Σαββατο ανεμελο απογευμα...χαλαρωνοντας...χτυπαει το τηλ-ΤΕΟ:
Ελα τι γινετε??
καλα εσυ?
καλα καλα αυριο λεω να παω να κανω μια διερευνητικη Ευβοια,ειπα κ στο RED κ ειναι μεσα,ψηνεσαι??
Ευβοια???(τρεμω στην σκεψη μην μου πει Καντηλι) εεε ενταξει ΤΕΟ, που ακριβως θα παμε?
Κοιτα να δεις σκεφτομαι να παμε διρφυ κεντρικη ευβοια, στενη εκει γυρω,,θα το δουμε κ αυριο επιτοπου το πρωι
Ωραια λεω την γλιτωσα..ΟΚ ΤΕΟ μεσα!! Ευκαιρια να δοκιμασω κ τα λαστιχα λεω
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙΣτο ραντεβου αρχιζουν οι συζητησεις για καντηλι...(πρωτος κρυος ιδρωτας..αμαν...

) οκ παμε στο χαλαρο κ αμα δουμε δυσκολα γυριζουμε..(αμμμ πως)
Η αρχη της διαδρομης ολα οκ...Ο red να μπριζωνει τον τεο: ρε για περιηγηση στο βουνο μας εφερες???αντε ρεεε να τεντωθουμε λιγο!!!
Αμαν..μην τον μπριζωνεις λεω..
Λιγο πριν μπουμε για τα καλα στο καντηλι,ανηφορα με νεροφαγωματα αλλα σταθερο εδαφος...
1η δυσκολια (Μειον 2χρονια ζωης):Ανηφορα νεροφαγωμα βαθυ με χιαστι

1η αργο esp-tcs-rds ολα κομπλε κ η παναγια μαζι μας..γκαζι-τραμπαλα κ εγω να κοιταω τον ουρανο απο το σηκωμα του αμαξιου... περναω ανετα ολα καλα...ΤΕΟ να εχει κατουρηθει στα γελια

ρεε αυτος ανεβασε 20 πιεση!!! οοοοχαχαχα
2η.. δυσκολια: Μπαινουμε για τα καλα στο καντηλι..
Κατηφορα με νεροφαγοματα μεχρι κ ενα μετρο!! - κοτρωνες - νερα να τρεχουν - κ ενα εδαφος που περπατωντας γλυστραγες!!! wtf?? που παμε απο εδω??
Νεροφαγωμα ενος μετρου..ο Τεο το παιρναει σχεδον απο μεσα !!!το αμαξι στις 2 ροδες!!...αμαν ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΓΩ...μα ελα ρε σιγα σιγα μια χαρα...Οχι δεν παιρναω...Τεο ελα παρε το αμαξι κ περνατο!!!! Οχι ρε εσυ αν δεν περασεις πως θα μαθεις???

ΜΕΙΟΝ 3 χρονια ζωης!!
Η λυση για εμενα να το περασω απο την ακρη τσιμα τσιμα ανεβαινοντας ενα σαθρο αναχωμα..με τις καθοδηγιες του RED κ στο παρατσακ να πατησω τον τεο το περασα!!! ουφφφφφ
3-4-5-6η Δυσκολια Τα συνεχιζομενα νεροφαγωματα με διασχιση μεσα απο σαθρωτατα εδαφη....(συνολικα μειον 5 χρονια)
Δρομος με εντονη κλιση αριστερα..μας επερνε ολους μεσα!! τα Malatesta ειχαν γινει σλικκκ..παιδια δεν βγαινει αλλιως..βγαλτε εργατες-τροχαλιες-φτυαρια-....
Αμαν πως θα το περασω παλι?? ΤΕΟΟΟΟΟ?? ελα παρε το αμαξι!!! ρεε αρχισες τα ιδια?? ΟΧΙ μονος σου!!!

τι να κανω τι να κανω??? το βρηκα!!! θα πιασω το δαχτυλο μου στην πορτα του πορτ μπαγκαζ για να μην μπορω να οδγησω!! οπερ κ εγενετο!! στην προσπαθεια μου να βγαλω τα σκαφτικα σε κατηφορα κλεινει η πορτα με ολη την δυναμη στο δαχτυλο μου!!!

ο ΠΟΝΟΣ αβασταχτος στα ορια της λυπυθυμιας!! το χερι μουδιασε ολο για 30λεπτα!!! τουλαχιστον γλιτωσα το περασμα

το πηρε ο τεο!!
Εν κατακλειδι:
1.Φοβερη πρωτογνωρη εμπερια 4h για 4χλμ!!!!
2.Δοκιμασα τα ορια του αυτοκινητου μου κ του εαυτου μου
3.Ασυναγωνιστη παρεα κ χαβαλες
4.μειον 10 χρονια ζωης!!!
5.μειον ενα δαχτυλο!!
6.ΧΩΡΙΣ MUD + εργατη δεν βγαινεις ΠΟΤΕ απο εκει
7.θα αααργησω ποοολυ να την ξανακανω την διαδρομη!!!
8.Δεν βγηκε τυχαια το ονομα Καντηλι....μιλαμε για ποοοολλα ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΠΕΣΑΝ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΟ & ΤΟΝ RED που με ανεχτηκαν κ βοηθησαν
Μερικες φωτο απο το κινητο μου εν αναμονη για τον φωτομβαρδισμο...