Ναι φιλοι

καλα διαβασατε

δυστυχως ειμαι στην πολυ δυσαρεστη θεση να καταγγειλω δημοσια αυτους που καμια συναισθηση της γενικης καταστασης δεν εχουν, κανεναν ενδοιασμο να προκαλεσουν με την ασυδοτη συμπεριφορα τους, κανενα φραγμο να προβαλουν τις προκλητικες πραξεις τους, και ουδεποτε αναλογισθηκαν οτι ο κοσμος εξω εχει πολυ σοβαρα θεματα να λυσει ωστε να διαταρασετε η ψυχικη του ηρεμια (πια ηρεμια δηλαδη εν ωρα δουλειας αλλ τεσπα) με τηλεφωνα που στα αυτια του ηχουν σαν τις Σειρηνες (της μυθολογιας οχι της πυροσβεστικης ουτε της Sirina productions)
Οταν λοιπον φιλοι εμεις οι τιμιοι εργαζομενοι, οι αγωνιστες τους μεροκαματου ειμαστε στα γραφεια μας και δουλευουμε, καποιοι .......... μην χαρακτηρισω τωρα

πηγαν στα βουνα και εκαναν βολτιτσες στο απατητο χιονι, και οχι μονο αυτο πηραν και τηλεφωνο να ακουσω τον ηχο που κανει το αμαξι πανω στο χιονακι και την κροκαλα
Ακουτε φιλοι μου

, την ωρα που εδινα μαχη για το μεροκαματο του αγχους και του τρομου ( η αγορα ειναι πλεον τρομακτικα δυσκολη

) ο κυριος ........ και ο κυριος........ με τον κυριο ........... τεντωναν τα γονατακια τους (οχι αυτα στα ποδια τους αλλα τα Mc Pherson των GVιων τους) στα περιξ της Παρνηθας
Ενωστε μαζι μου την φωνη σας φιλοι ωστε να πεταξουμε στο περιθωριο ολους αυτους που εργασιμες ωρες και ημερες περνουν τα βουνα και προκαλουν με την συμπεριφορά τους ολους εμας τους κολλημενους σε μια καρεκλα γραφειου, σε ενα καθισμα αυτοκινητου (επαγγελματιες οδηγοι γαρ) η οποιον αλλο χωρο εργασιας προσπαθουμε να βγαλουμε τον ειπουσιο
Οχι εκδρομες στο βουνο τις καθημερινες!!!!!
ΟΧΙ (εσεις ειστε εδω ετσι)
Οχι φωτο απο καθημερινες εκδρομες!!!!!
ΟΧΙ (το αυτο)
Οχι προκλητικα τηλεφωνα σε φιλους που δουλευουν
ΟΧΙ (as well)
Αχ αυτα φιλοι, τα ειπα και ξαλαφρωσα, οχι δεν θα σας πω ποιοι ειναι, θα αποκαλυφθουν γρηγορα μονοι τους, θα δημοσιευσουν φωτο προκειμενου να ικανοποιησουν την υστεροβουλια τους, συντομα θα ξερετε