panoshm έγραψε:Καλές βόλτες
Τώρα.... ποιός σε πιάννννν......

Δε ξερω θα δουμε... ισως το 3.2

Ισως.....
johndrama έγραψε:Καλο στρωσιμο λοιπον περιμενουμε φωτο

Και βεβαια, το συντομοτερο...
Επισκέπτης έγραψε:Επιτελους,αντε να παρουμε τα βουνα τωρα

Ναι!!!!!! και με τον ΚΟΝGV τα χωραφια για οργωμα!!!
Επισκέπτης έγραψε:Μια δύσκολη περιπέτεια έλαβε τέλος!
Να είσαι καλά να το χαρείς και θέλω να ακούω τουρμπίνα και σκάστρα όποτε σε βλέπω,εντάξη?

Εννοια σου και θα σε εχω δει εγω πρωτος....................................
ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Μπραβο.
Η περιπετεια σου ελαβε τελος πλεον.
Να εισαι γερος και δυνατος να το χαρεις πλεον το εργαλειο σου με μπολικα απροβληματιστα χιλιομετρα.
Ειμαι σιγουρος οτι δε παιζει να υπαρξει τετοιο προβλημα πια... Το αμαξι ειναι υπερκομπλε!!!
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Αυτό πρέπει να ανέβει στο περιοδικό POWER και μιλάω για το όλο πρότζεκτ και δεν σου κάνω πλάκα. Αμα τους πείς οτι τα έριξες και στον βάτραχο θα κάνουν σαν τρελλοί για παρουσίαση. Για σκέψου το
Θα το κανω μολις στρωθει με το καλο να εχουνε και μετρησεις κλπ κλπ απο δυναμομετρα και τετοια.....Ευχαριστω και για το πμ.
kaliakouda έγραψε:Kαλά χιλιόμετρα και απροβλημάτιστα και φυσικά διασκεδαστικά
Εννοειται Γιωργο ! Vitara Club for ever!!!!!!!!!!!!!
johndrama έγραψε:ΑΑ!!! μια που το θυμηθηκα με τον υποπολλαπλασιασμο των σχεσεων τι εκανες?Τα βαλες τα αργα? :)
Μπα οχι ακομα... Περιμενουμε τον ηλεκτρολογο να τελειοποιησει το συστημα εμπλοκης απεμπλοκης...
Επισκέπτης έγραψε:Καλοδούλευτο και όχι άλλα προβλήματα ρε φίλε

Να εισαι καλα φιλε !
mikeGV έγραψε:Επιτέλους τέλους

καλές βόλτες

Καλες βολτες και ευχες βλεπω...
Λιστα προτεραιοτητας δε βλεπω...!
Γιώργος Αλεξίου έγραψε:Εισαι αρχον αρχον
Το ξερω φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αμα δε καθοτανε και στραβη με το Case θα ειμασταν ακομα καλυτερα!!!
BALATOS έγραψε:Με το καλό και άλλο κακό να μην σε βρει ( φυσικά και σε κανέναν άλλον ). Βγάλε τα σπασμένα αλλά με μέτρο!!!! Κάνε χιλιόμετρα πολλά και μην υπολογίζεις τα λεφτά !!!! ( για την βενζίνη εννοώ ).
Ααααααχχχχ.......... Τσουζει.........................!!!!!!!! Αλλα.... αλλη η χαρη της 5ης να ανοιγει με ενα μπαρ ανετοτατα...