Μόλις τώρα βρήκαμε ιντερνετ... χμμ βασικά είμαστε στην Πρετόρια (ΝΑ).. μεγάλη ιστορία αλλά θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ στο θέμα της βλάβης!
Tzivi.. καταρχάς μεγάλο RESPECT και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σκέφτηκες να μας στείλεις τα ανταλλακτικά!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά θα θέλαμε τουλάχιστον 2-3 βδομάδες μέχρι την παραλαβή (έχουμε στείλει το carnet στους γονείς μας για την ανανέωση από τις 06/03 και μέχρι την Παρασκευή 22/03 δεν είχαν λάβει κάτι).. το καλό της υπόθεσης είναι ότι τα logistics μεταξύ ΝΑ-Ναμίμπια είναι τόσο εξελιγμένα που παραγγέλνεις το ανταλλακτικό από Κέιπ Τάουν και την άλλη μέρα μέχρι τις 9 το πρωί το έχεις στο Βινχτουκ!! Και στις τιμές πάνω κάτω είμαστε ΟΚ..
Σχετικά με τον αισθητήρα, εδώ εγείρονται κάποια θέματα.. το μαραφέτι που μου έδειξε ο μάστορας ήταν όντως μες το λάδι αλλά ήταν και ψιλοκαμμένος-κατεστραμένος.. δυστυχώς δεν έχω εικόνα/φώτο μιας και μέσα στη φούρια μας ξέχασα να τον ζητήσω από το μάστορα.. το θέμα έχει ότι μαρκαλεύοντας το σασμάν, τα μαστόρια μάλλον "ξεκόλλησαν" τον αισθητήρα κατά λάθος γιατί όταν ο νέος αισθητήρας κατέφθασε, ο μάστορας τον κόλλησε με κάτι καλώδια και ηλεκτρόδια που μόλις το είδα κατάλαβα ότι την είχαν κάνει τη νόμα.. και άλλος ένας λόγος που μας έβαλε σε υποψίες είναι ότι ο μάστορας στο τέλος δε μας πήρε φράγκο.. ενώ τις προηγούμενες μέρες μας είχε πει ότι παίζουμε στα 1500-2000 RAND (περίπου 150-180) ευρώ σύνολο εργασία, βαλβολίνες, ανταλλακτικά, τελικά την τελευταία μέρα μας είπε ότι μας τα κάνει όλα δώρο και να πάμε στο καλό!!
Δυστυχώς και φωτογραφία να βγάλω δε φαίνεται πως ακριβώς κόλλησε τον αισθητήρα παρα μόνο φαίνεται το καλώδιο.. ξέρω μη μου τι πείτε.. κονομήσαμε από μάστορα.. εμείς πάλι δε θέλουμε να σκεφτόμαστε αρνητικά.. και εκεί που μας έτυχε πάλι καλά λέμε που το παλικάρι ασχολήθηκε και σκίστηκε να μας βοηθήσει..
Επίσης έχω άλλη μία απορία και θα ήθελα τα φώτα σας.. βαλβολίνες μου έβαλε 80W90 αντί 75W90.. στο μανουάλι που κοίταξα μπορώ να παίξω και με αυτές.. θεωρείται μεγάλο ατόπημα ή να πορευτώ ήσυχος??
Tzivi και πάλι ευχαριστώ που μας σκέφτηκες!!!
Μέχρι αύριο ανεβάζουμε φώτος και στόρυ από Μποτσουάνα!!
Πολλά πολλά φιλιά!!