Πολυ καλησπερα σε ολους.
Ειμαι κανουργιο μελος στο forum, αν και δεν γραφω γενικα λογο παρα πολυ περιορισμενου ελευθερου χρονου, λογο επαγγελματος.
Ειμαι κατοχος ενως Grand Vitara 2.000cc 07' με 110000 εδω και 2-3 μηνες. Ειμαι στην διαδικασια να βαλω lpg. Εκατσα διαβασα αρκετα θεματα που αφορουν το αεριο στο forum, πηρα αρκετες γνωμες και κατα καποιο τροπο εχω καταληξει στο kit που θα βαλω, απλα δυσκολευομαι στην αποφαση που να το βαλω? Δλδ ποιος θεωρειται ο ποιος πετυχημενος θα λεγα σε ποσοστα και να μπορεσω να εχω το κεφαλι μου υσηχο οσο τον δυνατον περισσοτερο. ξερω οτι η ερωτηση μου ειναι λιγο υποκειμενικη και ισως να μην πρεπει να γινεται εδω, απλα αν υπαρχει τετοιο προβλημα με τους κανονες του forum και αν καποιος εχει μια καλη προταση ας μου στειλει ενα pm γτ ειμαι σε απογνωση μη κανω λαθος επιλογη, για το λογο οτι δεν ειμαι και ο καταληλοτερος να διαλεξω. να συμπληρωσω οτι βρισκομαι αθηνα.
Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας, ελπιζω να εχω βοηθεια. καλη συνεχεια σε ολους, και παντα ετσι δυνατα, γτ κακα τα ψεματα , οι εμπειριες του καθενως στο αντικειμενο που συζηταμε στο forum ειναι πηγη γνωσης.