Καλησπέρα συν-βιταραδες,
Μόλις τελείωσα και τις 78 σελίδες του θέματος....
συνοπτικά αυτά που κατάλαβα είναι οτι:
1.Τα προτιμότερα συστήματα είναι το GFi απο 4ής(GVτζώνης) και τα υγρού ψεκασμού(5ής).
2. Λαδέρια το βιτάρα δεν χρειάζεται.
3.Θα πρέπει ο εγκαταστάτης να είναι αρκετά έμπειρος ώστε να ρυθμίσει όσο πιο τέλεια μπορεί το μείγμα ώστε να αποφύγουμε την φθορά των βαλβίδων εξαγωγής.
4.Καλό θα ήταν τα μπέκ Ψεκασμού να μην είναι ηλεκτροβαλβίδες αλλά μπεκ σαν αυτά της βενζίνης.
5.Απο κατασκευαστές όσον αφορα σχέση τιμής/αποδοσης/ποιότητας καλύτεροι είναι οι BRC,GFi, PRINC , VIALLE , BEDINI ,ICOM.
Αν κανω λάθος κάπου ή δεν κατάλαβα καλά κάτι διορθώστε με ...!!
Εγώ προσωπικά το βιτάρα το δουλέυω σε ρυθμούς στρωσίματος(122.000χλμ),γράφω περίπου 7-8000 χλμ το χρόνο (οταν βάλω αέριο θα ανέβει το νούμερο

),ποτέ δεν ξεπερνάει τις 3500στρ/λεπ και σπάνια τις 3000στρ/λεπ.
Πάντα κάνω προθέρμανση (1 λεπ/καλοκαίρι- 4,5λεπ/χειμώνα) πρίν ξεκινήσω και πάντα 40δευτ-1λεπ αποθέρμανση πριν σβήσω.έχω ήδη τοποθετήσει εδώ και 15.000χλμ μπουζι ιριδίου ,στα 122.000χλμ δεν τσιμπάει ούτε γραμμάριο απο τα λαδάκια του.
όπως είπα και παραπάνω ενας βενζινάς ετοιμάζεται να βάλει υγραέριο στο νησι και μάλλον θα είμαι απο τους πρώτους που θα του κάνουν σεφτέ
είδα μια διαφήμηση της εταιρείας @@@@@@@ στη Λ.Αλεξάνδρας που τοποθετεί το σύστημα της BRC με 890 ευρώ ,εγγύηση και ένα σέρβις αυτοκινήτου δωρεάν...!!Αυριο θα πάρω τηλέφωνο για να ρωτήσω τις ανωτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το κιτ.
Κάτι άλλο που θα μπορούσε να με συμβουλέψει κάποιος.....????
ευχαριστώ