Εν συντομια
Επικοινωνησα σημερα πρωι με τον υπευθυνο συνεργειου στην Personal Best Περιστεριου και αυτος με τη σειρα του στο τεχνικο τμημα,η απαντηση ηταν η εξης...ολα τα μοντελα NGV παραγωγης 06,07,08 ΠΡΟ facelift με esp εχουν ΚΑΙ lsd, ΜΕΤΑ το facelift εχουν η το ενα η το αλλο!!ΑΡΚΕΙ η εισαγωγη για τα αμαξια που εγιναν στην Ελλαδα να ειναι απο τον Σφακιανακη!!Δε μπορουν να ξερουν τι εξοπλισμο εχουν αμαξια που ηρθαν απο Γερμανια η απο auto profit,αρα μιλαμε για εισαγωγεα μονο τον Σφακιανακη!!
Ρωταω....υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρουμε?(του ειπα για το τεστ αλλα μου το εβγαλε ακυρο,οτι δε τσεκαρετε ετσι)!!
Απαντηση...οχι δεν υπαρχει παρα μονο αν ανοιχτει το διαφορικο!!
Στα καπακια παιρνω τηλ στα κεντρικα του Σφακιανακη,τηλ 210 3499700,με συνδεουν με τεχνικο τμημα,ρωταω...αλλα δε μπορει ο συγκεκριμενος να μου απαντησει και με παραπεμπει στην εξυπηρετηση πελατων τηλ 210 9988168,κανω ονομαστικη αιτηση και με αριθμο πινακιδας σημειωνουν την ερωτηση μου για να σταλει στο τεχνικο τμημα των κεντρικων,το απογευμα εχω απαντηση...κυριε Λιακη με αριθμο πινακιδας ταδε και αριθμο πλαισιου ταδε σας ενημερωνουμε οτι το αμαξι σας στον εξοπλισμο του εχει esp/tcs και lsd!!
Μπορειτε να μου πειτε και για τα υπολοιπα αυτοκινητα?Δυστυχως οχι δε μπορουμε!!
Καντε ενα κοπο οποιος θελει στα τηλ που εχω πιο πανω και ρωτηστε και εσεις αν και οι απαντησεις στην ουσια ειναι οι ιδιες!!
Μαλλον στην υπογραφη μου ξαναμπαινει το lsd!!