Η προσληση του ΝΤΕΠΟΛ επεσε σαν κεραυνος εν ενεθρια
Διονυσαρε το και το ...εισαι μεσα???
wtf?? δεν γινετε να το χασω...4 μερες δουλευα εως τις 00:00 αγχος στο φουλλλ...ΤΕΛΙΚΑ τα καταφερα..Παρασκευη προυνο προυνο φωρτωνω τεο & Αργυρη κ βουρ για το ραντεβου μας ....αλλα τα παλουκαρια μας ειχαν αναχωρησει!!!! βια-αζοντουσαν!!!

Δεν αργησαμε συναντηθηκαμε κ ξεκινησαμε για την Κυρου αναβαση..
Λιγο πριν το χωριο του ντεπολ,ο μητσος αποφασισε να παρουμε ενα δρομο να τεντωσουμε τα σιδερα...

ΕΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο Καλια το ακουει κ αρχισε να τρεμει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΞΟΝΑ

με το ετσι θελω με κατεβαζει απο το αμαξι!! κ μπαινει σε ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ ngv για να ξεκουρασει την μεση του

.
Φτανοντας στο σπιτι μετα απο λιγο σκαει ο grazyπατρινος....τακτοποιηθηκαμε κ μιας κ το στομαχι ειχε κολλησει στην πλατη παμε Νερομυλο....επιστροφη κ υπνος(το οτι εγινε στον γυρισμο μονο σε Pm!!!)
ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινο ξυπνημα....καφεδες κ μαχη για το ποιος θα παει στο μπανιο!!....Ξεκινησαμε για να παμε στην Νιαλα...διακαης ποθος του Καλια...Λιγο πριν τα βραγιανα το αυτοκινητο του πατρινου το εβγαλε off ο τοτεστερομενος Αργυρης

μειναμε απο ντιζα γκαζιου!!

αρχισαν οι μαντιφες αλλα...δεν θα ειχαν νοημα..οποτε επεσε η λυση να βρουμε ανταλλακτικο σαββατο 12:00..χωρις σημα στα μισα κινητα...με τα πολλα βρηκαμε στην Καρδιτσα οπου θα μας το εστελνε με κτελ στο Μουζακι στις 14:00!!. Φορτωνω τζιβί στο εντζιβί και κατεβαινουμε μαλλια-μπαλα-αλλα wrc να προλαβουμε οπερ κ εγενετο. Ιν δε μειν ταιμ η υπολοιπη παρεα εφυγε για Νιαλα.Στο γυρισμο πετυχαμε εναν μπαρμπα οπου τον πεταξαμε σε ενα διπλανο χωριο κ επεμενε πως ημουν πατερ

κ ηθελε την ευλογια μου!!! Συναντηθηκαμε με την υπολοιπη παρεα κ το φτιαξαμε....αλλα εγω ηθελα χωμα-λιγο ενταση βρε αδελφε...ειχα μεινει με την χαρα οποτε κ κατεβηκαμε στο ποταμι....οπου κ επαιξα ..τα τσιπουρα βγηκαν στο ice να παιζει ο ντεπολ...ολα τελεια.
Επιστροφη σπιτι κ ψησιμο πρωτεινης στο δωματιο οπου κοιμομουν

το τζακι να καει το φαγητο πλουσιο ο κρασος να ρεει μετα εραιε κ o γρυλος..κ.α κ ο χαβαλες ειχε πιασει ταβανι
ΚΥΡΙΑΚΗ:πρωινο ξυπνημα κλεισιμο σπιτιου για τον χειμωνα...κ βουρ για εξορμηση στα βουνα των Αγραφων-Μαραθος-Κερασοχωρι οπου αποχαιρετισαμε τον τζιβι.
Η Διαδρομη πανεμορφη κ το τοπια συγκλονιστικα....
Ευχαριστω πολυ τον ντεπολ για την προσκληση κ την φιλοξενιαΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 3μερου:
1.Ηταν ο Αργυρης τοτεστερομενος ή ηρθε φυσιολογικα η φθορα??
2.Στο σπιτι του ΝΤΕΠΟΛ υπαρχουν Κουνουπια-Μυγες-Σκορπιοι (καλοκαιρινα ζωηφια) ???
3.ποιος ροχαλιζει ποιο δυνατα:Ντεπολ ή Καλια??
4.Το τζακι αντεξε τα ξυλα του Καλια?
5.Ποσα Mb εμειναν απο τον Αργυρη??
6.Ποιος εσκασε μυτη με μπουρνουζι??
7.Ποσο αξονα αντεχει ο Καλια??
8.ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ΠΗΓΑΜΕ??
9.Ποιοι χαθηκαν στην επιστροφη??? ποσα χλμ πιανει το dpolαμαξο???
Να ειστε καλα ολοι φιλοι μου,περασα ΤΕΛΕΙΑ & ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ απο την καθημερινοτητα
μερικες φωτο απο το κινητο μου:

- Στον πηγεμο

- με τοση κρεπαλη μονο οι κοκες μας εσωσαν..

- χραααππππππ

- πρωινο Σαββατου

- wtf?????

- ποσοι χρειαζονται για να το φτιαξουν??? οεοοοο

- Αργυρης: Δεν εχω σημα....ΤΖΙΒΙ: Αsε επιασα 6g!!!