Φιλε χρονια πολλα, θα σε παρακαλούσα πρωτα απ'ολα να μας συστηθεις στην κατάλληλη ενοτητα να ξερουμε με ποιον μιλαμε και τι αμάξι εχει, μετα μπορείς να γραψεις την ερωτησή σου στη σωστη ενοτητα και αναλογα με το αυτοκινητο που εχεις, ολα αυτα φυσικα με μικρα γράμματ.
Απο του κανονες του forum που προφανως δεν διάβασες
Απο την αρχή της ύπαρξης του club οι οργανωτές είχαμε ενα κουσούρι!!!
Όλα τα νέα μέλη να περνούν απο την ενότητα Καλώς ήρθατε / Νέα μέλη / Το όχημά σας, για να πούν δυό λόγια για τον εαυτό τους , το αμάξι τους, και γενικότερα να συστηθούν στα άλλα μέλη του club!!
Aπο εδώ και μπρός λοιπόν αυτό μπαίνει στους κανόνες του forum!
Όλα τα νέα μέλη θα περνούν απο εκεί να λένε δυό λόγια, ένα όνομα για να μήν έχουμε τα απρόσωπα "φίλε", "παλλικάρι" κτλ. και απο που μας γράφουν και έπειτα θα μπορούν να μας "πυροβολούν" με τις ερωτήσεις τους, τις ιδέες τους , τις προτάσεις τους!!
Απο την ομάδα διαχείρησης και συντονισμού του Vitaraclub.gr
viewtopic.php?f=24&t=4