κ εγω πριν 20μερες συστημα υγραεριου τηw landi-renzo με λαδιερα μιας κ η αξια της δεν ειναι κατι το τρομερο κ με τη λογικη οτι λιγο λαδακι κακο δεν θα κανει εχω κανει 800κμ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το πολυ βαρος που εχει πισω κ εχει κατσει αρκετα!

Φιλε Παύλο καλως ηρθες στην παρεα μας, σε παρακαλω πριν αρχισεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας περνα απο εδω viewforum.php?f=26 να μας πεις δυο λογια για σενα και το αυτοκινητό σου :wink:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τρί Ιούλ 05, 2011 11:28 pm

pavlos762 έγραψε:γεια σας! εχω βαλει κ εγω πριν 20μερες συστημα υγραεριου τηw landi-renzo με λαδιερα μιας κ η αξια της δεν ειναι κατι το τρομερο κ με τη λογικη οτι λιγο λαδακι κακο δεν θα κανει εχω κανει 800κμ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το πολυ βαρος που εχει πισω κ εχει κατσει αρκετα! επειδη δεν το εχω πολυ καιρο το αυτοκινητο μπορει καποιος να μου πει αν ειναι νορμαλ με 150 κιλα περιπου μπουκαλα + υγραεριο+βεζινη να εχει αυτη την συμπεριφορα η εχουν προβλημα τα ελατηρια?!!

Σίγουρα η πίσω ανάρτηση τραβάει ζόρι και θα δεις με τον καιρό θα "κάτσει". Πρέπει να προσανατολιστείς σε αλλαγή τουλάχιστον ελατηρίων.
Εγώ επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, έχω δρομολογήσει ήδη δραστική βελτίωση, με τη βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα (άλλο που δεν περίμενα :lol: ).
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό pavlos762 » Τετ Ιούλ 06, 2011 11:09 am

lyggas έγραψε:
pavlos762 έγραψε:γεια σας! εχω βαλει κ εγω πριν 20μερες συστημα υγραεριου τηw landi-renzo με λαδιερα μιας κ η αξια της δεν ειναι κατι το τρομερο κ με τη λογικη οτι λιγο λαδακι κακο δεν θα κανει εχω κανει 800κμ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το πολυ βαρος που εχει πισω κ εχει κατσει αρκετα! επειδη δεν το εχω πολυ καιρο το αυτοκινητο μπορει καποιος να μου πει αν ειναι νορμαλ με 150 κιλα περιπου μπουκαλα + υγραεριο+βεζινη να εχει αυτη την συμπεριφορα η εχουν προβλημα τα ελατηρια?!!

Σίγουρα η πίσω ανάρτηση τραβάει ζόρι και θα δεις με τον καιρό θα "κάτσει". Πρέπει να προσανατολιστείς σε αλλαγή τουλάχιστον ελατηρίων.
Εγώ επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, έχω δρομολογήσει ήδη δραστική βελτίωση, με τη βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα (άλλο που δεν περίμενα :lol: ).

συμφωνω μαζι σου φιλε Lygga απλα θα το αφησω να κατσει λιγο....! γιατι προς το παρων εχει κατσει η τσεπη...!!!! :D
Άβαταρ μέλους
pavlos762
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: 215-75-15
Name: Παυλος

Δημοσίευσηαπό dStefanos » Σάβ Ιούλ 09, 2011 12:38 pm

1370 € και βενζίνη τέλος!!! Γκαζάτος και εγώ απο χτες... λέω να φορτώσω βάρκα και να αρχίσω την απόσβεση lol!!! Το μόνο μειωνέκτημα ο χαμένος χώρος στο πορτμπαγκάζ και ψάχνω να δω πώς μπορώ να κάνω καμία πατέντα για να κερδίσω έστω και μέρος του χαμένου χώρου γιατί πίσω εκτός απο πράγματα βάζω και το σκυλί μου... σκέφτομαι να κάνω δεύτερο πάτωμα πάνω ακριβώς απο τη δεξαμενή... τι λέτε; Έχετε καμία άλλη ιδέα;
Η υποχώρηση μπροστά στον ηλίθιο είναι μεγάλη νίκη!
Άβαταρ μέλους
dStefanos
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: geolander on off
Suspension: mama
Name: Stefanos

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Σάβ Ιούλ 09, 2011 12:40 pm

dStefanos έγραψε:.. σκέφτομαι να κάνω δεύτερο πάτωμα πάνω ακριβώς απο τη δεξαμενή... τι λέτε; Έχετε καμία άλλη ιδέα;
Για δες :idea:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Lpg - Υγραεριοκίνηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες