Dimis έγραψε:Πολύ ωραία βιντεάκια αλλά το συγκεκριμένο΄....
[video]http://www.youtube.com/watch?v=oGBywk0fwJ8[/video]
...ειναι παράδειγμα προ αποφυγή....
Ειναι πολύ επικίνδυνο.... το να καθεσαι έστω και διπλα στον ιμαντα την στιγμή της ρυμούλκησης..... (πόσο μάλλον να τον τραβάς....)
Το θεωρώ απαράδεκτο... παντα προέχει η σωματική ακεραιότητα !!!!
Εγώ θα πω ότι το βίντεο αυτό δεν μπήκε τυχαία και υποψιαζόμουν ποιός θα το σχολίαζε πρώτος,και καλά έκανε...

Σίγουρα λοιπόν Γιατρέ ήταν λάθος η κίνηση από την αρχή της,εξού και το αποτέλεσμα να βρεθεί το αμάξι με το πλάι στο χαντάκι και το συζητήσαμε την άλλη μέρα με τον Αχιλλέα.
Συγκεκριμένα πίσω μου βρισκόταν ο Αχιλλέας, με εργάτη μάλιστα όπως φαίνεται στο τέλος του βίντεο.Θα μπορούσαμε λοιπόν να είχαμε δέσει το πίσω μου μέρος για να μην φύγει στο πλαινό χαντάκι,όπως και έγινε διότι το τραβήξαμε μόνο από μπροστά
Ομως από την στιγμή που έφυγε το αμάξι βρέθηκε το πλάι της δεξιάς μου πόρτας να απέχει 10 πόντους από βράχάκι,κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο, γι'αυτό και η όλη αγωνία των παιδιών να τραβήξουν με κάθε τρόπο για να μην φάμε την πόρτα
Μάλιστα ο Αχιλλέας καθόταν από την μέσα μπάντα και κρατούσε τα ζόρια...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην κούρασα.
Πάντως είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω για άλλη μιά φορά τα παιδιά για την βοήθειά τους,εξ'άλλου όλοι μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας,γι'αυτό και τα συζητάμε