Ξεκίνησα με την οικογένεια για την Τσαγκαράδα στο Πήλιο, είχα πάει χειμώνα και φυσικά το αγάπησα, δεν περίμενα όμως ότι το καλοκαίρι θα είναι ακόμα ποιο όμορφο, απίστευτο πράσινο, δροσιά, λογική ποσότητα τουριστών, φανταστικές παραλίες αν και με πολύ αέρα απο την μεριά του Αιγαίου, ωραίο τσίπουρο και βέβαια μαγευτικές διαδρομές στο βουνό των Κεντάυρων, όχι δεν είχα το τζιπάκι μαζί μου, δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω την κουρασμένη μέση μου για οκτώ ημέρες

Μετά κατηφόρισα στο γυναικοχώρι την Κορώνη Μεσσηνίας για χαλάρωση μπάνιο και ουζάκι και επέστρεψα στο μεγάλο μπο@#%^%ο που το λένε Αθήνα, δείτε και εσείς φίλοι μου τι είδα αυτές τις ημέρες:
Στο ξενοδοχείο μέσα στο πράσινο με θέα το Αιγαίο

Για μπάνιο στον Άγιο Ιωάννη:

Άλλη παραλία στον Άγιο Ιωάννη που πρέπει να περπατήσεις σε μονοπάτι πέντε λεπτα, μοναδικά νερά, μικρό ποταμάκι βγαίνει πάνω στην άμμο

Και καθώς για μια δυο ημέρες φυσούσε πολύ μείναμε στο ξενοδοχείο και μπανάκι στην πισίνα, καθόλου άσχημα:

Και για τσίπουρο στην Τσαγκαράδα κάτω απο τον ίσκιο του περίφημου πλάτανου με ηλικία πάνω απο χίλια έτη :

Πακετάρισμα και βούρ για νότο λοιπόν μέσω Αθήνας λόγω έκτακτης δουλειάς, μετά απο ένα δύσκολο ταξίδι όμως σε ανταμείβει η θέα από το σπίτι τις γυναίκας μου

Μπανάκι βέβαια στα κατγάλανα νερά που βλέπουν Λυβικό πέλαγος και ουζάκι το βράδυ στην Κορώνη που θυμίζει νησί

Αυτά αγαπητοί μου, να είμαστε καλά να ξανπάμε του χρόνου

καλό φθινόπωρο σε όλους αλλά και καλές διακοπές για τους τυχερούς που τις έχουν μπροστά τους