Ταα περάσαμ' όμορφα όμορφα όμορφαααα!!!
Χαχαχαα! Απίστευτα ανάγλυφα, τέλεια χρώματα, διαδρομή ενδιαφέρουσα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, μικροί παιχνιδότοποι και κυρίως.. πολύ κέφι! Ιδίως όταν κατέφτασε η γουρουνοπούλα στη σούβλα στο Καλέντζι!!!
Εκτός από τον gmak που δεν είχα την ευκαιρία κάπου να τον αποθανατίσω σας παρουσιάζωωω....:
Axelwnas (Σωτήρης με συνοδηγό τον Αλέξανδροοο)
Ζέτα δε ζέμπρααα
Και λαστ μπατ νοτ λιστ tzivi_tzon άνευ συνοδηγού (γιατί που να κάτσει ο συνοδηγός δίχως κάθισμα;;;; Ε; Εεεε;;;;
)
(εμένα δε με τράβηξε κανείς;;;;
)
Δε πιστεύω να ξέχασα κανένα... Αφού το πρωί πήραμε απουσίες!!! Και ιδού η διαδρομή: Πάτρα - Καλέντζι - Δροσιά - διάσχιση Σκιαδοβουνίου - Κρυόβρυση και ανάβαση στον Ερύμανθο, όπου πέσαμε στην άλλη μεριά του βουνού και ξανά στο Καλέντζι. Η ευθεία γραμμή που βλέπετε στον Ερύμανθο δεν ήταν ακριβώς η διαδρομή, απλά την έβαλα έτσι γιατί δε μπόρεσα να ξεχωρίσω "δρόμους" πάνω στο βουνό στο GoogleEarth.
Παρακάτω λίγοι από την ομάδα σε μια φάση ξεκούρασης και ξεπιάσματος.... Βασικά εμένα κι όοοοολους τους υπόλοιπους που είχα ξωπίσω μου περιμένανε!! χαχα! Αφήστε... αφήστε... από το φόβο μου να μη βρω (ο παλιο-χαμηλός) το πήγαινα λάου-λάου με αποτέλεσμα να ήμουν συχνά το μαχαίρι της πομπής!! Axelona.... να ζητήσω αλλαγή nickname σε... Helonas;;;
Τέλος για επιδόρπιο σας αφήνω με τη θέα από τα 1700m (θα μπορούσα να τη βγάλω καλύτερη σε χρώματα, αλλά ξεκίναγε το κονβόι βλέπετε...)
Χιντ: αυτό που χρυσίζει στο βάθος είναι.... Ιόνιο πελαγος παρακαλώ (κάπου μεταξύ Γαστούνης και Κυλλήνης υπολόγισα..)
ΑΥΤΑ!!!! Άιντε να ρίξουμε και καναν ύπνο!!! 2 ώρες έκανα να φτιάξω το ποστ!!! Ευχαριστούμε το 4x4fun.gr για την οργάνωση και πάνω απ'όλα για την παρέα και το κέφι!!!
Υ.Γ.: περιμένω καμιά φωτό μπρεεεεε!!! Ξέρουν σε ποιούς φωνάζω...