από modoya » Τρί Ιούλ 05, 2011 4:58 pm
Λοιπον να εξηγησω ακομη μια φορα πως εχουν τα πραγματα, γιατι σαν κλασικοι ελληνες που ειμαστε (και λυπαμαι που το λεω αυτο)
μαθαμε να ειμαστε ημιμαθεις, και αυτο οπως γνωριζετε ειναι χειροτερο απο την αμαθεια.
δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο λαδωτηρας η εξαρτημα που να λιπαινη τον κινητηρα.
οπως σωστα προαναφερε ο φιλος δεν εχει αναγκη ο αμολυβδος κινητηρας απο λιπανση. Αυτο που εχει αναγκη ειναι να μειωθει η θερμοκρασια
στις βαλβιδες εξαγωγης και στα εδρανα αυτονων, και καποια αυτοκινητα εχουν οντως προβλημα με την αυξηση της θερμοκρασιας διοτη τα υλικα
κατασκευης των βαλβιδων ειναι ευτελοι, και καταπονουνται ιδιεταιρως. το υγρο που ψεκαζει λοιπον το συστηματακη αυτο ειναι ψυκτικο υγρο και οχι
καποιο ειδους λαδιου, η δουλεια του ειναι να κραταει καθαρες της βαλβιδες και τα εδρανα, και εναποθετει μια στρωση φιλμ επανω τους που βοηθαει
στην γρηγορη επαγωγη της θερμοκρασιας.
Και κατι αλλο που θελω να θιξω και να αναφερω, γιατι το αναφερεται και το λετε συχνα.... ειναι αυτο με τις γενιες... 4 -5 - 6 -7
τον οκτωμβριο τον περασμενο οταν ξεκινησα το συνεργειο μου, πηγα στην ιταλια στο εργοστασιο που θα συνεργαζομουνα, για να τακτοποιησω
τα σχετικα. οταν ρωτησα τον τεχνικο της εταιριας να μου πει ποιας γενιας θα ειναι το κιτ που θα εισαγω εγω και θα δουλεψω,
με κοιτουσε απορημενος και με ρωτησε να του εξηγησω τι ενοω γενια.... με τα λιγα που γνωριζα προσπαθισα να του εξηγησω, αυτα που λετε και εσεις
κατα καιρους στο φορουμ, ( τεταρτης με πνευμονα, πεμτης με απευθειας ψεκαση και τα λοιπα...) δυστηχως ο ανθρωπος μου ειπε οτι πρωτη φορα ακουει
κατι τετοιο, εξαγουν σε 18 χωρες εξαρτηματα και ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουμε γενιες εξαρτηματων κιτ υγραεριοκινησης.
Ξυπνιστε επιτελους και παψτε να τρωτε κουτοχορτα γιατι ετσι μαθαμε να λειτουργουμε και να κοροιδευουμε τον κοσμο, στην θεσσαλονικη διαφημιζουν
πλεον οτι περνανε 7 γενιας..... και εγω σας λεω οτι περναω 9 γενιας, ποιος ειναι αυτος που μπορει να μου το διαψευση η να μου το τεκμηριοσει......
κανεις κατηγορηματικα,
πιστευω οτι ειμαι απο τους ελαχιστους ελληνες τεχνικους υγραεριοκινησης που την εψαξα οχι απο την καρεκλα μου και απο το ιντερνετ, η απο το οτι λεει
ο ενας και ο αλλος, αλλα ταξιδευοντας και παρακολουθοντας τις εξελιξεις στα τεχνικα θεματα του υγραεριου σε πανω απο 8 εργοστασια κατασκευης στην
ιταλια δανια και πολωνια, απλα για να ανοιξω τα ματια μου και να ξεστραβωθο, και οχι να παρακολουθησω απλα ενα δυορο σεμιναριο και να μου δωσουν
ενα χαρτι καταρτησης και να γινω ειδημων,
ευχαριστω για την προσοχη σας.