από harijohn » Τρί Μαρ 22, 2011 7:42 pm
SAM έγραψε:Παιδια το ψαξιμο συνεχιζετε . Αυτο που εμαθα σημερα ειναι ουι καλο ειναι ο οδηγος να μαθει να οδηγα με υγραεριο που σημενει οτι πρεπει ανα 200χλμ περιπου να καιει για κανα 10λεπτο βενζηνη , για την λαδιερα επισης καλο ειναι αντι αυτης να καιει 90% υγραεριο & 10% βενζινη αυτο μετα απο καποια ρυθμηση που γινετε στο συνεργειο. Αυτα απο ταξιτζιδες που εχουν νομιζω την μεγαλητερη εμπειρια στην υγραεριοκινηση .
Απο τιμες θελει πολυ προσοχη γιατι κυκλοφορουν πολλα ιμιτασιον σετ απο επωνημες εταιρειες κατασκευασμενα στην τουρκια η την βουλγαρια και μας τα πλασαρουν σαν γνισια Ιταλικα στην Ελλαδα. Το ψαξιμο συνεχιζετε

αν και βρηκα καποια ακρη

Αυτό μου το είπε και ο Πόντιος ότι κάθε 150 με 200χμ. να το γυρίζω 5λεπτά στη βενζίνη.
Ο θεοδώρου πουλάει ένα πρόσθετο λέει στη βενζίνη που λυπαίνει τις βαλβίδες. Αλλά σκέφτομαι γιατί να βάλεις πρόσθετο στη βενζίνη αν καις βενζίνη, δεν γίνεται και λύπανση των βαλβίδων.
Όλοι να τα αρπάξουν θέλουν. Προς το παρόν δεν έχω κανένα μηχανικό πρόβλημα, ούτε φωτάκια αναμμένα ούτε τίποτε, τώρα μετά από 50-100χιλ. χμ θα δούμε
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.