... διότι έχω στερέψει από ιδέες.
Όταν το πρώτο πήρα, σκέφθηκα πως," έλα μωρέ, πόσες φορές θα θες να εχεις κεραίες επάνω;" και κατέληξα σε μαγνητικές βάσεις.
Ουσιαστικά είναι δυο. Μια από κάθε μεριά στο πίσω μέρος της οροφης, περίπου στην ίδια ευθεία με την κεραιουλα του ραδιφωνου.
Παρ' όλο που φροντίζω σαν τα αχραντα μυστήρια, να τοποθετώ κάτω απ' το λάστιχο του μαγνήτη ένα πολύ λεπτό διαφανές νάυλον, η οροφή να είναι καθαρή από σκόνες και σκουπισμενη, εν τούτοις, το αποτύπωμα απ' τους μαγνήτες δεν το έχω αποφύγει. Προς το παρόν ίσα που αχνοφαινεται, αν πάρω μια γυαλιστικη αλοιφή, θα φύγει, ΑΛΛΑ...
Δεν θέλω να κάνω περαιτερω ζημιά, απ' την αλλη θέλω να έχω τις βάσεις έτοιμες για τις κεραίες!
Η πίσω εγκάρσια μπαρα που ίσως έκανε δουλειά, είναι πολύ μπροστά για την οδευση των καλωδίων.
Επίσης δεν κάνει σώμα με το αυτοκίνητο, παρά μόνο αν τρυπήσω την / τις ράγες στην οροφή.
Σκέφθηκα επίσης πως θα μπορούσα να τοποθετήσω μια αυτοκολλητη μεμβράνη εκεί που είναι οι μαγνήτες, ώστε να πατάει εκεί ο μαγνήτης και να μην κάνει ζημιά στην οροφή. Όμως μετά, πως θα ξεκολλήσω την μεμβράνη; Μήπως γίνει σιχριστη απ' τον ήλιο και τις εξωτερικές συνθήκες;
Γενικά έχω στερέψει από ιδέες, οπότε αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει, είμαι όλος αυτιά. Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. Οι θέσεις των κεραιών είναι τρόπον τινά δεσμευτικές. Δεν θέλω να βάλω την V/U στο εμπρός καπώ, όπως έχει ο Τόνυ.