Και εκεί που ο admin κατά κόσμο Γιώργος, είχε αποφασίσει να περάσει μία ήρεμη Κυριακή στα starbucks με το laptop του και το καφεδάκι του, νάσου στο κινητό, έτερος Γιώργος γνωστός και ως Kaliakouda . Πάμε μία Πάρνηθα? { να πάρει και αυτός την πρωτοβουλία

}. Τον ξεσήκωσε το άνθρωπο και ξεκινήσανε. Μόλις φτάσαν στηνέξοδο 6 της Αττικής οδού, σκέφονται δεν παίρνουμε και τον Μωραίτη που μένει εδω διπλα? Η ώρα 12.30, μόλις είχα γυρίσει απο το καφενεδάκι μου, είχα πιεί το κρασάκι μου είχα φάει και το χταποδάκι μου νάσου το τηλέφωνο. Δέν έρχεσαι και εσύ? Μιά γρήγορη θα πάμε και θα γυρίσουμε. Παίρνω άδεια απο τη σύζυγο και τον Τ042 και ξεκινάω.Ακολουθούμε την γνωστή διαδρομή που είχαμε ακολουθήσει και την 1 Φεβρουαρίου, βρίσκουμε και μία άλλη παρέα που έπαιζε με τα νερά στο σημείο που έχασα την πινακίδα μου

και φτάνουμε στην μπάρα

Παρά τις άοκνες προσπάθειες όλων και ιδίως του ADMIN αφού χαλάσαμε και δύο ιμάντες, το λουκέτο αρνήθηκε να παραδωθεί

{ την επόμενη φορά ή κόφτης ή εκρηκτικά

} Ακολουθούμε μία άλλη διαδρομή, και βρίσκουμε δύο φίλους με ένα ΝΙΒΑ. Μας ενημερώνουν οτι ο δρόμος που έχουμε διαλέξει δεν είναι βατός και μας προτείνουν να τους ακολουθήσουμε σε ένα άλλο κομμάτι που ξέρουν. { καιρός εντωμεταξύ ομίχλη, χιόνι και 0 βαθμοί

} Επιστρέφουμε πάλι στην άσφαλτο, προς Δερβενοχώρια, και μπαίνουμε απο την πίσω πλευρά της Πάρνηθας προς το βούτημα. Μετά απο ενα δεκάλεπτο φυτευτή πέτρα { ο κ@λ@ς μου ακόμα πονάει

}συνεχίσαμε σε πιό βατη διαδρομη και βγήκαμε πίσω απο τις μπάρες, στο σημείο που τον Φεβρουάριο ειχαμε το επεισόδιο με τον αγρότη........Παίξαμε ωραία στο βουτημα, χωρίς αγρότες και land rover είδαμε και ένα κοπάδι ελαφια να βόσκουν στο λειβάδι, και σιγά σιγά πήραμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Αυλώνα.
Να σημειώσω τα ακόλουθα.
1 την απουσία της Καλιακούδαινας κατά κόσμο Μαράνιας της γυναίκαις για όλες τις δουλειές { οδηγός-συνοδηγός-άρση βαρων-φωτογράφος-σκηνοθετης κα }.Ελπίζω ο καλός φίλος που είχε μαζί του ο Kalaikouda να έχει τραβήξει φωτό και βίντεο εξίσου καλά με την Μαράνια διότι αλλιώς δεν πρόκειται αν δείτε τίποτε, γιατί οι λοιποί συμμετέχοντες είμασταν απροετοίμαστοι για εξοπλισμό
2 Την εκπληκτική σκηνή όταν ξεκρέμασε η εξάτμιση του Kaliakouda να την επισκευάζει σε ένα συνδυασμό πιρουέτας και ακροβατικών
3 Την απίστευτη δήλωση του Kaliakouda οταν βγήκαμε στην Εθνική οδό οτι θα πηγαίνει με 80 μόνο

διότι λέει κάποιο TCS που εχει { οι υπόλοιποι δύο δεν ειχαμε

}μάζεψε πολύ λάσπη στις ζάντες και έτρεμε το τιμόνι

Και όμως Κυρίες και Κύριοι. Ναι πήγαινε με 80 στην Εθνική
4 Μας υποσχέθηκε τέλος και πλύσιμο ο διοργανωτής και μας έσυρε μέχρι την Ανοιξη στο πλυντηριο που εχει βρεί. Κλειστό φυσικά

και έτσι επιστρέψαμε σπίτι λασπωμένοι
Εδω τελειωνει η ανταπόκριση απο το μέτωπο της Πάρνηθας. Απο εδώ και πέρα, τον λόγο έχουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο του οργανωτη και τα σχολια του admin εκτός και εαν επέστρεψε στα starbucks για να ασχοληθεί με αυτά που ειχε ξεκινήσει το πρωί
Υ.Γ. της τελευταίας στιγμής.Η αστυνομία που είδαμε στην επιστροφή δεν ήταν για σενα Kaliakouda

Tο ξανάσκασε ο Παλαιοκώστας με ελικοπτερο και εκεί είχαν βρεί το ελικόπτερο

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ