Eγω ξερω οτι το χιονι/παγος θελει προσοχη και οχι θεωριες εχω τα ταδε λαστιχα κλπ κλπ αυτα ειναι
π@π@ριες για ασχετους .
Οποιος λεει οτι μονο με τα λαστιχα του κανει οτι θελει ,η το λαστιχο εχει αυτη την ενδειξη ,,τοτε δεν εχει πατησει χιονι/παγο η χιονι με απο κατω παγο η κατηφορικο δρομο με χιονι ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
Με λιγα λογια ειναι επικινδυνα ασχετος ,,και το μονο πραγματικο χιονι το εχει δει στην tv
Και αν,,λεω αν εχει πατησει ειναι το γνωστο φρεσκο ,,,και νομιζε οτι ηταν ο βατανεν
Ποτε δεν περιμενα τα οργανα να μου πουν βαλε αλυσιδες /κουβερτες για να συνεχισεις ,,παντα τους προλαβαινω και οταν οι αλλοι κανουν ουρες βριζοντας η μην γνωριζοντας να τοποθετησουν περναω σφυριζοντας
Παντα με χιονοκουβερτες (πλεον εμπρος /πισω) που ποτε δεν με προδωσαν/σκιστηκαν/γλυστρισαν ,,και ενα ζευγαρι κανονικες αλυσιδες που εχω τοποθετησει μια μονο φορα στην Βουλγαρια με το gv με 1 μετρο χιονι σε κατεβασμα βουνου ,,με -26 που εφτυνες και παγωνε η ροχαλα στον πηγουνι,,και ειδα κατι αμαξαρες να εχουν κανει τα ιμιαξονια μπρελοκ να περιμενουν οδικη κι τις εβαλα.
Και αν καποιος ζοριστηκε απο αυτα που λεω τον προκαλω να παμε να δοκιμασουμε ,,,,να τον δω πως παει στο πραγματικο χιονι
οχι αυτο που εχει η παρνηθα τωρα και ετρεξε ολη η Αττικη να βγαλει τικ τοκ

Φιλικα παντα ,,,,αλλα μην ξεχασουμε και αυτα που μας εμαθαν οι δρομοι